Produkter (16)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 17.999
  class
  DKK 14.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 17.999
  class
  DKK 14.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 24.999
  class
  DKK 18.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 4.699
  DKK 2.298
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 30.999
  class
  DKK 26.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 34.995
  class
  DKK 24.395
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 29.999
  class
  DKK 22.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 73.500
  class
  DKK 73.500
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 76.400
  class
  DKK 76.400
  Sammenlign
 • eu-datablad
  DKK 3.295
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 26.999
  class
  DKK 22.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 26.999
  class
  DKK 22.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 22.999
  class
  DKK 18.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 22.999
  class
  DKK 18.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.999
  class
  DKK 15.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.499
  class
  DKK 12.895
  Sammenlign

Indbygnings vinkøleskab

Med et indbygget vinkøleskab har du altid veltempererede vine lige ved hånden. Den indbyggede løsning gør, at dit vinkøleskab blender naturligt ind i indretningen af resten af dit køkken. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af indbyggede vinkøleskabe og samtidig få inspiration til, hvorfor det er en god investering at anskaffe sig et vinkøleskab.

God vin kræver den rette temperering

Enhver vinkender ved, at en god vin kræver den rette temperatur. Og i denne forbindelse er det ikke tilstrækkeligt at smide rødvinen i køleskabet eller at give hvidvinen 5 minutter på frost inden servering. God vin kræver, at man har et køleskab, som er skræddersyet til at temperere vin. Her hos Nyvo.dk finder du et stod udvalg af vinkøleskabe, heriblandt indbyggede vinkøleskabe.

Find et indbygget vinkøleskab i den helt rigtige størrelse

Indbyggede vinkøleskabe kommer i mange forskellige størrelse og det er blot op til dig at vurdere, hvilken størrelse, der egner sig bedst til dine specifikke behov. Hvis du har et lille køkken, hvor pladsen er sparsom, så er det oplagt at vælge en af vores mindre modeller. Liebherr tilbyder et udvalg af indbygnings vinkøleskabe, der blot måler 45 cm, hvilket er ideelt til mindre køkkener.

Vælg mellem integrerede vinkøleskabe i forskellige prisklasser

I vores sortiment finder du indbygnings vinkøleskabe i mange forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget. I den lavere ende af prisskalaen har Liebherr et godt udvalg af pæne og fornuftige løsninger til under 15.000 kr., heriblandt indbyggede vinkøleskabe med stålrammer i både lave og høje modeller. Er der lidt mere luft i budgettet, så kan du kigge nærmere på Liebherrs Vinidor-serie. I Liebherrs Vinidor-serie finder du bl.a. dette 178 cm høje vinkøleskab med en kapacitet på 83 Bordeaux-flasker. Dette vinkøleskab tilbyder hele 3 temperaturzoner, hvilket betyder, at man kan temperere både rødvine, hvidvine og mousserende vine på samme tid i det samme vinkøleskab. Mange af Liebherrs vinskabe, heriblandt denne model, er udstyret med aktive kulfiltre, som sikrer en ren luft i skabet, hvilket bidrager til beskyttelse af vinens kvalitet. I den højere prisklasse finder du omvendt en række vinkøleskabe fra brandet Gaggenau. I Gaggenaus sortiment finder du et væld af indbyggede vinkøleskabe af fineste kvalitet, herunder denne model der måler hele 213,4 cm. Dette vinkøleskab har en kapacitet på hele 99 Bourdeaux-flasker og er selvsagt en oplagt mulighed til den større vinsamling. Vinkøleskabet er indrettet med 12 separate hylder og har et behageligt lavt lydniveau på under 42 dB, hvilket ligger langt under niveauet for en normal samtale, som ligger på omkring 60 dB. Herudover befinder dette køleskab sig i energiklasse A+ og er derved i den særdeles energivenlige ende.

Ønsker du en eller to temperaturzoner?

Med et vinkøleskab med to eller flere temperaturzoner har du mulighed for at temperere vin, der trives bedst ved forskellige temperaturer. Hvilken temperatur en vin optimalt skal opbevares i kan nemlig variere. Generelt så opbevares hvidvine typisk ved lavere temperaturer end rødvine, og mousserende vine opbevares ved endnu lavere temperaturer end hvidvine. Med et vinkøleskab med hele tre temperaturzoner, er du dækket optimalt ind til at opbevare vine, der kræver forskellige tempereringer.

Tænk over vinkøleskabets lydniveau

Når man skal investere i nye hårde hvidevarer, er det altid en god idé at undersøge det pågældende produkts lydniveau. Lydniveauet fremgår på vinkøleskabs energimærkning, samt under specifikationerne på det enkelte produkt. Som udgangspunkt ligger lydniveauet på en normal samtale mellem to mennesker typisk på 60 dB. Ligger dit kommende vinkøleskabslydniveau herunder, så er du på den sikre side. En del af vores modeller har et imponerende lavt lydniveau, herunder flere modeller fra Liebherr, som har et lydniveau på blot 34 dB.

Fuldend dit køkken med indbyggede hvidevarer

Der er mange fordele ved at vælge indbyggede hvidevarer. Den mest centrale fordel er dog, at du med et indbygningskøleskab kan få dit køleskab til at gå i ét med resten af indretningen af dit køkken. Køleskabet kommer ikke til at stå ud, men kan inddrages naturligt i dit køkken – særligt hvis du konsekvent indretter dit køkken med indbygningselementer. Indbygningsløsninger er nemlig ikke forbeholdt vinkøleskabe – langt fra. Her hos Nyvo.dk finder du et rigt udvalg af indbyggede løsninger inden for forskellige kategorier, heriblandt indbygningsovne, indbyggede kaffemaskiner, fuldintegrerede køleskabe, fuldintegrerede frysere og fuldintegrerede opvaskermaskine.

Har du spørgsmål til vores indbyggede vinkøleskabe?

Er du i tvivl om hvilket vinkøleskab, der egner sig bedst til dig, eller har du specifikke spørgsmål til vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Nyvo.dk har vi mange års erfaring inden for branchen og vi deler altid hellere end gerne ud af vores ekspertise. Du kan kontakte os på hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28 eller sende os på mail [email protected] Du kan også få fat på os via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.