Produkter (13)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 9.999
  class
  DKK 8.795
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 17.995
  class
  DKK 16.295
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 16.595
  class
  DKK 15.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 18.699
  class
  DKK 15.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 13.995
  class
  DKK 10.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 8.499
  class
  DKK 6.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 11.549
  class
  DKK 10.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 13.999
  class
  DKK 10.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.999
  class
  DKK 11.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 13.499
  class
  DKK 10.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.999
  class
  DKK 11.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 22.395
  class
  DKK 13.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 18.499
  class
  DKK 13.895
  Sammenlign

Fritstående køleskabe

Et fritstående køleskab er et køleskab, der kan stå for sig selv, uden at være integreret i f.eks. et køkkenskab. Du kan blandt andet stille et fritstående køleskab for enden af en køkkensektion, da det kan fungere som en afslutning på en køkkensektion. Denne type køleskab er også meget velegnet til at stå i en garage eller et værksted, hvor du kan opbevare dine øl og sodavand. Med et fritstående køleskab får du som ejer en frihed til at placere dit køleskab lige præcis der, hvor det passer dig bedst.

Hvor stort skal mit fritstående køleskab være?

Inden du anskaffer dig et fritstående køleskab, bør du overveje, hvor stor volumen dit køleskab skal have. Det afhænger naturligvis af, hvor mange personer, der benytter sig af køleskabet og hvor ofte, du spiser hjemme. Hvis du bor alene og er den eneste person til at bruge køleskabet, anbefaler vi, at du anskaffer dig et fritstående køleskab med en volumen på maksimum 100 liter. Er I derimod et kærestepar, ægtepar eller et par venner, der bor sammen og skal dele køleskabet, er en volumen på 200 liter mere passende. En typisk børnefamilie på fire personer, skal som minimum have et køleskab med en volumen på 250 til 300 liter. Er I mere end fem personer der skal benytte sig af køleskabet, skal I have fat i et køleskab, der har en volumen, der er højere end 300 liter. Disse tal er naturligvis et estimat, men de kan give en god idé om, hvilke køleskabe du skal starte med at kigge på, inden du køber et nyt køleskab. Er du i tvivl om, hvor stort dit fritstående køleskab skal være, kan du med fordel undersøge kapaciteten på dit nuværende køleskab og overveje, om du kan klare dig med samme kapacitet fremadrettet. Måske har dine præferencer, behov og adfærd ændret sig, hvorfor du skal bruge mindre eller mere kapacitet i dit næste køleskab. Herudover er det vigtigt at undersøge, hvor meget plads du har i dit køkken til et fritstående køleskab. Vores modeller har flere størrelser og har forskellig højde, bredde og dybde. De er bygget til at passe ind i de fleste køkkener, hvorfor du med sikkerhed kan finde et køleskab, der passer til dit køkken. Hvis du er I tvivl om, hvorvidt et specifikt køleskab passer til din bolig, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilke funktioner har et fritstående køleskab?

Vores fritstående køleskabe har en række funktioner, der kommer dig til glæde som ejer. Nogle af vores modeller fra Liebherr er udstyret med en BioFresh funktion, som giver de perfekte forhold for at dine madvarer kan holde sig friske i længere tid. Dertil holder BioFresh funktionen køleskabets temperatur lige over 0 grader. Køleskabets temperatur kombineres med den ideelle luftfugtighed, hvorfor dine frugter, grøntsager, fisk og kød beholder deres vigtige vitaminer. Herudover er vores fritstående køleskabe, ligesom vores integrerbare køleskabe, yderst støjsvage, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at blive generet af et larmende køleskab. Af denne årsag kan du godt have dit fritstående køleskab stående tæt på din stue eller et værelse, da køleskabets lydniveau ikke kommer til at genere dig.

Vælg et køleskab med høj energieffektivitet

Når du anskaffer dig et fritstående køleskab, skal du ligesom med et integreret køleskab og amerikanerkøleskabe være opmærksom på, hvilken energiklasse dit kommende køleskab har. Dit køleskab står altid tændt, hvorfor valg af energiklasse kommer tydeligt til udtryk på din elregning. Der kan være mange penge at spare, hvis du anskaffer dig et energivenligt køleskab, som befinder sig i den høje ende af energiskalaen. Hvis du vælger et fritstående køleskab, som er i den højeste ende af energiskalaen, det vil sige A+++, har Energistyrelsen beregnet, at du kan spare helt op til 1.300 kr. i løbet af køleskabets levetid. Hos Nyvo.dk tilbyder vi udelukkende fritstående køleskabe fra Liebherr, som lægger i den højeste energiklasse A+++. Vores fritstående køleskabe fra Liebherr er kendt for deres høje kvalitet, som kommer til udtryk på bedste tyske manér. Vores udvalg af fritstående køleskabe fra Liebherr kan beskrives som hvidevarer, der er kendt verden over for deres innovative produkter af den højeste tyske kvalitet.

Få professionel hjælp til at finde dit kommende køleskab

Har du har spørgsmål til vores fritstående køleskabe, er du til enhver tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil meget gerne besvare de spørgsmål, som du måtte have vedrørende vores fritstående køleskabe og rådgive dig herefter. Hvis du ønsker professionel rådgivning omkring nogle af vores andre produkter, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.