French Door (2)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 17.595
    Sammenlign
  • Datablad
    DKK 12.995
    Sammenlign

FRENCH DOOR KØLESKABE

På denne side finder du vores udvalg af french door køleskabe til knivskarpe priser. Hos Nyvo.dk tilbyder vi kun de bedste køleskabe fra førende producenter som Liebherr, Siemens, Midea og Bosch. Hos os får du altid de bedste priser og det største udvalg. Find dit nye amerikanerkøleskab med franske døre hos Nyvo.dk og gør en god handel.

DERFOR SKAL DU VÆLGE ET AMERIKANERKØLESKAB

Amerikanerkøleskabe er blevet mere og mere populære herhjemme, både blandt private og ikke mindst i restauranter og kantiner. Og det er med god grund! For amerikanerkøleskabe byder på masser af opbevaringsplads og en række smarte funktioner som gør hverdagen både nemmere og sjovere. Her på siden finder du vores amerikanerkøleskabe med såkaldte ’franske døre’ som gør brugen mere bekvem og giver et eksklusivt udtryk til dit køkken. Det smarte ved denne type køleskab er, at køleskabet og fryseren er kombineret i ét samlet produkt, så du slipper for at skulle købe to forskellige produkter. Derudover får du ekstra meget plads, sammenlignet med et almindeligt køleskab- fryseskab.

HVAD BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ MED ET AMERIKANERKØLESKAB?

Hvis du drømmer om et amerikanerkøleskab, er der en række overvejelser som du bør gøre dig inden du slår til og køber et amerikanerkøleskab. Inden du køber et amerikanerkøleskab, anbefaler vi at du kigger på dit nuværende køleskab og fryser og gør dig nogle tanker om, hvor meget plads du har behov for. Et amerikanerkøleskab findes i flere forskellige størrelser, hvorfor det er vigtigt at have et overblik over, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov. Dertil er det vigtigt at have i mente, at et amerikanerkøleskab der står halvtomt, vil bruge unødigt energi. Af denne årsag anbefaler vi ikke, at du vælger det bedste og største amerikanerkøleskab, hvis du ikke kan fylde det ud. Amerikanerkøleskabe findes i en bred vifte af forskellige designs, farver, dimensioner og mærker. Først og fremmest anbefaler vi, at du undersøger om designet og farven passer til dit køkken og om det stemmer overens med din indretningsstil. De fleste amerikanerkøleskabe sælges i to minimalistiske farver, metalgrå og matsort, som passer ind i de fleste moderne køkkener. Dertil er amerikanerkøleskabe typisk markant større end et almindeligt køleskab, hvorfor det vil optage mere plads i dit køkken. Det er derfor vigtigt at undersøge, om amerikanerkøleskabets dimensioner passer ind i dit køkken. De fleste amerikanerkøleskabe har et rimeligt lavt støjniveau, hvorfor et amerikanerkøleskab ikke virker generende, hvis det står tæt på en stue eller et børneværelse.

ALLE VORES PRODUKTER KOMMER FRA FØRENDE BRANDS

Hos Nyvo.dk skifter vi ofte ud i vores sortiment, så vi altid har de nyeste og mest moderne produkter. Vores amerikanerkøleskabe med franske døre kommer primært fra Siemens, Bosch, Midea og Liebherr. Alle udstyret med hver deres smarte funktioner og elegante finishes. Oplev for eksempel det lydsvage Liebherr Prime som er produceret med den innovative BluPerformance teknologi som giver en helt ny dimension til friskhed. BluPerformance sikrer med højeffektive kompressorer optimal ydeevne på en energivenlig måde. Køleskabet har desuden integreret lyskilde som giver et godt lys i hele køleskabet uden at optage plads. Den sofistikerede finish er takket være AntiFingerprint særligt rengøringsvenlig og resistent overfor små fedtfingre, så køleskabet står rent og skinnende. Hvis din drøm er et gennemorganiseret køleskab, så tag et kig på Mideas model 26 Organization. Dette amerikanerkøleskab er udviklet til perfekt, organiseret opbevaring af køle- og frostvarer. Udstyret med masser af hylder og skuffer så du kan indrette præcis som du ønsker. Dette rummelige køleskab har i alt 12 hylder, 12 dørhylder og 10 skuffer, som giver masser af kølig opbevaring. En model som taler til teknikinteresserede, er Bosch’s side-by-side med det smarte HomeConnect system. Forbind køleskabet med dine smartenheder og få fuld kontrol og nem betjening. Du kan styre køleskabet nemt og bekvemt via HomeConnect app’en. Denne model har desuden XXL-kapacitet med en volumen på i alt 605 liter, fordelt på 405 liter kølekapacitet og 200 liter frysekapacitet. Køleskabet er udstyret med Multi AirFlow som giver optimal luftcirkulation og derved sikrer friskhed og forlænger holdbarheden på madvarer.

STRØMFORBRUG VED ET AMERIKANERKØLESKAB

Amerikanerkøleskabe bruger mere strøm end et traditionelt køleskab, da et amerikanerkøleskab er større, hvorfor de bruger mere energi på nedkøling og belysning. Amerikanerkøleskabe der er opdelt i køle- og fryseskab, bruger endnu mere strøm end dem kun med frys. Dog afhænger forbruget af modellen, og hvilke funktioner enheden er i besiddelse af. Energiklasserne måles på en skala fra A-G, hvor A er en betegnelse for det bedste energiforbrug. Den nye energimærkning 2021 stiller endnu højere krav til produkterne, hvorfor der ikke er mange produkter i A eller B klassen endnu. På den nye skala er der blevet plads til endnu mere energivenlige produkter, hvorfor de gamle har rykket sig på skalaen. Nyvo har et udvalg af amerikanerkøleskabe i den høje ende af energiskalaen, der kategoriseres som energivenlige amerikanerkøleskabe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]