Vinkøleskabe indbygning (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 32.000
    Sammenlign

Indbygningsvinkøleskab

Med et integrerbart vinkøleskab har du altid veltempererede vine lige ved hånden. Den integrerbare løsning gør, at dit vinkøleskab blender naturligt ind i indretningen af resten af dit køkken. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af integrerbare vinkøleskabe og samtidig hente lidt inspiration til, hvorfor at det er en god investering at anskaffe sig et vinkøleskab.

God vin kræver den rette temperering

Enhver vinkender ved, at en god vin kræver den rette temperatur. Og i denne forbindelse er det ikke tilstrækkeligt at smide rødvinen i køleskabet eller give hvidvinen 5 minutter på frost. God vin kræver at man har et køleskab, som er skræddersyet til at temperere vin. Her hos Nyvo finder du et stod udvalg af vinkøleskabe, heriblandt indbygningsvinkøleskab.

Anskaf et integreret vinkøleskab i den helt rigtige størrelse

Integrerede vinkøleskabe kommer i mange forskellige størrelse og det er blot op til dig at vurdere, hvilken størrelse, der egner sig bedst til dine specifkke behov.

Har du fx et lille køkken, hvor pladsen er sparsom, så er det oplagt at vælge en af vores mindre modeller. Liebherr tilbyder et udvalg af integrerede vinkøleskabe, der måler blot 45 cm i bredden.

Vælg mellem integrerede vinkøleskabe i forskellige prisklasser

I vores sortiment finder du integrerede vinkøleskabe i mange forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget. I den lavere prisklasse har Liebherr et godt udvalg af pæne og fornuftige løsninger, heriblandt indbygningsvinkøleskabe med stålrammer i både lave og høje modeller. 

Er der lidt mere luft i budgettet, så kan du kigge nærmere på Liebherrs Vinidor-serie og på indbygningsvinkøleskabe fra Gaggenau. I Liebherrs Vinidor-serie finder du bl.a. dette 178 cm høje vinkøleskab med en kapacitet på 83 Bordeaux-flasker. Dette vinkøleskab tilbyder hele 3 temperaturzoner, hvilket betyder at man kan temperere både rødvin, hvidvin og mousserende vin på én og samme gang i det samme køleskab. Mange af Liebherrs vinskabe, heriblandt denne model, er udstyret med aktive kulfiltre, som sikrer en ren luft i skabet, hvilket bidrager til beskyttelse af vinens kvalitet.

Bliver vi i den højere prisklasse kan du også dykke ned i Gaggenaus fagre udvalg. I Gaggenaus sortiment finder du et væld af integrerbare vinkøleskabe af fineste kvalitet, herunder denne fuldintegrerbare model på hele 213,4 cm. Dette vinkøleskab har en kapacitet på hele 70 Bourdeaux-flasker og er selvsagt en oplagt mulighed til den større vinsamling. Skabet er indrettet med 12 seperate hylder og har et behageligt lavt lydniveau på under 42 dB, hvilket ligger langt under niveauet for en normal samtale, som ligger på omkring 60 dB. Herudover befinder dette køleskab sig i energiklasse F og er derved i den særdeles strømbesparende ende.

Ønsker du en eller to temperaturzoner?

Med et vinkøleskab med to eller flere temperaturzoner har du mulighed for at temperere vin, der trives bedst ved forskellige temperaturer. Hvilken temperatur en vin optimalt skal opbevares ved, kan nemlig variere fra vin til vin. Generelt så opbevares hvidvine typisk ved lavere temperature end rødvine, og mousserende vine ved endnu lavere temperature end hvidvine. Med et vinkøleskab med hele tre temperaturzoner, er du altså dækket optimalt ind til at opbevare vine, der kræver tre forskellige tempereringer.

Tænk over vinkøleskabets lydniveau

Når man skal til at investere i nye hårde hvidevarer er det altid en god idé at undersøge det pågældende produkts lydniveau. Lydniveauet fremgår på det integrerebare vinkøleskabs energimærkning og vi har også noteret det under specifikationerne på det givne produkt. Men hvornår er lydniveauet for højt? Som pejlemærke så ligger lydniveauet på en normal samtale mellem to mennesker typisk på omkring 60 dB. Ligger dit kommende vinkøleskabs lydniveau herunder, så er du på den sikre side. En del af vores modeller har et imponerende lavt lydniveau.

Fuldend dit køkken med intergrerbare elementer

Der er mange fordele ved at vælge integrerbare løsninger. Den mest centrale fordel er dog at  du med et indbygningskøleskab kan få dit køleskab til at gå i ét med resten af indretningen af dit køkken. Køleskabet kommer ikke til at stå ude, men kan inddrages naturligt i dit køkken – særligt hvis du konsekvent indretter dit køkken med indbygningselementer. Indbygningsløsninger er nemlig ikke forbeholdt vinkøleskabe – langt fra. Her hos Nyvo finder du et rigt udvalg af integrerbare løsninger indenfor forskellige kategorier, heriblandt indbygningsovne, indbyggede kaffemaskiner, fuldintegrerede køleskabe, fuldintegrerede frysere, integrerbare køle-/fryseskabe og fuldintegrerede opvaskemaskiner.

Har du spørgsmål til vores indbygningsvinkøleskabe?

Er du i tvivl om hvilket integrerbart vinkøleskab, der egner sig bedst til dig, eller har du specifikke spørgsmål til vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Nyvo har vi mange års erfaring inden for branchen og vi deler altid hellere end gerne ud af vores ekspertise. Du kan kontakte os på hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28 eller sende os på mail [email protected]. Du kan også få fat på os via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.