Smalle opvaskemaskiner (45cm) (5)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.795
  Sammenlign

SMALLE OPVASKEMASKINER – TIL DET MINDRE KØKKEN

Hvis du er på udkig efter en smal opvaskemaskine, er du havnet det rigtige sted. Hos NYVO finder du et sortiment af smalle opvaskemaskiner fra Siemens, Bauknecht, Midea og Gorenje. Smalle opvaskemaskiner har typisk en bredde på 45 cm og er derfor velegnet til det mindre køkken, kolonihaven eller sommerhuset. Takket være den ekstra kompakte størrelse, optages der ikke meget plads under bordpladen, hvilket giver mere skabsplads.

ALMINDELIGE OPVASKEMASKINER VS SMALLE OPVASKEMASKINER

En ganske almindelig opvaskemaskine har en bredde på 60 cm. Imens smalle opvaskemaskiner har en bredde på 45 cm. Det ekstra komprimerede design, gør dem til et ideelt valg til det mindre køkken. Blandt vores udvalg finder du smalle opvaskemaskiner med en højde fra 82-85 cm, så du kan finde den model, der passer til integration under din bordplade. De smalle opvaskemaskiner kan have de samme funktioner som en almindelig opvaskemaskine. Den primære forskel er bredden og derved også antallet af kuverter. En standardopvaskemaskine kommer typisk med plads til 12-14 kuverter og egner sig til 4-6 personer. I en smal opvaskemaskine er der typisk plads til 9-10 kuverter, hvilket er ideelt til en mindre husholdning på 1-2 personer.

HVILKE FUNKTIONER HAR SMALLE OPVASKEMASKINER?

Smalle opvaskemaskiner kan havde de samme funktioner, som almindelige standardmodeller. De kommer med alt fra almindelige funktioner og intuitive betjeningspaneler til avancerede modeller med smarte funktioner, som eksempelvis HomeConnect og Autoopen for ekstra luksus i hverdagen. Hvis du drømmer om en opvaskemaskine, der klarer rengøringen helt uden, at du skal tage stilling til noget som helst, kan du vælge en med automatiske vaskeprogrammer og sensorstyring. På den måde tilpasses vaske- og tørretid til niveauet af snavs, hvilket også skåner miljøet. Ligesom almindelige opvaskemaskiner kommer de smalle opvaskemaskiner med enten bestikkurv- eller skuffe. Kurven optager noget af pladsen i bunden, imens skuffen tager noget af pladsen i toppen – hvad der passer til dig, kommer helt an på dine præferencer.

FORDELE VED SMALLE OPVASKEMASKINER

Udover den åbenlyse fordel; at smalle opvaskemaskiner fylder mindre under bordpladen, er der også en andre række fordele ved disse typer. Størstedelen af vores opvaskemaskiner er fuldt integrerbar og skal gemmes væk bag køkkenfronter, der matcher resten af dit køkken. På den måde får du et gennemgående flot resultat uden synlige hvidevarer. En fordel ved smalle opvaskemaskiner er, at de typisk har et lavere vand- og energiforbrug end standardmodellerne. Du kan læse mere om de enkelte produkters specifikationer på energilabelen, der ligger som de enkelte produkters andet billede.

HVILKEN MODEL PASSER BEDST TIL DIG?

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge eller har spørgsmål, kan du kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] Hvis du ønsker at være en af de første til at modtage informationer om nyheder, kampagner og samtidig modtage en masse inspiration til hjemmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på hjemmesiden.