Leveringsmuligheder

Her kan du læse mere om vores fragtpriser, transporttider og leveringsmuligheder. Det er ikke muligt at afhente varer på vores adresse,
da varerne sendes fra et fjernlager. Vi leverer kun indenfor Danmarks grænser med undtagelse af Færøerne og Grønland.
De forskellige leveringsmuligheder afhænger af varens størrelse og vægt. Du vil modtage en mail med track & trace informationer
så snart din vare er afsendt. Bemærk at der kan gå op til 24 timer i hverdagene før trackingen er aktiv.

Levering til en GLS Pakkeshop

Det tager typisk 1-3 hverdage at få sendt en pakke til en pakkeshop. Nemt og enkelt - hent din pakke i en pakkeshop lige rundt om hjørnet.
Pakkeshops finder du f.eks. i kiosker, butikker og tankstationer rundt omkring i landet. Fordelen ved bestilling til en pakkeshop er,
at du ikke skal være hjemme på leveringstidspunktet. Du vil modtage en SMS, så snart din pakke er leveret til pakkeshoppen. 

Du har 7 dage fra levering til at afhente den - typisk er det endda butikker med lange åbningstider der tager imod GLS pakker for dig.
Husk at medbringe gyldigt billede-ID, da det skal fremvises for at få udleveret pakken.

  • Prisen for levering til en pakkeshop er 55,-DKK ved køb under 500,-DKK *
  • Gratis levering til en pakkeshop ved køb over 500,-DKK*

Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet er nødsaget til at levere ordren til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.
Dette gør sig især gældende på tidspunkter med en ekstraordinær mængde af forsendelser f.eks. i forbindelse med Black Friday eller jul.

Levering med GLS til døren

Det tager typisk 2-3 hverdage at modtage en pakke sendt med GLS direkte til døren.

Levering til en privatadresse
Vælger du at få leveret din pakke til døren, skal du være hjemme for at modtage den. Er du ikke hjemme og ønsker varen sat
et specifikt sted kan du give GLS en fuldmagt. Denne fuldmagt skal gives direkte til GLS, vi kan desværre ikke gøre det for dig.
Du kan vælge mellem en engangs- og en fast fuldmagt afhængig af hvad du ønsker.

  • Prisen for levering til en hjemme/-erhvervsadresse er 95,-DKK ved køb under 500,-DKK*
  • Gratis levering til en hjemme-/erhvervsadresse ved køb over 500,-DKK*

Levering med fragtmand

Store og tunge pakker kan ikke afleveres i en pakkeshop eller sendes med GLS.
Paller og stykgods sender vi derfor med fragtmand (Brink Transport). Så snart ordren er pakket og gjort klar til forsendelse vil du modtage en mail
med et trackinglink. Her vil du kunne følge forsendelsen indtil den når frem til dig. Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage, ved større palleforsendelser
der kræver mere plads i fragtbilen er leveringstiden 1-3 hverdage. Du vil op til leveringen modtage en SMS og en mail med et tidsinterval for leveringen.
Fragtmanden ringer til dig ca. 30 minutter før han er på leveringsadressen. Levering med fragtmand foregår mellem kl. 7 og 17 i hverdagene.
Vores palle og stykgodslevering vil altid kun blive leveret til kantsten. Det er ikke muligt at tilkøbe op- eller indbæring samt montering af dine hvidevarer.

  • Prisen for levering af stykgods og pallevarer er 95,-DKK ved køb under 500,-DKK*
  • Gratis levering af stykgods og pallevarer ved køb over 500,-DKK*

Er du ikke hjemme til at tage imod din ordre, kan der arrangeres en genudkørsel. Omkostningerne for genudlevering står du selv for.
Alternativt kan du afhente varen på en fragtcentral.

*Der opkræves et ekstra tillæg for levering til ikke brofaste øer. Tillægget vil blive beregnet efter indtastning af postnummer inden bestillingen gennemføres.