Side-by-Side (13)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 99.899
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 16.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 26.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 15.695
  Sammenlign

SIDE-BY-SIDE AMERIKANERKØLESKABE

Leder du efter et kombineret køle-fryseskab med plads til det hele? Så er et amerikanerkøleskab den rette løsning for dig. Med et amerikanerkøleskab får du ekstra meget plads til både køl- og frostvarer. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af amerikanerkøleskabe og læse mere om, hvad du bør tænke over, inden du vælger dit nye køleskab.

DE MANGE FORDELE VED ET AMERIKANERKØLESKAB

Et amerikanerkøleskab, også kendt som et side-by-side køleskab, er et oplagt valg til dig, der har behov for ekstra meget plads i køleskabet. Amerikanerkøleskabet har nemlig plads til det hele. Der findes mange forskellige udgaver af amerikanerkøleskabe, men de fleste består af et kombineret køle- og fryseskab med side-by-side døre. Typisk gemmer køleskabet sig bag den ene dør og fryseskabet er at finde bag den anden. Et amerikanerkøleskab er perfekt for den store familie, der ønsker plads til de ugentlige indkøb og ekstra plads til frostvarer. Frostvarerne kan i et amerikanerkøleskab tilgås lige så nemt, som almindelige ferske madvarer.

NYD GODT AF AMERIKANERKØLESKABETS EKSTRAFUNKTIONER

Et amerikanerkøleskab er ikke bare et kombineret køle-fryseskab. De fleste amerikanerkøleskabe er udstyret med gennemtænkte og brugbare funktioner, som gør din færden i køkkenet til en leg. En af de mest populære funktioner ved amerikanerkøleskabe er deres isterningedispensere. Mange amerikanerkøleskabe er nemlig udstyret med en dispenser, der sikrer dig, at du er godt dækket ind med isterninger og knust is til enhver tid. Du skal aldrig mere tænke på at fryse isterninger selv, dagen før du får gæster. En anden funktion, som en del af vores amerikanerkøleskabe tilbyder, er NoFrost-teknologien. NoFrost-teknologien øger luftcirkulationen, hvilket medvirker til, at amerikanerkøleskabet helt naturligt afrimer fryseren for dig. Således slipper du for at skulle bruge tid og energi på afrimning i tide og utide. En tredje fordel, som du kan nyde godt af, hvis du anskaffer dig et amerikanerkøleskab er Twin Cooling Plus-funktionen. Med Twin Cooling Plus er køleskabet udstyret med hele to separate kølesystemer. Dette betyder, at den tørre luft fra køleskabet ikke spredes til fryseren, hvor den højere luftfugtighed er vigtig for at holde fødevarerne friske i længere tid.

POPULÆRE MODELLER MED SMARTE FUNKTIONER

Hos NYVO finder du er særligt udvalgt sortiment af side-by-side køleskabe. Her er et par af vores mest populære, så du kan finde din drømmemodel. Hvis du er særligt interesseret i vin, kunne Liebherr Premium side-by-side med integreret vinopbevaring måske være den rigtige løsning for dig. Denne luksuriøse model tilbyder sofistikeret temperering af dine favoritvine på 4 hylder med teleskopskinner for let betjening. Hvis du ønsker en mere diskret udgave af et amerikanerkøleskab vil vi anbefale det fuldintegrerede Gaggenau Vario. I denne model har du mulighed for at bygge køleskabet komplet ind i køkkenet for et elegant ensartet look. Takket være push-to-open system kan du beklæde køleskabet med front passende til resten af køkkeninteriøret. Hvis du gerne vil se et spejlblankt køleskab hver dag, så kunne et stilfuldt Bosch produkt være det rigtige. Der er kræset for detaljerne og det særligt udviklede design er skabt med AntiFingerPrint stål, så små pilfingre ikke står i vejen for et rent, pletfrit ydre. Ved denne model kan du også glæde dig over FreshSense teknologi som sikrer konstant temperatur, for optimal friskhed i køleskabet. Hvis du gerne vil opnå et rigtigt highlight i køkkenet, så kan vi anbefale Gorenje side-by-side i sofistikeret sort finish. Køleskabet er udviklet med smarte funktioner som giver en førsteklasses brugervenlighed. Oplev for eksempel det effektive ventilationssystem MultiFlow 360°, som skaber en optimal luftcirkulation og dermed de bedste opbevaringsforhold for dine madvarer. For ekstra fleksibilitet har køleskabet en kompakt og flytbar ismaskine. På trods af sin meget effektiv ydeevne er køleskabet takket være SuperSilent teknologi særligt støjsvagt og har et lydniveau på kun 42 db.

STRØMFORBRUG VED ET AMERIKANERKØLESKAB

Amerikanerkøleskabe bruger mere strøm end et traditionelt køleskab, da et amerikanerkøleskab er større, hvorfor de bruger mere energi på nedkøling og belysning. Amerikanerkøleskabe der er opdelt i køle- og fryseskab, bruger endnu mere strøm end dem kun med frys. Dog afhænger forbruget af modellen, og hvilke funktioner enheden er i besiddelse af. Energiklasserne måles på en skala fra A-G, hvor A er en betegnelse for det bedste energiforbrug. Den nye energimærkning 2021 stiller endnu højere krav til produkterne, hvorfor der ikke er mange produkter i A eller B klassen endnu. På den nye skala er der blevet plads til endnu mere energivenlige produkter, hvorfor de gamle har rykket sig på skalaen. Nyvo har et udvalg af amerikanerkøleskabe i den gode ende af energiskalaen, der kategoriseres som energivenlige amerikanerkøleskabe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

HOS NYVO FINDER DU ALT INDEN FOR HVIDEVARER

Her hos Nyvo.dk har vi specialiseret os i hvidevarer og fører udelukkende produkter fra markedets førende producenter. Udover amerikanerkøleskabe kan du i vores sortiment også finde ovne, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Vi fører desuden mange forskellige specifikt beregnet produkter til køkkenet. Du kan bl.a. finde emhætter, affaldssystemer, kogeplader og kaffemaskiner her på vores hjemmeside.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]