Fritstående køleskabe (10)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 7.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.295
  Sammenlign

FRITSTÅENDE KØLESKABE

Et fritstående køleskab er et køleskab, der kan stå for sig selv uden at være integreret i eksempelvis et køkkenskab. Du kan stille et fritstående køleskab lige præcis hvor du ønsker, for eksempel for enden af en køkkensektion eller i en niche i væggen. Denne type køleskab er også meget velegnet til at stå i en garage eller et værksted, hvor du eksempelvis opbevarer dine øl og sodavand m.m. Et ekstra køleskab kan være praktisk til større familier eller som supplerende opbevaringsplads til festlige lejligheder med gæster. Opnå fuld fleksibilitet med et fritstående køleskab i køkkenet, depotrummet, garagen eller værkstedet. En fritstående model er desuden en populær mulighed for at skrue op for farverne og designfaktoren. Køleskabene findes i mange nuancer og stilarter, så du kan individualisere dit køkken med et elegant highlight.

Hos Nyvo tilbyder vi fritstående køleskabe fra Liebherr, Bosch og Gorenje som findes i forskellige farver og designs. De fås i klassisk hvid, en flot og minimalistisk grå og en elegant metalgrå, der noget til enhver smag og enhver indretningsstil. Desuden kan du gå på opdagelse i vores lækre sortiment af Retro-look køleskabe, som skaber en helt særlig atmosfære i køkkenet. Et fritstående køleskab er lakeret på begge sine sider, så det er ikke nødvendigt at dække køleskabets sider til. Et fritstående køleskab ser pænt ud, og kan uden problemer stå alene og hvor som helst i din bolig.

HVOR STORT SKAL MIT FRITSTÅENDE KØLESKAB VÆRE?

Inden du anskaffer dig et fritstående køleskab bør du overveje, hvor stor volumen dit køleskab skal have. Det afhænger af, hvor mange personer der benytter sig af køleskabet, hvor ofte madlavningen foregår i din bolig, om du ofte har gæster og endeligt, hvor ofte du spiser hjemme. Hvis du bor alene og er den eneste person til at fylde køleskabet, anbefaler vi at du anskaffer dig et fritstående køleskab med en volumen på maksimum 100 liter. Er I derimod et kærestepar, ægtepar eller et par venner, der bor sammen og skal dele køleskabet, er en volumen på 200 liter meget passende. En typisk børnefamilie på fire personer, skal som minimum have et fritstående køleskab med en volumen på 250 til 300 liter. Er I mere end fem personer der benytter sig af køleskabet, bør I vælge et køleskab, der har en volumen der er højere end 300 liter. Disse tal er naturligvis et estimat, men de kan give en nogenlunde idé om, hvilke fritstående køleskabe du bør starte med at kigge på, inden du træffer en beslutning. Er du i tvivl om, hvor stort dit fritstående køleskab skal være, kan du med fordel undersøge kapaciteten på dit nuværende køleskab og overveje, om du kan klare dig med samme kapacitet. Måske har dine præferencer, behov og adfærd ændret sig, så du skal bruge mindre eller mere kapacitet i dit fritstående køleskab. At kigge på sin nuværende køleskabskapacitet er et godt udgangspunkt. Herudover er det vigtigt at undersøge, hvor meget plads du har i dit køkken til et fritstående køleskab. Vores modeller findes i flere størrelser og er forskellige i højden, bredden og dybden. De er bygget til at passe i de fleste køkkener, så du med sikkerhed kan finde et fritstående køleskab, der passer perfekt dit køkken. Hvis du er I tvivl om, hvorvidt et specifikt køleskab passer til din bolig, er du velkommen til at kontakte os.

HVILKE FUNKTIONER HAR ET FRITSTÅENDE KØLESKAB?

Vores fritstående køleskabe har en række funktioner, du kommer til at glæde dig over i hverdagen. Vores modeller fra Liebherr har en indbygget BioFresh funktion, som garanterer det perfekte klima for optimal friskhed af dine madvarer. Denne funktion sørger for at de madvarer du har placeret i køleskabet, kan holde sig friske i så lang tid som muligt. Dertil holder BioFresh funktionen køleskabets temperatur lige over 0 grader, så dine madvarer ikke fryser. Køleskabets temperatur kombineret med den ideelle luftfugtighed giver dine frugter, grøntsager, fisk og kød de bedste vilkår for at beholde deres vigtige vitatimer og holde sig friske og appetitlige. Herudover er vores fritstående køleskabe, ligesom vores integreret køleskabe, yderst støjsvage, du behøver derfor ikke bekymre dig om at blive generet af et larmende køleskab. Af denne årsag kan du sagtens have dit fritstående køleskab stående i nærheden af din stue eller et værelse, da køleskabets lydniveau ikke kommer til at genere dig. Dertil kan du have dit fritstående køleskab stående i dit værksted eller garage, uden at blive generet af lyden imens du opholder dig i rummet.

FRITSTÅENDE KØLESKAB OG ENERGIFORBRUG

Køleskabet et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og der også bruger mest energi. Køleskabets energiforbrug måles i en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du køleskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores køleskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte køleskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et køleskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVOkan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]