Vinkøleskabe underbygning
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

UNDERBYGNINGSVINSKØLESKAB

Et underbygget vinkøleskab er den perfekte løsning for dig, som gerne vil have en speciel plads til dine vinflasker, men ikke har den nødvendige plads til rådighed som et fritstående vinkøleskab kræver. Hos Nyvo.dk har vi et stort udvalg af vinkøleskabe i et væld af størrelser og selvfølgelig i en høj kvalitet, fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder vinkøleskabe der går i ét med indretningen i dit køkken, på en elegant måde. Den mest centrale fordel ved et indbygget vinkøleskab, er at det kommer til gå i ét med resten af køkkenindretningen. Denne løsning gør det muligt for dig altid at kunne række ud efter en god flaske veltempereret vin, mens du befinder dig i køkkenet. Den rigtige vintemperatur er afgørende for at opnå den bedste smag og optimal nydelse.

ET VINKØLESKAB LIGE PRÆCIS TIL DIT BEHOV

Vinkøleskabe findes i mange forskellige størrelser og det er blot op til dig at vurdere, hvilken størrelse der egner sig bedst til dine konkrete behov. Hvis pladsen er sparsom, er det oplagt at vælge en af vores mindre modeller. Her kan det være en god ide at kigge på Liebherr, som tilbyder et udvalg af integrerede vinkøleskabe der blot måler 45cm. Hvis du derimod har en større vinsamling, er et underbygget vinkøleskab den oplagte mulighed. De kan rumme mellem 30-50 vinflasker og er perfekt som udstillingsskab til dine yndlingsflasker. Hvis du er nervøs for at dine vinflasker er frit tilgængelige for mindre børn, er en oplagt funktion for at løse dette problem, at vælge et vinkøleskab med børnesikring på. Så hvis du har børn i hjemmet, der helst ikke skal have mulighed for at tilgå dine vinflasker, så kan det være en stor fordel at få et vinkøleskab med børnesikring.

GOD VIN KRÆVER DEN RETTE TEMPERERING

Enhver vinkender ved, at en god flaske vin kræver den rette temperatur. I den forbindelse er det ikke nok at ligge rødvinen i køleskabet eller hvidvinen 5 minutter i fryseren. Med et vinkøleskab bliver det muligt at indstille den rette temperatur, uanset om du er til rød-, hvid- eller mousserende vin. De er udstyret med en zonetemperatur, som kan indstilles fra 5-22 grader. Dette giver de bedste forudsætninger for at din vin modner på bedst mulig vis, sådan at du altid får den bedste smag ud af hver eneste flaske vin du åbner. Tænk også over vinkøleskabets lydniveau. Det er altid en god ide at tænke over lydniveauet, ved investering af nye hårde hvidevarer. Vi tester altid lydniveauet på vores produkter ud fra en almindelig samtale, som lydmæssigt ligger på omkring 60-70 db. Mange af vores modeller har et imponerende lavt lydniveau og de underbyggede vinkøleskabe ligger på et sølle lydniveau mellem 36-38 db

VI UDVÆLGER VORES PRODUKTER FRA NOGLE AF DE BEDSTE BRANDS

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores vinkøleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Bosch, Liebherr og Gaggenau, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger over på 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE VINKØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye vinkøleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt vinkøleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]