Integrerbare køleskabe (4)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 4.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.700
  Sammenlign

INTEGREREDE KØLESKABE

Et integreret køleskab er et køleskab, som monteres som en del af dit øvrige køkken. Integrerbare køleskabe installeres direkte ind i køkkenet, så det er muligt at skabe et flot og ensartet look med matchende skabsfronter. På denne side kan du se vores store udvalg af integrerede køleskabe og læse mere om de forskellige fordele og ulemper der er ved denne type køleskabe.

HVAD ER ET INTEGRERET KØLESKAB?

Det der kendetegner et integreret køleskab, er at det er skjult bag en skabsfront som gør det diskret camoufleret i køkkenet. Køleskabet har en låge, som oftest er designet til at matche resten af køkkenet, så man opnår et elegant ensartet udseende. Et integreret køleskab egner sig perfekt til et køkken, hvor der stræbes efter at opretholde en harmonisk, stilren køkkenindretning.

FORDELE VED ET INTEGRERET KØLESKAB

De væsentlige fordele ved at have et integreret køleskab, er det ensartede finish. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med det eksisterende køkkendesign, da køleskabets yderside kan tilpasses præcis som man ønsker. Et integreret køleskab er et æstetisk valg som bidrager til et elegant, stilrent køkken. Hvis du har en bolig med et køkken-alrum, hvor køkkenet og stuen er fusioneret, kan du med fordel vælge et integreret køleskab, da du vil opleve at dit køkken-alrum får en mere rolig og afslappende stemning. Ved at vælge en integreret model vil du opleve hvordan indretningen går op i en højere enhed og skaber et minimalistisk, smagfuldt udtryk. Desuden er støjen fra et indbygget køleskab væsentlig reduceret sammenlignet med et fritstående køleskab. Støjniveauet er lavere fordi et integreret køleskab har tildækkede sider og flader, hvilket dæmper lyden.

ULEMPER VED ET INTEGRERET KØLESKAB

Selvom der er klare fordele ved at vælge et indbygget køleskab, så er der også nogle potentielle ulemper man bør være opmærksom på. Hvis uheldet skulle være ude og dit køleskab skal udskiftes, vil du opleve at det er dyrere og sværere at udskifte, end et fritstående køleskab. Det skyldes, at køleskabet er integreret i køkkenet, hvorfor det ofte er sværere at komme til og få køleskabet ud af køkkenskabet uden at ødelægge noget. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at et integreret køleskab skal skærmes til af låger, hvorfor et integreret køleskab ofte har en mindre volumen, end et fritstående køleskab. Herudover er ventilationen omkring et integreret køleskab typisk ikke lige så god, som ved et fritstående køleskab. Det kan potentielt forøge risikoen for fugt i dit køleskab.

HVAD BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ MED ET INTEGRERET KØLESKAB?

Hvis du overvejer at købe et integreret køleskab til dit hjem, er der en række faktorer du bør have in mente og være opmærksom på. Vi har herunder samlet de vigtigste faktorer du bør tage i betragtning, hvis du overvejer et integreret køleskab til din bolig. Først og fremmest bør du være opmærksom på, hvilket system til forebyggelse af fugt og is, dit indbyggede køleskab har. Nogle integrerede køleskabsmodeller har en nøgen bagside, hvor der ikke er et ventilationssystem. Det kan resultere i, at der er en større risiko for fugt og is i køleskabet. Denne risiko kan dog minimeres, hvis køleskabet har ventilationshuller på bagsiden. Et køleskab uden ventilationshuller vil også have svært ved at komme af med den varme, som et køleskab genererer. Hvis køleskabet har svært ved at komme af med sin varme, kan det kan medføre at køleskabets indhold f.eks. din mælk, bliver lidt varmere, end du ønsker, at den skal være. Når det kommer til installationen af et indbygningskøleskab, anbefaler vi ikke, at du selv installerer det, da det kan være en udfordrende og kompleks opgave – selv for professionelle. Derfor vil vi til enhver tid anbefale, at du søger professionel hjælp til installationen af dit nye køleskab. Hvis du alligevel selv ønsker at installere dit køleskab, er du meget velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning og sparring.

ELFORBRUGET

Køleskabet et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og der også bruger mest energi. Køleskabets energiforbrug måles i en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du køleskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores køleskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte køleskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et køleskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE INTEGRERBARE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]