Fritstående køle-/fryseskabe (10)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign

FRITSTÅENDE KØLE-FRYSESKABE

Er du på udkig efter et nyt fritstående køle-fryseskab? Hos NYVO har vi et stort udvalg af fritstående køle-fryseskabe er i lækre designs og med smarte funktioner som gør hverdagen lettere. Liebherr, Bosch, Midea og Samsung er nogle af de brands, vi fører på shoppen. Der kommer løbende både nye modeller og brands til, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest moderne produkter. Fritstående køleskabe er den klassiske model med egen låge. Der findes mange varianter lige fra helt billige til eksklusive modeller.

FORDELE OG ULEMPER VED ET FRITSTÅENDE KØLE-FRYSESKAB

De fritstående modeller er ofte billigere end de integrerede køleskabe. Modsat de integrerebare køle-fryseskabe, så bliver fritstående modeller produceret med front- og sidebeklædninger. Den største fordel ved fritstående køle-fryseskabe er derfor, at de er nemme at gøre til en del af køkkenet. De fritstående køle-fryseskabe kan placeres hvor som helst, blot der er en strømkilde i nærheden. På den måde kan du få lige præcis den størrelse, som du ønsker. Blandt vores udvalg finder du køle-fryseskabe, der er alt fra 55-178 cm bredde og 137-214 cm høje. En anden fordel er at du med køle-fryseskabe, har køle- og frostvarer inden for rækkevidde – uden at der tages for meget plads i køkkenet. Alternativet er at vælge et køleskab og fryseskab i separate enheder, hvilket dog fylder mere i køkkenet. Hvis du i stedet ønsker ens større indvendig volumen til kølevarer, kan du i stedet vælge et fritstående køleskab – med eller uden frostboks i toppen.

HVORDAN FINDER JEG DET RETTE FRITSTÅENDE KØLE-FRYSESKAB?

Du kan med fordel vælge dit nye køle-fryseskab ud fra: Ydre mål, indvendig volumen, design, antal hylder/skuffer, funktioner og energimærkning. Med et fritstående køleskab, bliver køleskabets front, og i nogle tilfælde sider, synligt i køkkenet. Derfor går mange af vores kunder op i køleskabets ydre design. Vi har et stort udvalg af modeller i alt fra stål, hvid og sort til eksempelvis rød og blå. Vores udvalg af køle- fryseskabe findes både i klassiske designs men også trendy modeller som for eksempel vores Retro line fra Gorenje. Med et Retro line kølefryseskab får du et lækkert vintage-look i køkkenet. Kølefryseskabene findes i de smukke nuancer olivengrøn, creme, bordeaux og sort, så du kan vælge præcis den finish du ønsker i din indretning. Vi har desuden også de farveglade ColourLine køle-fryseskabe fra Liebherr, som fås i en frisk grøn og en strålende rød. Du kan placere dit fritstående køleskab direkte på gulvet eller på en plade. Du kan ikke indbygget de fritstående modeller, men du kan indramme dem. Her skal du dog være opmærksom på, at der skal være plads til at køleskabslågen ubesværet kan åbne og lukke.

HVILKE FUNKTIONER SKAL JEG GÅ EFTER?

Hvad er vigtigt for dig? Hvis du vælger et køle-fryseskab med ComfortSilence, får du en af de mest lydsvage modeller på markedet, så du undgår generende støj i køkkenet. Mange af vores kølefryseskabe har de smarte LowFrost eller NoFrost funktioner, hvilket er et indbygget automatisk afrimningssystem, der modvirker is- og rimdannelse. Med disse funktioner er det ikke længere nødvendigt at bruge tid på afrimning. Nogle fritstående køle- og fryseskabe har desuden et indbygget luftcirkulationssystem, der sørger for er friskt og lugtfrit indeklima, dette kaldes i nogle tilfælde AllAround-Cooling. Imens nogle modeller har 0-zone skuffer, som giver den ideelle opbevaring til ferskvarer og grøntsager. Se en oversigt af nogle af funktioner til venstre for produkterne. Eller klik ind på de enkelte køle-fryseskabe for at læse meget mere om de enkelte funktioner.

ELFORBRUGET

Et kølefryseskab et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og derfor også bruger mest energi. Kølefryseskabets energiforbrug måles på en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du kølefryseskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores kølefryseskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte kølefryseskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et kølefryseskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLEFRYSESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye kølefryseskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt kølefryseskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]