Integrerbare køleskabe (83)

Tabel Liste

4

 • Vejl. pris DKK 12.095
  Datablad
  DKK 7.195
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 19.799
  Datablad
  DKK 19.799
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 11.595
  Datablad
  DKK 6.795
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 6.495
  Datablad
  DKK 3.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 8.695
  Datablad
  DKK 5.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.895
  Sammenlign

Integrerede køleskabe

Et integreret køleskab er et køleskab, som monteres som en del af dit øvrige køkken. Integrerbare køleskabe bidrager til at skabe et flot og strømlinet design imens det opfylder dine daglige behov for opbevaring af fødevarer. På denne side kan du se vores store udvalg af integrerede køleskabe og læse mere om de forskellige fordele og ulemper der er ved denne type køleskabe.

Hvad er et integreret køleskab?

Det der kendetegner et integreret køleskab, er at der hverken er nogle synlige overflader eller kanter. Herudover har køleskabet en låge, som oftest er designet til at matche resten af køkkenet. Det gør, at et integreret køleskab har en camouflerende funktion, fordi det tilpasses til den øvrige stil i køkkenet. Et integreret køleskab egner sig perfekt i et køkken, hvor der stræbes efter at opretholde en rød tråd gennem køkkenindretningen. Med andre ord, det er muligt at få sit køkken til at se ud, præcis som man ønsker sig.

Fordele ved et integreret køleskab

De væsentlige fordele ved at have et integreret køleskab, er de designmæssige fordele, der gør det muligt at designe køleskabet yderside efter egne ønsker til sit køkken, uden at gå på kompromis med det resterende design i køkkenet. Det er æstetisk tiltalende valg, som giver dit køkken et touch af elegance. Hvis du har en bolig med et køkken-alrum, hvor køkkenet og stuen er fusioneret, kan du med fordel anskaffe et integreret køleskab, da du vil opleve at dit køkken-alrum får en mere rolig og afslappende stemning, samt et minimalistisk udtryk, hvor indretningen går op i en højere enhed, end ved et fritstående køleskab. En fordel ved at have et integreret køleskab, relaterer sig til støj. Støjen fra et indbygget køleskab er væsentlig reduceret sammenlignet med et fritstående køleskab. Støjen reduceres fordi et integreret køleskab har tildækkede sider og flader, hvilket hjælper til at isolere støjen.

Ulemper ved et integreret køleskab

Selvom der er mange fordele ved at vælge et indbygget køleskab, så er der også nogle potentiele ulemper man skal være opmærksom på. Hvis uheldet skulle være ude og dit køleskab skal udskiftes, vil du opleve at det er væsentlige dyrere og sværere at udskifte, end et fritstående køleskab. Det skyldes, at køleskabet er integreret i køkkenet, hvorfor det ofte er sværere at komme til og få køleskabet ud af køkkenskabet uden at ødelægge noget. Dertil er det vigtigt at være opmærksom på, at et integreret køleskab skal skærmes til af låger, hvorfor et integreret køleskab ofte har en markant mindre volumen, end et fritstående køleskab. Herudover er ventilationen omkring et integreret køleskab typisk ikke lige så god, som ved et fritstående køleskab. Det kan forøge risikoen for fugt og is i dit køleskab.

Hvad skal du være opmærksom på med et integreret køleskab?

Hvis du overvejer at købe et integreret køleskab til dit hjem, er der en række faktorer du skal have in mente og være opmærksom på. Vi har herunder samlet de vigtigste faktorer du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at anskaffe et integreret køleskab til din bolig. Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvilket system til forebyggelse af fugt og is, som dit indbyggede køleskab har. Nogle af de integrerede køleskabsmodeller har en nøgen bagside, hvor der ikke er et ventilationssystem. Det kan resultere i, at der er en større risiko for fugt og is i køleskabet. Denne risiko kan dog minimeres, hvis køleskabet har ventilationshuller på bagsiden. Et køleskab uden ventilationshuller vil også have svært ved at komme af med den varme, som et køleskab genererer. Hvis køleskabet har svært ved at komme af med sin varme, kan det kan resultere i at køleskabets indhold f.eks. din mælk, bliver lidt varmere, end du ønsker, at den skal være. Det kan ligeledes resultere i at en række af dine andre madvarer i køleskabet ikke kan spises eller anvendes i madlavningen, hvorfor de må smides ud. Når det kommer til installationen af et indbygningskøleskab, anbefaler vi ikke, at du selv installerer det, da det kan være en udfordrende og kompleks opgave – selv for professionelle. Derfor vil vi til enhver tid anbefale, at du søger professionel hjælp til installationen af dit nye køleskab. Hvis du selv ønsker at installere dit køleskab, er du meget velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning og sparring.

Strømforbrug ved et integreret køleskab

De fleste integrerede køleskabe befinder sig i den høje ende af energiskalaen, hvilket også er tilfældet for vores modeller. Alle vores aktuelle modeller har energimærket A+ til A+++. Det er med andre ord nogle energibesparende og effektive køleskabe, der giver dig besparelser på elregningen på den lange bane. Den høje energieffektivitet har også en positiv betydning for vores alle samens klima, hvilket vi vægter højt.

Få svar på alle dine spørgsmål via vores kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende integrerede køleskabe, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne tilbyde dig professionel rådgivning så dit næste køleskab, om det er integreret eller indbygget, kommer til at passe præcis til dine ønsker og behov.