Vinkøleskabe underbygning (3)

Tabel Liste

1

 • Vejl. pris DKK 23.999
  Datablad
  DKK 18.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 15.295
  Sammenlign

Underbygningsvinskøleskab

Et underbygget vinkøleskab er den perfekte løsning for dig, som gerne vil have en speciel plads til dine flasker, men måske ikke føler at du kan stille den rette plads til rådighed som et fritstående vinkøleskab kræver det. Hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af vinkøleskabe i et væld af størrelser og selvfølgelig i en høj kvalitet, fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser.

Anskaf gerne et vinkøleskab der går i ét med indretningen i dit køkken. Den mest centrale fordel ved et indbygget vinkøleskab, er at det kommer til gå i ét med resten af indretningen af dit køkken. Denne løsning gør det muligt for dig altid at kunne række ud efter en god flaske vin, samtidig med at vinen har den helt rette temperatur, for at opnå den bedste smag på din favorit vin, imens du befinder dig i køkkenet.

Et vinkøleskab lige præcis til dit behov

Vinkøleskabe kommer i mange forskellige størrelser og det er blot op til dig at vurdere, hvilken størrelse der egner sig bedst til dine konkrete behov i dit hjem. Hvis pladsen er sparsom, er det oplagt at vælge en af vores mindre modeller. Her kan det være en god ide at kigge på Liebherr, som tilbyder et udvalg af integrerede vinkøleskabe der blot måler 45cm. Hvis du derimod har en større vinsamling, er et underbygget vinkøleskab den oplagte mulighed. De kan rumme mellem 30-50 vinflasker og er perfekt som udstillingsskab til dine yndlingsflasker. Hvis du er nervøs for at dine vinflasker er frit tilgængelige for mindre børn, er en oplagt funktion for at løse dette problem, at vælge et vinkøleskab med børnesikring på. Så hvis du har børn i hjemmet, der helst ikke skal have mulighed for at tilgå dine vinflasker af den ene eller den anden grund, så kan det være en stor fordel at få et vinkøleskab med børnesikring.

God vin kræver den rette temperering

Enhver vinkender ved, at en god flaske vin kræver den rette temperatur. I den forbindelse er det ikke nok at ligge rødvinen i køleskabet eller hvidvinen 5 miutter i fryseren. Med et vinkøleskab bliver det muligt at indstille den rette temperatur, uanset om du er til rød-, hvid- eller mousserende vin. De er udstyret med en zonetemperatur, som kan indstilles fra 5-22 grader. Dette giver den bedste forudsætning for at din vin modner på bedst mulig vis, sådan at du altid får den bedste smag ud af hvér flaske vin du åbner.

Tænk også over vinkøleskabets lydniveau. Det er altid en god ide at tænke over lydniveauet, ved investering af nye hårde hvidevarer. Vi tester altid lydniveauet på vores produkter ud fra en almindelig samtale, som lydmæssigt ligger på omkring 60-70 db. Mange af vores modeller har et imponerende lavt lydniveau og de underbyggede vinkøleskabe ligger på et sølle lydniveau mellem 36-38 db

Elforbruget: Spar penge på den lange bane

Ydermere er alle vores vinkøleskabe energivenlige. Størstedelen af vores produkter har en energiklasse A eller højere, hvilket både er til gavn for klimaet og for din elregning.

Vi udvælger vores produkter fra nogle af de bedste brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet.

For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores vinkøleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Bosch, Liebherr og Gaggenau, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design.

Spar op til 30% når du handler hos os

Selvom vores kvalitet er helt i top, så mener vi stadig godt at man skal kunne gøre en god handel. Når det kommer til vores vinkøleskabe, så kan du i mange tilfælde spare helt op til 30%. Vores priser og tilbud skifter løbende i alle kategorier. Men du kan altid være sikker på at finde dine varer til ekstra nedsatte priser her hos os.

Har du yderligere spørgsmål til vores vinkøleskabe?

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig.

Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter hvorfor at du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et produkt som er udgået, skal du ikke tøve med at sende os en forespørgsel, her kan vi også hurtigt svare dig på om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste service. Vi glæder os til at høre fra dig.