Fritstående køleskabe (27)

Tabel Liste

2

 • Datablad
  DKK 5.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.295
  Sammenlign
 • DKK 5.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 3.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 8.799
  Datablad
  DKK 5.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 17.995
  Datablad
  DKK 15.195
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 18.699
  Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.295
  Sammenlign

Fritstående køleskabe

Et fritstående køleskab er et køleskab, der kan stå for sig selv uden at være integreret i eksempelvis et køkkenskab. Du kan blandt andet stille det fritstående køleskab for enden af en køkkensektion, da det kan fungere som en afslutning på en køkkensektion. Denne type køleskab er også meget velegnet til at stå i en garage eller et værksted, hvor du eksempelvis opbevarer dine øl og sodavand m.m., eller har ekstra opbevaringsplads til mad når du har ekstra gæster, og skal kræse om dine gæster med god mad. Med et fritstående køleskab får du som ejer en frihed til at placere dit køleskab lige præcis der, hvor det passer dig bedst. Fritstående køleskabe placeres typisk i køkkener, depotrumme, garager og værksteder. De er nemme at flytte rundt på, hvilket gør denne type køleskab til et yderst bekvemmeligt køleskab.

Hos Nyvo tilbyder vi fritstående køleskabe fra Liebherr, som kan fås i forskellige farver og designs. De fås i klassisk hvid, en flot og minimalistisk grå og en elegant metalgrå, hvorfor der er noget til enhver smag og enhver indretningsstil. Herudover er et fritstående køleskab lakeret på begge sine sider, hvorfor at det ikke er nødvendigt at dække køleskabets sider til. Et fritstående køleskab ser pænt ud, og kan uden problemer stå alene og stå næsten hvor som helst i din bolig.

Hvor stort skal mit fritstående køleskab være?

Inden du anskaffer dig et fritstående køleskab bør du overveje, hvor stor volumen dit køleskab skal have. Det afhænger naturligvis af, hvor mange personer der benytter sig af køleskabet, hvor ofte madlavningen foregår i din bolig, om du ofte har gæster og endeligt, hvor ofte du spiser hjemme. 

Hvis du bor alene og er den eneste person til at fylde køleskabet, anbefaler vi at du anskaffer dig et fritstående køleskab med en volumen på maksimum 100 liter. Er I derimod et kærestepar, ægtepar eller et par venner, der bor sammen og skal dele køleskabet, er en volumen på 200 liter meget passende. En typisk børnefamilie på fire personer, skal som minimum have et fritstående køleskab med en volumen på 250 til 300 liter. Er I mere end fem personer der skal benytte sig af køleskabet, skal I have fat i et køleskab, der har en volumen der er højere end 300 liter. Disse tal er naturligvis et estimat, men de kan give en nogenlunde idé om, hvilke fritstående køleskabe du skal starte med at kigge på, inden du anskaffer dig et nyt fritstående køleskab.

Er du i tvivl om, hvor stort dit fritstående køleskab skal være kan du med fordel undersøge kapaciteten på dit nuværende køleskab og overveje, om du kan klare dig med samme kapacitet. Måske har dine præferencer, behov og adfærd ændret sig, hvorfor at du skal bruge mindre eller mere kapacitet i dit fritstående køleskab. At kigge på sin nuværende køleskabskapacitet er et godt udgangspunkt.

Herudover er det vigtigt at undersøge, hvor meget plads du har i dit køkken til et fritstående køleskab. Vores modeller har flere størrelser og er forskellige i højden, bredden og dybden. De er bygget til at passe i de fleste køkkener, hvorfor at du med sikkerhed kan finde et fritstående køleskab, der passer perfekt dit køkken. Hvis du er I tvivl om, hvorvidt et specifikt køleskab passer til din bolig, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilke funktioner har et fritstående køleskab?

Vores fritstående køleskabe har en række funktioner, der kommer dig til glæde som ejer.

Vores modeller fra Liebherr er indbygget med en BioFresh funktion, som garanterer det perfekte klima for en lang friskhed for dine madvarer. Denne funktion sørger for at de madvarer du har placeret i køleskabet, kan holde sig friske i så lang tid som muligt. Dertil holder BioFresh funktionen køleskabets temperatur lige over 0 grader. Køleskabets temperatur kombineres med den ideelle luftfugtighed, hvorfor dine frugter, grøntsager, fisk og kød beholder deres vigtige vitatimer og forholder sig friske og spiselige.

Herudover er vores fritstående køleskabe, ligesom vores integreret køleskabe, yderst støjsvage, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at blive generet af et larmende køleskab. Af denne årsag kan du godt have dit fritstående køleskab stående tæt på din stue eller et værelse, da køleskabets lydniveau ikke kommer til at genere dig. Dertil kan du have dit fritstående køleskab stående i dit værksted, uden at blive generet af lyden imens du arbejder i værkstedet.

Fritstående køleskab og energiforbrug

Når du anskaffer dig et fritstående køleskab, skal du ligesom med et integreret køleskab og amerikanerkøleskabet være opmærksom på, hvilken energiklasse dit kommende køleskab har. Dit køleskab står altid tændt, hvorfor valg af energiklasse kommer tydeligt til udtryk på din elregning.

Der kan være mange penge at spare, hvis du anskaffer dig et energivenligt køleskab, som befinder sig i den højde ende af energiskalaen. Hvis du vælger et fritstående køleskab, som er i den højeste ende af energiskalaen, det vil sige A+++, har energistyrelsen beregnet at du kan spare helt op til 1.300 kr. i løbet af køleskabets levetid. Derfor anbefaler vi altid, hvis muligt, at du investerer i et fritstående køleskab i den høje ende af energiskalaen, da der vil være penge at spare på elregningen og dermed også på klimakontoen. Det kan derfor godt betale sig at investere i et fritstående køleskab, som befinder sig i den høje ende af energiskalaen.

Hos Nyvo tilbyder vi udelukkende fritstående køleskabe fra Liebherr, som lægger i den højeste energiklasse A+++.

Vores fritstående køleskabe fra Liebherr er kendt for deres høje kvalitet, som kommer til udtryk på bedste tyske manér. Vores udvalg af fritstående køleskabe fra Liebherr kan beskrives som hvidevarer, der er kendt verden over for deres innovative produkter af den højeste tyske kvalitet og en rigtig lang levetid. Med et fritstående køleskab i energiklassen A+++, der også har en lang levetid, kan du forvente markante besparelser på elregningen.

Har du har spørgsmål til vores fritstående køleskabe, er du til enhver tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil meget gerne besvare de spørgsmål som du måtte have vedrørende vores fritstående køleskabe og rådgive dig herefter. Såfremt du ønsker professionel rådgivning omkring nogle af vores andre produkter, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.