class
Bosch HBG635BS1 Indbygningsovn - stål/sort - autopilot - EcoClean

Varenummer: HBG635BS1
Bosch HBG635BS1 Indbygningsovn - stål/sort - autopilot - EcoClean
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 7.795

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Bosch HBG635BS1 er en 60 cm indbygningsovn, som hjælper dig med at tilberede den mad du gerne vil have. Indbygningsovne til 60’er skabe er den type ovn de fleste folk vælger, da der er plads til store ovnfastefade og plads til flere retter ad gangen. Med alle dens praktiske funktioner gør denne ovn det nemmere for enhver at lave mad.

Med de automatiskeprogrammer er dit måltid perfekt. Når du har placeret skålen i ovnen, skal du plot vælge det relevante automatiske program fra de 10 indstillinger i displaymenuen. Indtast derefter vægten på skålen og tryk på "Start". AutoPilot gør resten for dig: at bestemme typen af opvarmning, temperatur og tilberedningstid. Programmet slukker endda programmet efter afslutningen af tilberedningstiden. Da AutoPilot kræver køkkengrej med låg på nogle tallerkener, forbliver ovnen også ren. Det kunne ikke være lettere at lave mad.

Green Technology - Bosch udvikler og producerer deres produkter med udgangspunkt i miljøet. Det gør Bosch hos alle produkter men især hos dem der er kendtegnet med Green Technology , da disse produkter er de mest miljøvenlige grundet deres energi- og vandsparende forbrug. Ved at vælge et af de kendetegnede produkter tager du ansvar for miljøet og din økonomi.

EcoClean Direct - Invendig belægning der absorberer og nedbryder snavs, mindsker dårlig lugt og letter rengøringen.
Bosch – teknik for livet
I året 1886 blev Bosch grundlagt i Stuttgart, Tyskland. Igennem mange årtier har hvidevarer og husholdningsprodukter fra Bosch gjort hverdagen nemmere. For Bosch er det vigtigt at deres løsning skaber værdi for dig som forbruger. Bosch er altid i gang med at udvikle deres produkter og revolutionerer selve køkkenmarkedet, Bosch promoverer også med deres bæredygtige produktion. Bosch har utallige produkter der har vundet forskellige priser. De har med deres Green Technology sat fokus på miljøbeskyttende produkter, produkterne tæller til de mest effektive og energibesparende i verden. Dette er både godt for miljøet og din økonomi.

Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie Serie _ 8
Varenummer HBG635BS1
Farve
rustfrit stål
Fabrikant Bosch
EAN 4242002808543
Dørens farve
Sort
Hængslet Klapdør
Vis TFT-Display
Funktioner Automatikprogrammer, Børnesikring, Lynopvarmning
Effekt i Watt 3650
Højde i cm 60cm
Bredde i cm 60
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
SoftClose Ja
Tilbehør Bageplade, Ovnrist, Universalpande
Energiklasse A+
Rengøringsfunktion ecoClean (katalyse)
WiFi-Styring Nej
Volumen i liter 71
Betjening Drejeknap
Konstruktion Indbygning