Vinkøleskabe (38)

Tabel Liste

2

 • Vejl. pris DKK 17.999
  Datablad
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 74.999
  Datablad
  DKK 74.999
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 22.999
  Datablad
  DKK 17.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 21.295
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 34.995
  Datablad
  DKK 17.495
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 37.499
  Datablad
  DKK 23.595
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 20.999
  Datablad
  DKK 15.995
  Sammenlign
 • DKK 10.395
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 22.999
  Datablad
  DKK 16.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 15.399
  Datablad
  DKK 10.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 23.399
  Datablad
  DKK 17.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 77.999
  Datablad
  DKK 77.999
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.395
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 17.599
  Datablad
  DKK 13.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 31.499
  Datablad
  DKK 31.499
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 46.799
  Datablad
  DKK 46.799
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 63.199
  Datablad
  DKK 63.199
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 27.999
  Datablad
  DKK 21.995
  Sammenlign

Vinkøleskabe

Hvis du er rigtig glad for vin, så vil du uden tvivl sætte stor pris på at have dit helt eget vinkøleskab. Hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af vinkøleskabe af høj kvalitet fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser. Læs mere om, hvad du skal lægge vægt på, når du skal købe dit vinkøleskab i vores guide nedenfor.

Hvilket vinkøleskab skal du vælge?

Når du skal købe et vinkøleskab, er der ligesom med andre typer af hårde hvidevarer en række aspekter, som du bør overveje nøje, inden du køber. Vi vil personligt anbefale dig at tænke over følgende delaspekter i forbindelse med købet af dit vinkøleskab:
• Hvor meget plads har du til dit vinkøleskab?
• Hvilke funktioner skal dit vinkøleskab have?
• Prisen

Hvor stort skal dit vinkøleskab være

Det første vi vil anbefale dig at tænke over, inden du skal købe et vinkøleskab, er hvor stor din samling af vin er. Jo større din vinsamling er, jo større bør dit vinkøleskab være. Vores mindste vinkøleskabe har plads til 18 gode flasker vin, som kan ligge fordelt på 3 hylder. Vores største vinkøleskab har modsat plads til hele 312 flasker vin. Hvis du har planer om at udvide din vinsamling over tid, kan du derfor med god grund overveje at købe et støre vinkøleskab, som din samling kan komme til at fylde op med tiden. I vores sortiment finder du både indbygnings vinkøleskabe, fritstående vinkøleskabe og underbygnings vinkøleskabe. Et fritstående vinkøleskab er ofte de største køleskabe på markedet. Så hvis du har en meget stor samling af vin, kan dette være at foretrække. Disse typer af vinkøleskabe kan med fordel opstilles i deres eget rum i din bolig. Vores integrerede løsninger kan både indsættes over og under øvrige installationer i dit køkken. Dette gør det muligt for dig altid at kunne række ud efter en god flaske vin, imens du befinder dig i køkkenet.

Hvilke funktioner skal dit vinkøleskab have?

En anden ting som du bør tænke over er, hvilke funktioner dit vinkøleskab skal have. Nogle af vores vinkøleskabe har for eksempel børnesikring. Så hvis du har børn i hjemmet, der helst ikke skal have mulighed for at tilgå dine vinflasker af den ene eller den anden grund, så kan det være en stor fordel at få et vinkøleskab med børnesikring. Alle vores køleskabe gør det muligt for dig at indstille den rette temperatur på dine vine, uanset om du er mest til hvidvin eller rødvin. Vores vinkøleskab har en zonetemperatur, som kan indstilles fra 5 °C til 22 °C, hvilket giver de bedste forudsætninger for, at din vin bliver modnet på bedste vis.

Prisen

Det sidste du selvfølgelig bør overveje når du skal købe et vinkøleskab, er prisen. Som udgangspunkt er det med vinkøleskabe som med andre hårde hvidevarer, at du får, hvad du betaler for. I det her tilfælde skal du særligt tænke langsigtet i forhold til, hvor stor du regner med at din vinsamling kommer til at blive. Det vil altid være billigst pr flaske vin at købe et forholdsvist stort vinkøleskab. Men hvis du omvendt ved, at dit forbrug af vin er beskedent, så kan du med god grund sagtens nøjes med et mindre vinkøleskab.

Alle vores produkter er energivenlige

Uanset hvilket vinkøleskab du måtte vælge fra vores sortiment, så kan du glæde dig over, at de både er energivenlige og yderst støjsvage. Størstedelen af vores produkter har en energiklasse A eller højere, hvilket både er til gavn for miljøet og for din elregning. I forhold til støj, så ligger langt de fleste af vores vinkøleskabe med et støjniveau på 34 db, hvilket er meget støjsvagt.

Vi udvælger vores produkter fra nogle af de bedste brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores vinkøleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Bosch, Liebherr og Gaggenau. Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle, fordi det altid har været garant for kvalitet og sikkerhed fra øverste skuffe.

Spar op til 30% når du handler hos os

Selvom kvaliteten af vores varer er helt i top, så mener vi stadig godt, at man skal kunne gøre en god handel. Når du handler hos os, har du mulighed for at spare helt op til 50% på dine indkøb. Når det kommer til vores vinkøleskabe, så kan du i mange tilfælde spare hele 30%. Vores priser og tilbud skifter løbende i alle kategorier. Men du kan altid være sikker på at finde dine varer til ekstra nedsatte priser her hos os.

Vi sidder altid klar til hjælpe jer med at finde de rette produkter til jeres behov

Hvis du stadig har spørgsmål, som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper og specifikke modeller. Hvis du leder efter et produkt som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os, at alle vores kunder får den bedste service. Vi glæder os til at høre fra dig.