class
Liebherr Grandcru Indbygnings Vinkøleskab - 18 Bordeaux Flasker - 45 cm

Varenummer: WKEGW582-20
Liebherr Grandcru Indbygnings Vinkøleskab - 18 Bordeaux Flasker - 45 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 8.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Liebherr WKEGW582-20 med en kapacitet på 18 Bordeaux-flasker (75 cl), er dette indbygnings-vinkøleskab perfekt til den lille vinsamling, eller som udstillingsskab til dine yndlingsflasker.
Du får et godt overblik over samlingen, fordi skabet er indrettet med 3 hylder til at fordele din vinsamling på. Skabet kan uden problemer integreres bag låger i køkkenets design, hvilket sikrer dig et stilrent look og et fuldendt finish. Vær opmærksom på montering af møbeldøren. Dør-på-dør-systemet: Køkkenfronten monteres direkte på køle-/fryseskabsdøren. Glidesystemet: Køkkenfronten monteres direkte på køle-/fryseskabet og forbindes med glideskinner.
Når døren åbnes, glider køkkenfronten i glideskinnerne. Forudsætning for den optimale modningsproces er en konstant opbevaringstemperatur.
Den ideelle temperatur til modning ligger for alle vine, uanset om det er rød- eller hvidvine, mellem +10 °C og +12 °C. Den præcise elektroniske styring i kombination med den mest moderne klimateknik garanterer en konstant overholdelse af den indstillede temperatur i skabet, selv ved høje udsving i omgivelsestemperaturen.
Lugte fra den omgivende luft kan trænge ind i vinen gennem korkproppen og derved påvirke vinens kvalitet. Liebherr vinskabe er udstyrede med let udskiftelige FreshAir aktive kulfiltre, som sikrer en ren luft, hvorved vinens kvalitet beskyttes.
Liebherr – kvalitetsbevidst og grundig, sådan kender vi tyskerne
Ideer, moderne design og sofistikerede løsninger for optimal brugervenlighed kendetegner udvalget af Liebherr-hvidevarer. Disse inkluderer køleskabe, fryseskabe og kombinerede løsninger, i fritstående såvel som integrerbar form. Samt vinskabe til opbevaring og temperering af vin. Liebherr køleskabe og frysere er blevet anerkendt verden over som innovative produkter af høj kvalitet i mere end 50 år. Liebherr husholdningsapparater er et symbol på kvalitet i Europa og ud over det. Mere end 7.000 produkter forlader de forskellige produktionssteder hver dag.

Produktdatablad

Årligt energiforbrug i kW/h 116
Belysning LED
Varenummer WKEGW582-20
Konstruktion Indbygning
Funktioner Børnesikring
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Antal hylder 3
Antal flasker
18
Lydniveau
32
Hængslet Klapdør
Dørens farve
Hvid
Farve
hvid
Fabrikant Liebherr
Bredde i cm 56
Dybde i cm 56
Højde i cm 44cm
EAN 9005382178997
Energiklasse G
Betjening Touch