Køle-Fryseskabe (128)

Tabel Liste

7

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 11.595
  class
  DKK 8.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 11.195
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 4.295
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 6.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.899
  class
  DKK 5.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 6.499
  class
  DKK 4.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 23.599
  class
  DKK 19.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 21.199
  class
  DKK 21.199
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 89.899
  class
  DKK 89.899
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.995
  class
  DKK 12.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 13.995
  class
  DKK 9.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 15.999
  class
  DKK 11.195
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 9.095
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 16.995
  class
  DKK 12.095
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 4.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 6.875
  class
  DKK 5.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 10.190
  class
  DKK 7.295
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 16.995
  class
  DKK 10.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.695
  class
  DKK 9.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 24.299
  class
  DKK 24.299
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 16.199
  class
  DKK 16.199
  Sammenlign

Køle-fryseskab

Når det kommer til nedkøling af fødevarer, så er et køle-fryseskab den mest benyttede løsning i de danske køkkener. Med et køle-fryseskab har du både plads til opbevaring og nedfrysning af madvarer. Her på siden kan du se vores udvalg af køle-fryseskabe og samtidig lære mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i et nyt køle-fryseskab.

Kombinér køl og frys med et køle-fryseskab

Det er nok ikke første gang du støder på et køle-fryseskab, og det er der også rigtig god grund til. Køle-fryseskabe er danskernes foretrukne løsning til opbevaring og nedkøling af madvarer. Ved at kombinere de to elementer til ét kan både køle- og frostvare opbevares i køkkenet – også selvom det er relativt sparsomt med plads. Et traditionelt køle-fryseskab er opbygget af to moduler: Et køleskab som kombineres med en frostboks, som enten er placeret i toppen eller i bunden af elementet. Størrelsen på de to elementer kan variere og i nogle køle-fryseskabe er pladsen mere ligeligt fordelt end i andre.

Det frække valg: Amerikanerkøleskabet

Vil du gerne have en kombineret køle- og fryseløsning – og har du masser af plads i dit køkken – så kan du også overveje at vælge et amerikanerkøleskab i stedet for. Et amerikanerkøleskab er en side-by-side løsning, hvor et helt køleskab og et helt fryseskab er bygget sammen til et stort alt-i-et skab. Bag den ene dør gemmer kølesektionen sig, og bag den anden findes hele frysesektionen. Amerikanerkøleskabe tilbyder også tit en del ekstrafunktioner, heriblandt vanddispenser og indbygget isterningemaskine.

Sådan vælger du det rette køle-fryseskab

Når man skal vælge, hvilket køle-fryseskab, der passer bedst til ens behov, er der flere ting man bør tage med i sine overvejelser. Nogle af de vigtigste ting at have gjort sig nogle overvejelser omkring er særligt dit køle-fryseskabs energiforbrug samt størrelsen på dit køkken og madvareforbrug.

Undersøg køle-fryseskabets energiforbrug

Når du skal vælge dit kommende køle-fryseskab, er skabets strømforbrug en ting, du skal være særligt opmærksom på. Køle-fryseskabe er sammen med amerikanerkøleskabe et af de største hårde hvidevarer, der findes i vores hjem og derfor også tit en af de helt store syndere, når det kommer til energiforbrug. Et køle-fryseskabs energiforbrug kan aflæses på skabets energimærkning, som du her på Nyvo.dk finder nedenunder ”Produktinformation” for det givne produkt. Energimærkningen er en skala, der går fra G til A+++, hvor sidstnævnte er en indikator for det lavest mulige energiforbrug. Man bør derfor også gå efter et køle-fryseskab som ligger i A+++-enden af skalaen. Et lavt energiforbrug betyder også en mindre belastning af klimaet. Det betyder også, at du skal betale færre penge for at nedkøle og fryse dine madvarer. Så selvom det mest energivenlige køle-fryseskab kan koste flere penge her og nu, så tjener du de ekstra penge hjem igen – og mere til på den lange bane.

Tænk over størrelsen på dit køle-fryseskab

En anden specifikation, som er værd at have in mente, er størrelsen på dit kommende køle-fryseskab. Det er vigtigt, at du tager mål i køkkenet, så du sikrer dig, at der er plads til køle-fryseskabet både i højde, bredden og ikke mindst i dybden. Her på siden finder du køle-fryseskabe i mange forskellige størrelser, både smalle, brede, høje og lave, så du er sikker på at kunne finde en model, der passer ind i dit køkken uanset størrelse på rummet. Udover de ydre mål på køle-fryseskabet bør du også kigge nærmere på kapaciteten. Kapaciteten af et køleskab måles i volumen i liter. En tommelfingerregel er, at ét voksent menneske har behov for ca. 100 liter kølekapacitet. For hvert enkelt ekstra menneske, der dele husstanden, har man behov for 50 liter ekstra. Det vil sige at der i dette køle-fryseskab fra Liebherr er rigelig med plads til én person. Er I derimod to, så er sagen en anden og I vil skulle op I en større model, fx dette køle-fryseskab, også fra Liebherr. Er I en hel familie, med to voksne og to børn, så har I brug for et endnu større køle-fryseskab, som denne model fra Bosch, hvor kapaciteten er på 252 liter.

Køb billige køkkenelementer af anerkendte producenter hos Nyvo

En af de store fordele ved at handle hos os, er at du kan finde alle hvidevarer du skal bruge til dit nye køkken på et sted. Her på Nyvo.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til køkkenet og til markedets laveste priser. Udover køle-fryseskabe kan du vælge blandt et stort sortiment af forskellige produkter til køkkenet, herunder ovne, kogezoner, kaffemaskiner, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, emhætter, køkkenvaske, armaturer og andet køkkenudstyr.

Ring til os og hør nærmere

Vi sidder altid klar til at rådgive vores kunder. Så har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning, så kontakt os endelig. Vi har mange års ekspertise og ved lige præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge dit nye køle-fryseskab. Du kan ringe til os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10 og 15. Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer på hverdage.