French Door (6)

Tabel Liste

1

 • Vejl. pris DKK 55.999
  Datablad
  DKK 39.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 21.995
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 14.395
  Datablad
  DKK 12.095
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 16.795
  Datablad
  DKK 11.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.395
  Sammenlign

French Door køleskabe

På denne side finder du vores udvalg af french door køleskabe til knivskarpe priser. Hos Nyvo.dk samler vi kun de bedste køleskabe fra førende producenter som Liebherr, Samsung og Siemens. Hos os får du altid de bedste priser og det bedste udvalg. Find dit nye amerikanerkøleskab med franske døre hos Nyvo.dk og gør en god handel.

Derfor skal du vælge et amerikanerkøleskab

Amerikanerkøleskabe er blevet mere og mere populære herhjemme, både blandt private og ikke mindst i restauranter og kantiner. Og det er med god grund! For amerikanerkøleskabe byder på masser af opbevaringsplads og en række smarte funktioner som gør hverdagen både nemmere og sjovere. Her på siden finder du vores amerikanerkøleskabe med såkaldte ’franske døre’ som gør brugen mere bekvem og giver et eksklusivt udtryk til dit køkken. Det smarte ved denne type køleskab er, at køleskabet og fryseren er kombineret i ét samlet produkt, så du slipper for at skulle købe to forskellige produkter. Derudover får du ekstra meget plads, sammenlignet med et almindeligt køleskab.

Alle vores produkter kommer fra førende brands

Hos Nyvo.dk skifter vi ofte ud i vores sortiment, så vi altid har de nyeste og mest moderne produkter. Vores amerikanerkøleskabe med franske døre kommer primært fra Samsung, Siemens og Liebherr.

Et af vores mest populære køleskabe i denne kategori er vores Samsung Side-by-Side Køle-/Fryseskab – Family Hub. Her er der tale om et ekstraordinært produkt med massevis af smarte funktioner. Udover at opfylde alle de krav du måtte have til din køle-/fryseenhed, får du med dette køleskab en række smarte funktioner, såsom en indbygget touchskærm og et indvendigt kamera, så du altid kan se, hvad du har i dit køleskab. Med denne funktion er du derfor sikker på aldrig at løbe tør for mælk og andet godt!

Vores amerikanerkøleskab fra Siemens ydemærker sig omvendt først og fremmest ved sin store opbevaringsplads, der gør, at du altid kan være sikker på at få plads til alle dine madvarer. Desuden er dette køleskab udstyret med moderne teknologi, der kan fryse dine frostvarer ekstra hurtigt.

Få de bedste priser og den bedste service hos Nyvo.dk

Udover at have de bedste produkter på hylderne, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Hos Nyvo kan du altid finde amerikanerkøleskabe med en god besparelse, når du sammenligner os med vores konkurrenter. Vi fjerner de dyre mellemled, så vi kan tilbyde de bedste og mest eksklusive produkter til de skarpeste priser. Udover gode priser tilbyder vi selvfølgelig også lynhurtig levering inden for 1-3 hverdage for alle lagervarer.

Vi sørger for, at få din ordre leveret til dig så hurtigt som muligt for at skabe den bedste tilfredsstillelse for alle parter.  Har du brug for rådgivning kan vores dygtige kundeservice altid kontaktes på [email protected].