Produkter (15)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 6.595
  class
  DKK 3.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 3.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.695
  class
  DKK 4.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 8.145
  class
  DKK 5.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 9.999
  class
  DKK 5.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 9.495
  class
  DKK 5.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.990
  class
  DKK 6.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.999
  class
  DKK 6.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.199
  class
  DKK 12.199
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.999
  class
  DKK 12.999
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.699
  class
  DKK 19.699
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.799
  class
  DKK 19.799
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.800
  class
  DKK 19.800
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 77.400
  class
  DKK 77.400
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 84.200
  class
  DKK 84.200
  Sammenlign

Integrerbare køleskabe

Er du på udkig efter et integrerbart køleskab, så er du kommet til det rette sted. Her hos Nyvo finder du et stort sortiment af integrerbare køleskabe til favorable priser. Her på siden kan du se vores nuværende produkter og samtidig læse om de mange fordele du kan nyder godt af, hvis du anskaffer dig et integrerbart køleskab. 

Opnå et strømlinet udtryk med et integrerbart køleskab

Lad køleskabets front matche resten af køkkenets fronter. Med et integreret køleskab kommer dit køleskab til at blende naturligt ind i indretningen af resten af køkkenet. Køleskabet kommer ikke til at stå ud og bryder derfor ikke med køkkenets design. Du kan iklæde køleskabet de samme fronter, som resten af køkkenet og fuldstændig på denne måde fuldstændig camouflere køleskabet, og bibeholde det perfekte finish i rummet. Nu er køkkenet ikke længere bare et praktisk rum, men også en lækkert og indtagende rum, som man har lyst til at opholde sig i. 

Tjek energimærkningen på det integrerbare køleskab

Når du skal vælge dit kommende integrerbare køleskabe skal du huske at tjekke modellens energimærkning. Energimærkningen er nemlig din indikator for, hvor meget energi et givent integrerbart køleskab forbruger. Energimærkningen illutstreres af en skala fra G til A+++, hvor A+++ er det laveste energiforbrug og dermed den mest attraktive energimærkning. Ved at prioritere et integrerbart køleskab med et lavt energiforbrug skåner du miljøet og sparer samtidig penge på elektricitet. En god energimærkning behøver overhovedet ikke at være lig med et dyrt køleskab – tag fx dette enkle fuldintegrerede køleskab fra Siemens til 5.495 kr. og med en A++ energimærkning. 

Undersøg om køleskabets indretning macther dine behov

Har du overvejet, hvad der fylder mest i dit køleskab? Er det pålæg, flasker, grøntsager, mælkekartoner, tupperware eller noget helt andet? Indretningen af dit køleskab er afgørende for, hvor godt pladsen i køleskabet udnyttes. Nogle køleskabe har ekstra plads til flasker, mælk, juice og andre drikkevarer, udover den obligatoriske plads i køleskabets låge. Andre køleskabe har større skuffekapacitet og egner sig dermed ekstra godt til dig, der spiser mange grøntsager. Så husk at undersøge hvordan dit kommende køleskab er indrettet og hvorvidt man har mulighed for at ændre på den eksisterende indrenting.

Er du vild med integrerbare løsninger?

Så kan du trøste dig med at vi her hos Nyvo tilbyder et væld af integrerbare løsninger til hjemmet. Af køkkenelementer kan du blandt andet finde indbygningsovne, indbyggede emhætter, integrerede kaffemaskiner, fuldintegrerede frysere og integrerbare vinkøleskabe. Men de integrerbare løsninger er ikke forbeholdt køkkenet – du kan fx også finde fuldintegrerede opvaskemaskiner her på hjemmesiden.

Hos Nyvo finder du alt til køkkenet

Her hos Nyvo kan du finder alt til køkkenet. Vi fører udelukkende brands af høj kvalitet og med æstetisk sans. Går du og drømmer om ikke alene at forny dit køkken med et integrere køleskab, men om at give hele køkkenet lidt fornyelse, så er du kommet til det helt rette sted. Tag et kig på vores store sortiment af kogeplader, køkkenvaske og køkkenudstyr og lad dig inspirere til, hvordan den køkken kan komme til at se ud. 

Vil du vide mere? Så kontakt os

Ved du ikke hvilket integrerbart køleskab du skal vælge eller har du uddybende spørgsmål til nogle produkter i vores sortiment, så tøv endelig ikke med at spørge os. Vi besvarer altid hellere end gerne vores kunders spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os på på tlf. 70 26 70 28 i hverdagene mellem kl. 10.00 og 15.00. Du er også velkommen til at sende os en mail på [email protected] – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.