Opvaskemaskiner (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 5.900
    Sammenlign

Opvaskemaskiner

Er du på udkig efter en ny opvaskemaskine til hjemmet, så er du landet det helt rette sted. Her hos Nyvo har vi et stort udvalg af opvaskemaskiner af højeste kvalitet og til særdeles fornuftige priser. Herunder kan du se vores sortiment af opvaskemaskiner og længere nede på siden kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud at anskaffe dig en nye opvaskemaskine, heriblandt maskinens kapacitet, energiforbrug, lydniveau og meget andet.

Forskellige modeller til forskellige behov

Inden for opvaskemaskiner findes der et stort udvalg af forskellige modeller, som passer til lige så mange forskellige behov. Der findes fritstående opvaskemaskiner, som naturligvis kan placeres under køkkenbordet, men som også har mulighed for at stå for sig selv. Der findes også indbyningsmodeller, som kan integreres frit i et normalt køkkenskab. Disse ligger tæt op ad de integrerbare opvaskemaksiner, som også er indbyggedes, men som kræver en front der tilsvarer fronterne på lågerne i resten af køkkenet. Udover disse tre, så findes der også smalle opvaskemaskiner til de mindre køkkener, samt bordopvaskemaskiner der passer ind i selv de mindste køkkener.

Hos Nyvo fører vi et bredt udvalg af opvaskemaskine producenter og derfor kan vi tilbyde vores kunder et sortiment der strækker sig over Bosch opvaskemaskiner, Samsung opvaskemaskiner og Siemens opvaskemaskiner.

Blandt Siemens mange modeller er serien Siemens IQ700 blandt vores mest populære inden for integrerbare løsninger, men vi har naturligvis også mange andre integrerede opvaskemaskiner. Når du skal vælge hvilken type opvaskemaskine du skal anskaffe dig, skal du først og fremmest tage hensyn til hvor meget plads du har at gøre godt med. Dernæst skal du overveje, hvor meget opvask, du har brug for at din nye opvaskemaskine kan klare dagligt.

Vælg den rette størrelse opvaskemaskine

Når man skal investere i en ny opvaskemaskine, er det vigtigt at overveje hvor rummelig den skal være. Kapaciteten i en opvaskemaskine angives i standardkuverter, og denne angivelse kan du finde under specifikationerne for et givent produkt. En standard kuvert består af det service, som én person skal bruge til en 3-retters menu - med undtagelse af vinglas. Udover smalle opvaskemaskine og bordopvaskemaskiner, så kan de fleste opvaskemaskiner tage ca. 12-14 kuverter.

En almindelig opvaskemaskine måler typisk 60 cm. i bredden og 55 cm. i dybden, men sørg for at tjekke målene under specifikationerne på den pågældende maskine inden du køber den, og kontroller at målene også passer ind i dit køkken.

Opvaskemaskiner fås både med bestikkurv og bestikskuffe, og der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Bestikkurven er ekstremt nem at anvende, da man bare tager en håndfuld bestik og sætter ned i kurven. Til gengæld risikerer man at bestikket ikke bliver fuldstændig rent, hvis man fylder kurven for meget. Med en bestikskuffe tager det længere til at fylde bestik i opvaskemaskinen, da bestikket skal placeret et stykke ad gangen. Til gengæld bliver bestikket også mere rent, fordi der altid er mellemrum mellem de enkelte bestikdele.

Når du skal vælge mellem en opvaskemaskine med henholdsvis bestikkurv og bestikskuffe, så bør du også huske på, at du med en bestikskuffe får frigjort ekstra plads i den nederste del af opvaskemaskinen til flere tallerkner m.m.

Tjek opvaskemaskinens energimærkning

Opvaskemaskiner placeres i en energiklasse fra A til G, hvor A er den mest energibesparende klasse. Den nye energiskala 2021 stiller større krav til produkterne. Der er derfor ikke mange apparater i A eller B klassen endnu. Hos NYVO finder du opvaskemaskiner i forskellige energiklasser, afhængigt af model og funktioner, og der kommer løbende nye til.

Udover at vælge en opvaskemaskine med et lavt energiforbrug, så er det også en del ting du selv kan gøre, for at gøre din opvask mere energivenlig. Du kan blandt andet undgå kvikvaske, da disse er de absolut mest energiforbrugende programmer. Vælg i stedet opvaskemaskinens autoprogram, hvis maskinen har et sådan. Autoprogrammet indstiller både tids- og vandforbrug ud fra hvor beskidt servicen er, og benytter derfor kun lige præcis den energi der er behov for. Herudover er det vigtigt at fylde maskinen helt op inden du sætter opvaskemaskinen i gang igen, hvis du ønsker at spare energi.

Undersøg lydniveauet på opvaskemaskinen

Ingen har lyst til at have en støjende opvaskemaskine, særligt ikke hvis den som i mange hjem, skal køre om natten. I modsætning til vaskemaskiner og tørretumblere, som let kan gemmes af vejen på badeværelser og i bryggers, så står en opvaskemaskine typisk i køkkenet og derfor er det endnu mere vigtigt, at lydniveauet ikke er for højt.

Har du en åben køkkenløsning, altså et køkkenalrum eller et samtalekøkken hvor I opholder jer mest, så er en støjsvag opvaskemaskine et must. Er du på udkig efter en støjsvag opvaskemaskinen, så gå efter en maskine med et lydniveau på omkring 40 dB. Har du derimod ikke et køkkenalrum, men et selvstændigt lukket køkken, så kan du også benytte en opvaskemaskine med et lydniveau på omkring 50 dB.

Find alt hvad du skal bruge til køkkenet

Hos Nyvo har vi alt hvad du skal bruge til det perfekte køkken. Vi har et stort udvalg af ovne, kogezoner, emhætter, køkkenvaske, armaturer og affaldssystemer – alt sammen til særdeles attraktive priser. Når du skal have leveret dine nyindkøbte varer til køkkenet, så kan du vælge mellem forskellige leveringsformer. Vil du gerne have leveret tunge og upraktisk produkter til din privatadresse, foregår det med fragtmand og det kan i de fleste tilfælde klares for blot 95 kr. Da mange af vores varer er store og tunge, er det vigtigt at du sætter dig godt ind i vores leveringsmuligheder.

Vi anbefaler dig også altid at holde dig opdateret på vores tilbudsside. Her kommer der løbende nye modeller på tilbud på tværs af alle vores kategorier. Du kan derfor sagtens være heldig at gøre dig et kup på en splinterny opvaskemaskine eller andet interiør til køkkenet eller badet. Sørg for at følge med, da siden opdateres i takt med at nye modeller kommer til.

Lad os hjælpe dig

Kunne du godt tænke dig at høre nærmere om vores opvaskemaskiner eller kunne du godt tænke dig at blive bekræftet i valget af din nye opvaskemaskine, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig så du er helt sikker på, at du investerer i netop den opvaskemaskine, som opfylder dine behov. Vi er eksperter på området og ved lige præcis hvilke overvejelser, der er vigtige at gøre sig, forud for anskaffelsen af en ny opvaskemaskine. Du kan få fat på os i hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00 på tlf. 70 26 70 28. Du kan også kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.