Integrerbare køle-/fryseskabe (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 7.900
    Sammenlign

INTEGRERBARE KØLE-FRYSESKABE

Hos NYVO finder du et stort udvalg af elegante køle-fryseskabe, som automatisk passer ind i ethvert køkkendesign, fordi køleskabslågen beklædes med den samme køkkenfront som resten af køkkenet. Vi har alt fra de enkelte til de mere avancerede modeller, som er fremstillet med den nyeste teknologi. Vi tilbyder produkter fra markedsledende brands som: Liebherr, Siemens, Samsung mm. Med et integrerbart køle-fryseskab, får du både friske og frosne fødevarer lige ved hånden - diskret indbygget i køkkenet bag dine egne køkkenfronter. Dette er en moderne løsning, som mange vælger i nyere køkkenopførsel og -renovering.

FORDELE OG ULEMPER VED ET INTEGRERBART KØLE- FRYSESKAB

Fordelen ved et integreret køle-fryseskab er, at de bliver et naturligt element i køkkenet og passer harmonisk ind i resten af indretningen. Kombinationen af 2-3 fryseskuffer nederst og et rummeligt køleområde øverst, et med til at gøre dagligdagen nemmere. Med fleksible muligheder for nedkøling og indfrysning, kan der opbevares mange madvarer og gemmes rester på en hygiejnisk og forsvarlig måde. Hvis du er på udkig efter mere køleskab og mindre fryseskab, kan du i stedet tage et kig på vores integrerbare køleskabe med fryseboks øverst. Ulempen ved integrerede køle-fryseskabe er, at disse enheder kræver mere omfattende installationsarbejde end en fritstående model.

MONTERING AF ET INTEGRERBART KØLE-FRYSESKAB

De integreret køle-fryseskabe bliver leveret uden fronter. For at montere enheden i dit køkken, skal du derfor have en køkkenfront, som skal monteres udenpå lågen. Derudover skal du have en passende køkkenniche, som køle-fryseskabet kan blive monteret i. Vores udvalg af køle-fryseskabe kommer med enten fladhængsler eller glideskinner – hvilken mulighed du vælger, har stor betydning for resultatet. Ved fladhængsler monteres udborede køkkenfronter direkte på køleskabslågen ved brug af det medfølgende beslag – disse typer køle-fryseskabe har ekstra kraftige hængsler, som både kan tåle vægten fra lågen og fronterne. Ved glideskinner monteres køleskabet på en køkkenlåge, som allerede er monteret direkte i køkkennichen. Køleskabslågen glider herefter frem og tilbage på skinnerne, i takt med at det åbnes og lukkes.

HVILKET INTEGRERBART KØLE-FRYSESKAB SKAL JEG VÆLGE?

I vores sortiment finder du køle- og fryseskabe i størrelsen fra 82-178 cm. Nogle af modellerne kan underbygges og gemmes i underskabet, mens andre passer perfekt i en køkkenniche i en ergonomisk højde. Når du skal vælge den rette model til dig, kan du med fordel først og fremmest finde den rette størrelse, der passer til dig og dit køkken. Efterfølgende vil vi råde dig til at kigge på design, hvilke funktioner køle- fryseskabet skal have og hvilket energiforbrug det har.

HVILKE FUNKTIONER SKAL JEG VÆLGE?

Mange brands har indbyggede friskhedsforlængende skuffer, hvilket giver den ideelle opbevaring til frugt og grønt. I de mest avancerede modeller kan temperatur og luftfugtighed indstilles nøjagtig efter præference. I de nyeste modeller fra Liebherr kan man endvidere opleve DrySafe skuffer, som giver optimale opbevaringsforhold til kød- og mejeriprodukter. Hvis du vælger et integrerbart køle-fryseskabe med app-styring (HomeConnect), kan du betjene og overvåge din enhed på farten, direkte fra din smartphone. Opnå hurtig nedkøling og/eller indfrysning med funktioner som SuperCool og SuperFrost, som sænker temperaturen i enheden i en given tid. De fleste af vores køleskab har praktisk og brugervenlig touch-betjening, hvilket gør justeringer og overblik endnu enklere. Vi har desuden også køle- fryseskabe med indbygget ismaskine, så du kan have isterninger lige ved hånden, uden at fylde poser eller bakker. Uanset hvilken model der passer til dine behov, vil du kunne glæde dig over holdbar kvalitet i dit køkken.

ELFORBRUGET

Et køle- fryseskab et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og derfor også bruger mest energi. Køleskabets energiforbrug måles på en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du køle- fryseskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores køle- fryseskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte køleskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et køle- fryseskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køle- fryseskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køle- fryseskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]