Køleskabe (4)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 4.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.700
  Sammenlign

KØLESKABE

Et køleskab er en uundværlig del køkkenet. Køleskabet sørger for at vi kan nyde kølig, frisk mad hver eneste dag og opbevare mad- og drikkevarer under optimale forhold. Hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af køleskabe af høj kvalitet fra førende producenter til yderst konkurrencedygtige priser. Læs mere om, hvad du bør lægge vægt på, når du skal købe dit nye køleskab i vores guide nedenfor.

HVILKET KØLESKAB SKAL DU VÆLGE?

Når du skal købe et køleskab, er der en række aspekter du bør overveje inden du vælger dig dit nye køleskab. Et køleskab skal både kunne opfylde dine kølebehov samtidig med at det skal passe til din boligform og køkkenindretning. Når du skal købe et køleskab, vil vi særligt anbefale dig at tænke over følgende aspekter:

Skal det være integrerbart eller fritstående?

Skal det indeholde en fryser

Støjniveauet

Elforbruget

Prisen

INTEGRERBART VS. FRITSTÅENDE KØLESKAB

Det første du skal gøre op med dig selv når du skal købe et køleskab, er grundlæggende hvor stort det skal være. Dermed kommer du også til at skulle træffe en beslutning om, hvorvidt du ønsker at købe et integrerbart køleskab eller et fritstående køleskab. De integrerbare køleskabe er lavet til at blive installeret, diskret ind i resten af dit køkken, det er derfor muligt at skabe et ensartet look med matchende skabsfronter. Et fritstående køleskab kan derimod flyttes rundt og placeres lige hvor du ønsker, du kan derfor også skrue op for farverne og designfaktoren ved at vælge køleskab med et unikt, trendy ydre. Størrelsen på køleskabet er endnu en vigtig detalje som spiller en rolle i købsprocessen. I vores sortiment har vi både køleskabe i dimensionerne 60X120 cm og op til 180x240 cm. Vores mindste køleskabe er en praktisk løsnings til en 1-families husstand mens de største modeller nemt kan rumme madvarer til en stor børnefamilie.

KØLESKAB ELLER KØLE-FRYSESKAB?

Et andet aspekt som du bør overveje når du køber et køleskab er, om det kun skal være et køleskab eller om du ville foretrække at have et køleskab med indbygget fryser. Fordelen ved at have et kølefryseskab i stedet for et almindeligt køleskab, er at du har alt samlet et sted. Dette er en fordel hvis du bor i en lejlighed og du ikke har masser af plads til din rådighed. Den ekstra plads der optages af fryseren, gør selvfølgelig at du ikke kan have lige så mange ferske fødevarer i dit køleskab som med et køleskab alene. En stor familie i eget hus med ekstra kvadratmeter til rådighed, kan med god grund overveje at købe en separat fryser til frysevarer. For at få opnå fordelene ved begge løsninger, kan en praktisk side-by-side løsning vælges, her får du køle og frysevare samlet uden at gå på kompromis med rummeligheden.

STØJNIVEAUET

En tredje ting som du bør tage med i dine overvejelser vedrørende dit valg af køleskab, er hvor højt et støjniveau dit nye køleskab har. I modsætning til mange andre hvidevarer og elektroniske apparater i dit hjem, så er et køleskab en af de eneste ting, som aldrig bliver slukket. Køleskabet skal køre hele tiden og det betyder også at der vil være en smule støj forbundet med at have et køleskab i sin bolig. Alle vores køleskabe er overvejende meget støjsvage med et lydniveau der typisk ligger imellem 36-37 db. Du skal derfor ikke være nervøs for, at dit køleskab kommer til at holde dig vågen om natten.

ELFORBRUGET

Som tidligere nævnt er køleskabet et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og der også bruger mest energi. Køleskabets energiforbrug måles på en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du køleskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores køleskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte køleskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et køleskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

PRISEN

En sidst ting som du bør tænke på, er prisen på et køleskab. Det er typisk sådan, at man får hvad man betaler for med hvidevarer, og det gælder også køleskabe. Hos Nyvo har alle priser fået et hak nedad, så du kan være sikker på at gøre et godt køb. En af de største forskelle på billigere og dyrere køleskabe ligger i hvilken energimærkning køleskabene har. Derudover har de bedste køleskabe også særlige kølesystemer som gør, at din mad kan holde sig frisk i længere tid end normalt. Dyrere køleskabe har typisk også en automatisk afrimningsfunktion med efterfølgende fordampning af vandet. Dette sparer dig i det lange løb for mange timers rengøring og vedligeholdelse af dit køleskab.

DET FRÆKKE VALG: AMERIKANERKØLESKABET

Udover de aspekter vi nævner ovenfor, så kan du også overveje at gå en anden vej end de fleste gør; nemlig at købe et rigtigt amerikanerkøleskab til din bolig. Et amerikanerkøleskab fylder væsentligt mere end vores øvrige køleskabe, men det kan også meget mere. Amerikanerkøleskabe er karakteriseret ved at være store og rummelige, og ofte med indbygget isterningemaskine. Dette er luksus og bekvemmelighed, når det er allerbedst. Amerikanerkøleskabe er for dem, der gerne vil have det hele og lidt mere.

VI UDVÆLGER VORES PRODUKTER FRA NOGLE AF DE BEDSTE BRANDS

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde hos os får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for hvidevarer, som med mange andre produkter at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores køleskabe, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch, Liebherr, Gaggenau, Gorenje og Midea. Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle fordi det altid har været garant for kvalitet og sikkerhed fra øverste skuffe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]