Køleskabe (81)

Tabel Liste

4

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.095
  class
  DKK 6.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 19.799
  class
  DKK 19.799
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 11.595
  class
  DKK 6.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 6.495
  class
  DKK 3.995
  Sammenlign
 • class
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 8.695
  class
  DKK 5.595
  Sammenlign
 • class
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • class
  DKK 6.795
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.495
  Sammenlign
 • class
  DKK 3.195
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.895
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.595
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.695
  Sammenlign
 • class
  DKK 5.095
  Sammenlign
 • class
  DKK 6.795
  Sammenlign
 • class
  DKK 5.495
  Sammenlign
 • class
  DKK 4.595
  Sammenlign
 • class
  DKK 6.695
  Sammenlign
 • class
  DKK 5.095
  Sammenlign
 • class
  DKK 7.495
  Sammenlign

Køleskabe

Intet hjem kan fungere uden et køleskab. Udover at holde vores mad køligt og frisk så er køleskabet også i mange tilfælde et naturligt samlingspunkt, når der skal laves mad. Hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af køleskabe af høj kvalitet fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser. Læs mere om, hvad du skal lægge vægt på, når du skal købe dit nye køleskab i vores guide nedenfor.

Hvilket køleskab skal du vælge?

Når du skal købe et køleskab, er der en række aspekter du bør overveje inden du beslutter dig for dit nye køleskab.

 Et køleskab skal både kunne opfylde dine behov her og nu, samt ikke mindst i fremtiden foruden at det selvfølgelig skal passe til din boligform. For at du kan træffe en god beslutning angående dit nye køleskab vil vi gerne hjælpe dig godt på vej. Når du skal købe et køleskab, vil vi særligt anbefale dig at tænke over følgende aspekter:

 • Skal det være integrerbart eller fritstående?
 • Skal det indeholde en fryser
 • Støjniveauet
 • Elforbruget
 • Prisen

Integrerbart vs. fritstående køleskab

Det første du skal gøre op med dig selv når du skal købe et køleskab, er grundlæggende hvor stort det skal være. Derfor kommer du også til at skulle træffe en beslutning om, hvorvidt du ønsker at købe et integrerbart køleskab eller et fritstående køleskab. Fritstående køleskabe er som regel større end de integrerbare køleskabe.

De integrerbare køleskabe er lavet til at kunne tænkes ind i resten af dit køkken, imens et fritstående køleskab ofte egner sig bedst til mindre køkkener hvor bredden af et rum er mindre men højden omvendt er bedre. I vores sortiment har vi både køleskabe i dimensionerne 60X120 cm og op til 180x240 cm. Vores mindste køleskabe kan sagtens bruges af en person der bor alene, imens vores største køleskabe nemt an rumme mad nok til en stor børnefamilie med fart over feltet.

Køleskab eller køle-fryseskab?

Et andet aspekt som du bør overveje når du køber et køleskab, er om det kun skal være et køleskab eller om du ville foretrække at have et køleskab med indbygget fryser. Fordelen ved at have et kølefryseskab i stedet for et almindeligt køleskab, er at du naturligt har alt samlet et sted. Dette er en fordel hvis du bor i en lejlighed og du ikke har masser af plads til din rådighed.

Den ekstra plads der optages af fryseren, gør selvfølgelig at du ikke kan have lige så mange ferske fødevarer i dit køleskab som med et køleskab alene. Hvis i er en meget stor familie og bor i eget hus og har ekstra kvadratmeter til rådighed, så kan i med god grund overveje at købe en separat fryser til alle jeres frysevarer. Du kan også blot vælge at købe en af vores større køleskabe, hvis i  ikke ønsker at gå på kompromis med andelen af mad i dit køleskab.

Støjniveauet

En tredje ting som du bør tage med i dine overvejelser vedrørende dit valg af køleskab, er hvor højt et støjniveau dit nye køleskab har. I modsætning til mange andre hvidevarer og elektroniske apparater i dit hjem, så er et køleskab et af de eneste ting, som aldrig bliver slukket. Køleskabet skal køre hele tiden og det betyder også at der vil være en smule støj forbundet med at have et køleskab i sin bolig. Alle vores køleskabe er overvejende meget støjsvage med et lydniveau der typisk ligger imellem 36-37 db. Du skal derfor ikke være nervøs for, at dit køleskab kommer til at holde dig vågen om natten.

Elforbruget

Som vi nævnte ovenfor, så er køleskabet et af de få ting i dit hjem som aldrig bliver slukket. Det betyder, at den kører hele tiden og dermed bruger den også energi hele tiden, hele året rundt, og det kan mærkes på elregningen. I vores sortiment finder du kun køleskabe af energimærket A+ op til A+++.

Kvaliteten af alle vores køleskabe er derfor meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte køleskabes energiforbrug på årsbasis. Vores bedste, store køleskabe har et årligt forbrug på 87 kW/h imens vores A+ køleskabe har et årligt forbrug på knap det dobbelte, 169kW/h. Så selvom det ene køleskab måtte koste mere, så kan størstedelen af prisforskellen bliver fjernet når du indregner de løbende udgifter til elektricitet.

Prisen

En sidst ting som du bør tænke på, men bestemt tage med i dine overvejelser, er prisen på et køleskab. Det er typisk sådan, at man får hvad man betaler for med hvidevarer, og det gælder også køleskabe. Hos Nyvo har alle priser fået et hak nedad, så du kan være sikker på at gøre et godt køb. Den største forskel på billigere og dyrere køleskabe ligger i hvilken energimærkning køleskabene har.

Derudover så har de bedste køleskabe også særlige kølesystemer som gør, at din mad kan holde sig frisk i længere tid end normalt. Dyrere køleskabe har typisk også en automatisk afrimningsfunktion med efterfølgende fordampning af vandet. Dette sparer dig i det lange løb for mange timers arbejde med at rengøre og vedligeholde dit køleskab.

Det frække valg: Amerikanerkøleskabet

Udover de aspekter vi nævner ovenfor, så kan du også overveje at gå en anden vej end de fleste gør; nemlig at købe et rigtigt amerikanerkøleskab til din bolig.

Et amerikanerkøleskab fylder væsentligt mere end vores øvrige køleskabe, men det kan også meget mere. Amerikanerkøleskabe er karakteriseret ved, at være både meget store samt at have mulighed for at du kan få lavet isterninger direkte via køleskabets ene dør. Dette er luksus og bekvemmelighed, når det er allerbedst. Amerikanerkøleskabe er for dem, der gerne vil have det hele og lidt mere til.

Vi udvælger vores produkter fra nogle af de bedste brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange øvrige produkter at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen.

Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores køleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch, Liebherr og Gaggenau.

Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle fordi det altid har været garant for kvalitet og sikkerhed fra øverste skuffe.

Spar op til 30% når du handler hos os

Selvom vores kvaliteten af vores varer er helt i top, så mener vi stadig godt at man skal kunne gøre en god handel. Når du handler hos os, har du mulighed for at spare helt op til 50% på dine indkøb. Når det kommer til vores køleskabe, så kan du i mange tilfælde spare hele 30%. Vores priser og tilbud skifter løbende i alle kategorier. Men du kan altid være sikker på at finde dine varer til ekstra nedsatte priser her hos os.

Vi sidder altid klar til hjælpe jer med at finde de rette produkter til jeres behov

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig.

Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et produkt som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste service. Vi glæder os til at høre fra dig.