class
Liebherr Vinidor Indbygnings Vinkøleskab - 33 Bordeaux Flasker - 88cm

Varenummer: EWTGB1683-21
Liebherr Vinidor Indbygnings Vinkøleskab - 33 Bordeaux Flasker - 88cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 22.999

DKK 17.495

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Liebherr EWTGB1683-21 med en kapacitet på 33 Bordeaux-flasker (75 cl), er dette underbygnings-vinkøleskab perfekt til den lille vinsamling, eller som udstillingsskab til dine yndlingsflasker. Du får et godt overblik over samlingen, fordi skabet er indrettet med 5 hylder til at fordele din vinsamling på 2 temperaturzoner der kan indstilles individuelt fra +5°C til +20°C

Vinidor-serien
Vinidor-serien forbinder alle fordelene ved opbevarings- og serveringsskabene i ét skab. Skabene er derved udstyrede med 2-3 temperaturområder, hvori temperaturerne indstilles uafhængigt af hinanden mellem +5°C og +20°C. Herved kan man i et skab med 3 temperaturzoner samtidigt opbevare hvid- og rødvin samt champagne ved den helt rigtige serveringstemperatur. Men også langtidsopbevaring af en stor mængde vin gøres under ideelle forhold i Vinidorskabene. Med de forskellige størrelser temperaturzoner og de justerbare temperaturer er disse vinskabe egnede til opbevaring af enhver vin.
Liebherr – kvalitetsbevidst og grundig, sådan kender vi tyskerne
Ideer, moderne design og sofistikerede løsninger for optimal brugervenlighed kendetegner udvalget af Liebherr-hvidevarer. Disse inkluderer køleskabe, fryseskabe og kombinerede løsninger, i fritstående såvel som integrerbar form. Samt vinskabe til opbevaring og temperering af vin.
Liebherr køleskabe og frysere er blevet anerkendt verden over som innovative produkter af høj kvalitet i mere end 50 år.
Liebherr husholdningsapparater er et symbol på kvalitet i Europa og ud over det. Mere end 7.000 produkter forlader de forskellige produktionssteder hver dag.

Produktdatablad

Årligt energiforbrug i kW/h 151
Belysning LED
Varenummer EWTGB1683-21
Lås Nej
Produktserie Vinidor
Konstruktion Indbygning
Funktioner Akustisk døralarm, Børnesikring, Dæmpbar lys
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240V
Antal hylder 4
Antal flasker
33
Lydniveau
32
Hængslet Højre (vendbar)
Dørens farve
Sort
Farve
sort
Fabrikant Liebherr
Bredde i cm 56
Dybde i cm 55
Højde i cm 87cm
EAN 9005382234051
Energiklasse G
Betjening Touch