Schock Nemo N-100 - Ilægning - 60 cm

Varenummer: NEMN100AGNE
Schock Nemo N-100 - Ilægning - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 5.595

DKK 1.495

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Schock NEMN100AGNE er en granitvask. Denne vask giver dit køkken et elegant og friskt look. Vasken kommer til at stå i centrum i dit drømmekøkken med dens klare farver.

CRISTALITE® er schocks "ever-popular classic" kvarts materiale. Med den lidt grovere overflade giver den dit køkken et rustikt look og med det store udvalg af klare farver, vil du helt sikkert kunne finde en der passer til den stil du har i dit køkken. Vasken er forbrugervenlig og meget nem at rengøre.

OBS! Har du ikke været så heldig at finde den ønskede farve på vores hjemmeside er du velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at skaffe et større udvalg end du finder på vores hjemmeside. Så send din forespørgsel ind til os via kontaktformularen oppe i højre hjørne. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.


Schock – Handmade in Germany
I 1979 opfandt Schock granitvasken. Lige siden har de genopfundet den på ny om og om igen. Hvordan? Ved at visualisere innovationen i tegnestuen, i laboratoriet, på værktøjsbænken og ved forestillingen om de smukkeste farver - og dermed designet ikke mindre end 200 vaskemodeller i op til 40 farver, men også branchens fremtid. Ikke forgæves er Schock med mere end 90 patenter innovationsleder på markedet. Og det er ikke for ingenting, at over 60% af alle vaske i verden produceres efter deres patenterede proces. Men én ting har Schock altid holdt for sig selv: den specielle blanding af tysk kunsthåndværk og international trendscouting.

specifikationer

Bredde i cm 57
Dybde i cm 51
Varenummer NEMN100AGNE
Farve
sort
Fabrikant Schock
EAN 4014949137211
Montagevariant Ilægning
Underskabsbredde
60cm
Sikurvsbetjening Ja
Materiale Granit/Komposit
Produktserie Nemo
Kummedybde
18 cm
Leverandørens overfladebetegnelse Cristalite +
Leverandørens farvebetegnelse Nero
Hanehul 5
Forborede huller
Nej
Afløbstilslutning
50 mm