class
Gorenje ONRK619DOL Retro Line køle/fryseskab - højrehængslet - 194 cm

Varenummer: ONRK619DOL
Gorenje ONRK619DOL Retro Line køle/fryseskab - højrehængslet - 194 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 7.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gorenje ONRK619DOL er et fritstående køle/fryseskab i et elegant vintagedesign. Det olivenfarvede ydre sætter en afdampet farve på tilværelsen og tilfører klasse til ethvert køkkendesign. Gorenje Retro Line byder på køle/fryseskabe i forskellige farver, der minder om gamle tider - men med et optimeret og moderne indre, der giver en højkvalitets- og friskhedsforlængende opbevaring af køle- og frostvarer. Den rummelige enhed kan opbevare op til 300 liter og er udstyret med 4 justerbare glashylder, 3 dørhylder, 3 fryseskuffer, 2 rummelige skuffer og 1 flaskeholder. Køleskabet overvåger og analyserer løbende den måde, det benyttes på. På den måde kan det forudse, hvornår du vil åbne lågen - og lige før du gør det, reducerer temperaturen med 1-2 °C for at sikre en konstant temperatur. Den nederste fryseafdeling har en praktisk FastFreeze-funktion, så du lynhurtigt kan indfryse nye madvarer og derved bevarer næringsstofferne. Det glatte design går igen i køle/fryseskabets ydre og indre, hvilket gør den nem at holde ren.

Inverter kompressor - energibesparende, holdbar og støjsvag kompressor.

Adapt Tech - smart teknologi, der genkender dine vaner, sænker temperaturen inden åbning og derved opretholder temperaturen.

NoFrost Plus - forhindrer isdannelse for at skabe det perfekte indeklima i køleskabet og for at holde energiniveauet nede.

FastFreeze - ideel funktion ved genopfyldning af fryseskabet, der lynhurtigt fryser mad/isterninger ned.

IonAir med MultiFlow 360° - ventilationssystemet fordeler jævnt den negativt ladede ioner, hvilket bevarer madens smag og neutraliserer uønskede lugte.

CrispZone - rummelig skuffe designet til at bevarer næringsstoffer og forlænge levetiden på frugt og grønt.

EcoMode - ideel funktion ved længere tids fravær, hvor køle/fryseskabet arbejder i en energioptimeret tilstand.

Ekstremt lydsvag - SuperSilent drift er resultatet af en fremragende isolering og innovative kølesystemløsninger.

Montering - fritstående model med højrehængslet låge.


Gorenje – brugervenlighed og bæredygtighed i fokus

Gorenje er et slovensk brand med en europæisk tankegang om minimal påvirkning af miljøet. Brandet blev skabt i 1960 og har de seneste år kombineret den nyeste teknologi med bæredygtighed og smart design. Du kan derfor være sikker på, at produkterne fra Gorenje kræser om brugervenlighed, et fornuftigt energiforbrug og rene linje. Under Gorenje Group finder du også andre kendte mærke, som Asko og Atag, som alle har det samme formål; at gøre hverdagen mere funktionel og økonomisk. Gorenje har mange stilfulde modeller at vælge imellem – lige fra tidløse klassiske designs til retro looket – fælles for dem alle er høj kvalitet og et overtruffet design. Hvis du vil have mere værdi for pengene, et lavere energiforbrug og en æstetik løsning, så er sortimentet fra Gorenje et godt bud.Modellen i videoen kan afvige fra modellen du kigger på

Produktdatablad

Fabrikant Gorenje
EAN 3838782570575
Varenummer ONRK619DOL
Konstruktion Fritstående
Hængslet Højre
Frysekapacitet i liter 96
Kølekapacitet i liter 204
Volumen i liter 300
Lydniveau
37
Farve
Olive
Funktioner Automatisk afrimning, FastFreeze, FreshAir-filter, FreshBox, Indvendig LED Belysning, Multi Flow, No Frost+, Super Silent
Signal ved åben dør Hørlig, Visuel
Belysning LED
Antal skuffer 5
Antal hylder 3
Bredde i cm 60
Højde i cm 194cm
Dybde i cm 66
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiklasse D
Årligt energiforbrug i kW/h 192
Betjening elektronisk