Vinkøleskabe (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 32.000
    Sammenlign

VINKØLESKABE

Hvis du er rigtig glad for vin, så vil du uden tvivl sætte stor pris på at have dit helt eget vinkøleskab. Hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af vinkøleskabe af høj kvalitet fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser. Læs mere om, hvad du skal lægge vægt på, når du skal købe dit vinkøleskab i vores guide nedenfor.

HVILKET VINKØLESKAB SKAL DU VÆLGE?

Når du skal købe et vinkøleskab, er der ligesom med andre typer af hårde hvidevarer en række aspekter, som du bør overveje nøje, inden du køber. Vi vil personligt anbefale dig at tænke over følgende delaspekter i forbindelse med købet af dit vinkøleskab:

• Hvor meget plads har du til dit vinkøleskab?

• Hvilke funktioner skal dit vinkøleskab have?

• Prisen

HVOR STORT SKAL DIT VINKØLESKAB VÆRE

Det første vi vil anbefale dig at tænke over, inden du vælger et vinkøleskab, er hvor stor din samling af vin er. Jo større din vinsamling er, jo større bør dit vinkøleskab være. Vores mindste vinkøleskabe har plads til 18 gode flasker vin, som kan ligge fordelt på 3 hylder. Vores største vinkøleskab har modsat plads til hele 312 flasker vin. Hvis du har planer om at udvide din vinsamling over tid, kan du derfor med god grund overveje at købe et større vinkøleskab, som din samling kan komme til at fylde op med tiden. I vores sortiment finder du både indbygnings vinkøleskabe, fritstående vinkøleskabe og underbygnings vinkøleskabe. Et fritstående vinkøleskab er ofte de største køleskabe på markedet. Så hvis du har en meget stor samling af vin, kan dette være at foretrække. Disse typer af vinkøleskabe kan med fordel opstilles i deres eget rum i din bolig. Vores integrerede løsninger kan både indsættes over og under øvrige installationer i dit køkken. Dette gør det muligt for dig altid at kunne række ud efter en god flaske vin, imens du befinder dig i køkkenet.

HVILKE FUNKTIONER SKAL DIT VINKØLESKAB HAVE?

En anden ting som du bør tænke over er, hvilke funktioner dit vinkøleskab skal have. Nogle af vores vinkøleskabe har for eksempel børnesikring. Så hvis du har børn i hjemmet, der helst ikke skal have mulighed for at tilgå dine vinflasker, så kan det være en stor fordel at få et vinkøleskab med børnesikring. Alle vores køleskabe gør det muligt for dig at indstille den rette temperatur på dine vine, uanset om du er mest til hvidvin eller rødvin. Vores vinkøleskab har en zonetemperatur, som kan indstilles fra 5 °C til 22 °C, hvilket giver de bedste forudsætninger for, at din vin bliver modnet og opbevaret på bedste vis.

PRISEN

Det sidste du selvfølgelig bør overveje når du skal købe et vinkøleskab, er prisen. Som udgangspunkt er det med vinkøleskabe som med andre hårde hvidevarer, at du får, hvad du betaler for. I det her tilfælde skal du særligt tænke langsigtet i forhold til, hvor stor du regner med at din vinsamling kommer til at blive. Det vil altid være billigst pr flaske vin at købe et forholdsvist stort vinkøleskab. Men hvis du omvendt ved, at dit forbrug af vin er beskedent, så kan du med god grund sagtens nøjes med et mindre vinkøleskab.

LYDSVAG NYDELSE

Uanset hvilket vinkøleskab du måtte vælge fra vores sortiment, så kan du glæde dig over, lydsvag ydelse. Langt de fleste af vores vinkøleskabe ligger på et støjniveau på omkring 34 db, hvilket er meget støjsvagt. Vinkøleskabet kan derfor problemfrit integreres i hjemmet uden at skabe generende baggrundsstøj.

VI UDVÆLGER VORES PRODUKTER FRA NOGLE AF DE BEDSTE BRANDS

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores vinkøleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Bosch, Liebherr, Gaggenau, Bosch og Siemens. Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle, fordi det altid har været garant for kvalitet og sikkerhed fra øverste skuffe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger over på 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE VINKØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye vinkøleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt vinkøleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]