Køle-Fryseskabe (92)

Tabel Liste

5

 • Vejl. pris DKK 11.595
  Datablad
  DKK 8.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 14.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 15.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 16.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 18.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 19.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 19.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign

Køle-fryseskab

Når det kommer til nedkøling af fødevarer, så er et køle-fryseskab den mest benyttede løsning i de danske køkkener. Med et køle-fryseskab har du både plads til opbevaring og nedfrysning af madvarer. Her på siden kan du se vores udvalg af køle-fryseskabe og samtidig lære mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i et nyt køle-fryseskab.

Kombinér køl og frys med et køle-fryseskab

Det er nok ikke første gang du støder på et køle-fryseskab, og det er der også rigtig god grund til. Køle-fryseskabe er danskernes foretrukne løsning til opbevaring og nedkøling af madvarer. Ved at kombinere de to elementer til ét kan både køle- og frostvare opbevares i køkkenet – også selvom det er relativt sparsomt med plads. Et traditionelt køle-fryseskab er opbygget af to moduler: Et køleskab som kombineres med en frostboks, som enten er placeret i toppen eller i bunden af elementet. Størrelsen på de to elementer kan variere og i nogle køle-fryseskabe er pladsen mere ligeligt fordelt end i andre.

Det frække valg: Amerikanerkøleskabet

Vil du gerne have en kombineret køle- og fryseløsning – og har du masser af plads i dit køkken – så kan du også overveje at vælge et amerikanerkøleskab i stedet for. Et amerikanerkøleskab er en side-by-side løsning, hvor et helt køleskab og et helt fryseskab er bygget sammen til et stort alt-i-et skab. Bag den ene dør gemmer kølesektionen sig, og bag den anden findes hele frysesektionen. Amerikanerkøleskabe tilbyder også tit en del ekstrafunktioner, heriblandt vanddispenser og indbygget isterningemaskine.

Sådan vælger du det rette køle-fryseskab

Når man skal vælge, hvilket køle-fryseskab, der passer bedst til ens behov, er der flere ting man bør tage med i sine overvejelser. Nogle af de vigtigste ting at have gjort sig nogle overvejelser omkring er særligt dit køle-fryseskabs energiforbrug samt størrelsen på dit køkken og madvareforbrug.

Undersøg køle-fryseskabets energiforbrug

Når du skal vælge dit kommende køle-fryseskab, er skabets strømforbrug en ting, du bør være særligt opmærksom på. Køle-fryseskabe er sammen med amerikanerkøleskabe et af de største hårde hvidevarer, der findes i hjemmet og derfor også tit en af de helt store syndere, når det kommer til energiforbruget. Et køle-fryseskabs energiforbrug kan aflæses på skabets energimærkning, som du her på Nyvo.dk finder under ”produktinformation” for det givne produkt.

Energimærkningen er en skala, der går fra G til A, hvor sidstnævnte er en indikator for det lavest mulige energiforbrug. Energiskalaen blev fornyet i 2021, hvorfor der ikke er mange produkter, der lever op til de bedste klasser på skalaen endnu. De eksisterende produkter er ikke blevet dårligere, dog er der blevet plads til at designe endnu bedre produkter. Hos NYVO finder du et stort udvalg af køle-fryseskabe med forskelligt energiforbrug alt efter model og funktioner, og der kommer løbende nye til.

Tænk over størrelsen på dit køle-fryseskab

En anden specifikation, som er værd at have in mente, er størrelsen på dit kommende køle-fryseskab. Det er vigtigt, at du tager mål i køkkenet, så du sikrer dig, at der er plads til køle-fryseskabet både i højde, bredden og ikke mindst i dybden. Her på siden finder du køle-fryseskabe i mange forskellige størrelser, både smalle, brede, høje og lave, så du er sikker på at kunne finde en model, der passer ind i dit køkken uanset størrelse på rummet. Udover de ydre mål på køle-fryseskabet bør du også kigge nærmere på kapaciteten. Kapaciteten af et køleskab måles i volumen i liter. En tommelfingerregel er, at ét voksent menneske har behov for ca. 100 liter kølekapacitet. For hvert enkelt ekstra menneske, der dele husstanden, har man behov for 50 liter ekstra. 

Køb billige køkkenelementer af anerkendte producenter hos Nyvo

En af de store fordele ved at handle hos os, er at du kan finde alle hvidevarer du skal bruge til dit nye køkken på et sted. Her på Nyvo.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til køkkenet og til markedets laveste priser. Udover køle-fryseskabe kan du vælge blandt et stort sortiment af forskellige produkter til køkkenet, herunder ovne, kogezoner, kaffemaskiner, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, emhætter, køkkenvaske, armaturer og andet køkkenudstyr.

Ring til os og hør nærmere

Vi sidder altid klar til at rådgive vores kunder. Så har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning, så kontakt os endelig. Vi har mange års ekspertise og ved lige præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge dit nye køle-fryseskab. Du kan ringe til os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10 og 15. Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer på hverdage.