Opvask, Vask & Tør (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 5.900
    Sammenlign

OPVASK, VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLER

I denne kategori finder du et solidt udvalg af opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere fra Siemens, Bosch, Midea, Gaggenau, Gorenje og mange andre. Hos NYVO byder vi på nyheder og de mest populære hvidevarer- og tilbehørsløsninger til køkkenet. Fælles for udvalget er elegante designs, smart teknologi, fordelagtige funktioner og en brugervenlig betjening. Vi har også et lille udpluk af hvidevarer til resten af hjemmet, så du kan få alt, du har brug for fra samme sted. Gå på opdagelse i vores udvalg og undersøg, om vi har løsninger, der imødekommer dine krav!

OPVASKEMASKINER TIL ALLE BEHOV

Mange af vores kunder foretrækker det stilrene look, hvor hvidevarerne gemmes væk bag køkkenlågerne. De fleste opvaskemaskiner på shoppen er til fuld integration og bliver derfor leveret uden sider og front. Det helt usynlige look opnås, hvis du vælger en model med et grebsløst design. Vi har også et lille udvalg af underbygningsopvaskemaskiner, som er let at stille ind under køkkenbordet, hvis du er mere til en synlig front på din opvaskemaskine. Vores udvalg af opvaskemaskiner kommer med en bredde på 45 eller 60 cm og en højde fra 81.5-86,5 cm. Du kan vælge mellem alt fra enkle standardmodeller til luksus opvaskemaskiner med HomeConnect, Auto Open og Zeolit tørring.

MATCHENDE VASKEMASKINE OG TØRRETUMBLER

For at kunne tilbyde en fuld hvidevarepakke, finder du også et lille sortiment af vaskemaskiner og tørretumblere på shoppen. Det er en fordel for dig, der har gang i et større renoveringsprojekt eller er ved at bygge hus. Vi har vaskemaskiner og tørretumblere i hvid og stål, der kan klare vasketøj fra 8-10 kg. Vores lille udpluk af vaskemaskiner og tørretumblere har en matchende makker, så du kan skabe et bryggers, vaskerum eller badeværelse med en rød tråd. Hvis du har brug for et samlet pakketilbud, er du velkommen til at kontakte os – så ser vi på, at det er muligt at give dig en ekstra fordelagtig pris.

ENERGIVENLIGE OG EFFEKTIVE AUTOMATISKE PROGRAMMER

Den moderne teknologi har givet os effektive maskiner, der sikrer en grundig og skånsom vask af både tøj og service. De fleste af vores opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere er udstyret med intelligente systemer, der giver dig mulighed for at vælge et autoprogram. Når du vælger autoprogram, bliver graden af tilsmudsning og snavs målt af smarte sensorer – og ydeevnen og effektniveauet justeret derefter. På den måde får du helt rent og tørre resultater - hver gang. Du kan læse mere om produkternes specifikationer her på siden eller kontakte os for at høre nærmere!

ALT DU SKAL BRUGE PÅ ET STED

Hos NYVO sætter vi en ære i at byde på de bedste produkter på markedet til fair priser. Vi køber vores varer direkte ved producenterne – og sparer derved de dyre mellemled. Ikke kun på opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere – men på samtlige hvidevarer og tilbehør til hjemmet. Hvis du har spørgsmål til vores brands, produkter eller har brug for vejledning, kan du få fat i os på 70 26 70 28 og [email protected] Vi stræber efter at bevare alle telefoniske henvendelser inden for vores åbningstid og mails inden for 48 hverdagstimer.