class
Samsung Side-by-side Køle-/fryseskab - Family Hub - 182,5 cm

Varenummer: RF56N9740SR-EF
Samsung Side-by-side Køle-/fryseskab - Family Hub - 182,5 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 44.999

DKK 34.495

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Samsung RF56N9740SR-EF er et fritstående køle-/fryseskab der kan give dit køkken et unikt look. Da dette køle-/fryseskab er fritstående, er du ikke bundet til at det skal være i et køkkenskab, det betyder også at det ikke behøves at være en bestemt størrelse som giver dig mere frihed i forhold til plads. Med dens funktioner hjælper den dig med at holde alle dine madvarer friske i længere tid. Family Hub™- Hjemmets nye midtpunkt: Family Hub er et nyt fantastisk køle & fryseskab med touchskærm, der kan håndtere dine madvarer, kommunikere med familien og underholde dine gæster. Kameraet på indersiden tager billeder af maden, så du nemt kan se hvad du mangler at handle på vejen hjem. Man kan også nemt lave indkøbsliste på touchskærmen. Ikke så underligt at Family Hub er familiens midtpunkt! Se indeni med kameraer - Du ved altid, hvad du har i køleskabet Se indersiden af dit køleskab på skærmen uden at åbne døren.* Ved hjælp af en smartphone kan du se, hvad der er i køleskabet, når du er ude at handle. View Inside gør det muligt at mærke alle artikler, så du automatisk får en påmindelse, når de udløber. Du kan også føje artikler til en indkøbsliste og lave en liste over madvarer i køleskabet.

Et behageligt hjem med Samsung hvidevarer
Skinnende rent service eller en perfekt tilberedt omgang julemad - de smukke ting i hverdagen ville være utænkelig uden smarte hvidevarer og elektroniske apparater. Samsung tilbyder netop det, en række smarte husholdningsapparater, der gør vores liv lettere. Samsung udvikler deres produkter med de højeste standarder, så du får de bedste resultater Gode husholdningsapparater kender du på, at de udfører deres opgave diskret og pålideligt. Det betyder, at de er lette at betjene og har alle de funktioner du har behov for. Smarte ingeniører hos Samsung sider dag for dag og overvejer, hvad der virkelig gør hverdagen lettere og integrerer disse funktioner i Samsungs husholdningsapparater. Deres hvidevarer er intelligente, gennemtænkte og lette at bruge.

Energimærkning

445 2010/1060 40dB 351L Samsung RF56N9740SR-EF 199L

specifikationer

Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Højde i cm 183cm
Varenummer RF56N9740SR-EF
Funktioner Fast vandtilslutning, Højtaler, Isterninge og knust is dispenser, Kamera, Metal Cooling, Slide&Hide, SpaceMax, Total NoFrost+, Triple Cooling, Vanddispenser
Dybde i cm 73
Farve
rustfrit stål
Lydniveau
38
Bredde i cm 91
Fabrikant Samsung
Belysning LED Top Light
Lås Nej
EAN 8801643294441
Konstruktion Fritstående
Volumen i liter 550
Hængslet French Door
Kølekapacitet i liter 351
Frysekapacitet i liter 199
Dørens farve
Stål
Energiklasse G
Årligt energiforbrug i kW/h 456
Signal ved åben dør Ja
SoftClose Nej