Side-by-Side (11)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 19.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 42.999
  Datablad
  DKK 31.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 59.999
  Datablad
  DKK 44.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 33.699
  Datablad
  DKK 28.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 17.295
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 8.895
  Datablad
  DKK 6.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 17.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.595
  Sammenlign

Side-by-side amerikanerkøleskabe

Leder du efter et kombineret køle-fryseskab med plads til det hele? Så er et amerikanerkøleskab den rette løsning for dig. Med et amerikanerkøleskab får du ekstra meget plads til både køl- og frostvarer. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af amerikanerkøleskabe og læse mere om, hvad du bør tænke over, inden du køber et specifikt køleskab.

De mange fordele ved et amerikanerkøleskab

Et amerikanerkøleskab, også kendt som et side-by-side køleskab, er et oplagt valg til dig, der har behov for ekstra meget plads i køleskabet. Amerikanerkøleskabet har nemlig plads til det hele. Der findes mange forskellige udgaver af amerikanerkøleskabe, men de fleste består af et kombineret køle- og fryseskab med side-by-side døre. Typisk gemmer køleskabet sig bag den ene dør, men fryseskabet er at finde bag den anden. Et amerikanerkøleskab er perfekt for den store familie, der ønsker plads til de ugentlige indkøb og ekstra plads til frostvarer. Frostvarerne kan i et amerikanerkøleskab tilgås lige så nemt, som almindelige ferske madvarer.

Nyd godt af amerikanerkøleskabets ekstrafunktioner

Et amerikanerkøleskab er ikke bare et kombineret køle-fryseskab. De fleste amerikanerkøleskabe er udstyret med gennemtænkte og brugbare funktioner, som gør din færden i køkkenet til en leg. En af de mest populære funktioner ved amerikanerkøleskabe er deres isterningedispensere. Mange amerikanerkøleskabe er nemlig udstyret med en dispenser, der sikrer dig, at du er godt dækket ind med isterninger og knust is til enhver tid. Du skal aldrig mere tænke på at fryse isterninger selv, dagen før du får gæster. En anden funktion, som en del af vores amerikanerkøleskabe tilbyder, er NoFrost-teknologien. NoFrost-teknologien øger luftcirkulationen, hvilket medvirker til, at amerikanerkøleskabet helt naturligt afrimer fryseren for dig. Således slipper du for at skulle bruge tid og energi på afrimning i tide og utide. En tredje fordel, som du kan nyde godt af, hvis du anskaffer dig et amerikanerkøleskab er Twin Cooling Plus-funktionen. Med Twin Cooling Plus er køleskabet udstyret med hele to separate kølesystemer. Dette betyder, at den tørre luft fra køleskabet ikke spredes til fryseren, hvor den højere luftfugtighed er vigtig for at holde fødevarerne friske i længere tid.

Undersøg amerikanerkøleskabets energiforbrug

Når man skal anskaffe nye, hårde hvidevarer til sit køkken, er det vigtigt at sætte sig ind i de nye elementers energimærkning. Energimærkning er forbrugerens indikator for, hvor meget energi en given hvidevare forbruger. Energimærkningen illustreres på en skala fra G til A+++, hvor sidstnævnte er det absolut laveste energiforbrug. Et lavt energiforbrug er godt for miljøet og sparer dig samtidig for at bruge uhensigtsmæssigt mange penge på strøm til produktet. Du kan finde et givent produkts energimærkning inde på produktsiden og under Specifikationer.

Vælg blandt modeller med attraktive specifikationer

Når man endelig har besluttet sig for at anskaffe et amerikanerkøleskab, så er det tid til at vælge det helt rigtige køleskab. Og det kan være svært at vælge blandt de talrige funktioner, som de forskellige modeller tilbyder. En af vores modeller som er værd at fremhæve er Samsung Family Hub amerikanerkøleskab. Dette amerikanerkøleskab er et lækkert, fritstående køle-fryseskab. Family Hub-modellen er en nytænkning af rammerne for hvad et køleskab er, og er et oplagt valg til børnefamilier. Amerikanerkøleskabet er udstyret med en elegant touchskærm, som hjælper familien til at håndtere og holde styr på madvarer, kommunikere med hinanden og ikke mindst til at underholde gæster. Amerikanerkøleskabet er udstyret med et indvendigt kamera, som tager billeder af maden. Kameraet kan du tilgå via din smartphone og således kan du uden problemer holde dig orienteret om, hvad du skal handle ind på vejen hjem fra arbejde. Når du er derhjemme, kan du også se, hvad der er i køleskabet på touchskærmen uden overhovedet at åbne døren. Det betyder at du kommer til at spare en masse strøm, da du ikke skal åbne døren så ofte. Den smarte Family Hub-teknologi gør det også muligt for dig at mærke varerne i køleskabet, så du automatisk får en notifikation, når bestemte madvarer er ved at udløbe. Det er smart og kan medvirke til at mindske madspild derhjemme.

Hos Nyvo finder du alt inden for hvidevarer

Her hos Nyvo.dk har vi specialiseret os i hvidevarer og fører udelukkende produkter fra markedets førende producenter. Udover amerikanerkøleskabe kan du i vores sortiment også finde ovne, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Vi fører desuden mange forskellige specifikt beregnet produkter til køkkenet. Du kan bl.a. finde emhætter, affaldssystemer, kogeplader og kaffemaskiner her på vores hjemmeside.

Kontakt os og hør nærmere

Hos Nyvo.dk gør vi altid vores bedste for at hjælpe vores kunder godt på vej. Så hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, eller er tvivl om hvilket produkt, der passer til dine behov, så tag endelig kontakt til os. Du kan kontakte os på hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28 eller sende os på mail [email protected] Du kan også få fat på os via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.