Amerikanerkøleskabe (17)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 17.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 17.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.895
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 16.795
  Datablad
  DKK 11.795
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 14.395
  Datablad
  DKK 12.095
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 8.895
  Datablad
  DKK 6.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 19.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 21.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.495
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 33.699
  Datablad
  DKK 28.595
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 59.999
  Datablad
  DKK 44.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 55.999
  Datablad
  DKK 39.695
  Sammenlign
 • Vejl. pris DKK 42.999
  Datablad
  DKK 31.995
  Sammenlign

Amerikanerkøleskab

På denne side finder du vores store udvalg af amerikanerkøleskabe til ekstra lave priser. Se vores store udvalg her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rette køleskab til dine behov.

Hvad er et amerikanerkøleskab?

Et amerikanerkøleskab minder på mange måder om et almindeligt køleskab, der er dog et par egenskaber, der adskiller et amerikanerkøleskab fra et almindeligt køleskab. Et amerikanerkøleskab har ofte en indbygget vand- og isterningedispenser, hvilket er en yderst bekvemmelig funktion, da det giver dig mulighed for at få et koldt glas vand på få sekunder. Du kan også hurtigt få lavet kolde isterninger til at holde dine drikkevarer kolde. Hvis du er typen, der normalt har vand på køl i dit køleskab, vil du elske amerikanerkøleskabets vand- og isterningedispenser. Herudover er et amerikanerkøleskab ofte opdelt i en køle- og frysesektion. Det giver dig et glimrende overblik over, hvilke mad- og drikkevarer, du har på køl og frost. Det er en egenskab, som amerikanerkøleskabsejere ofte bliver meget glade for, da alle mad- og drikkevarer samles på et sted i køkkenet, hvilket er yderst praktisk, da maden befinder sig hvor madlavningen foregår. Det gør det ligeledes nemmere at få sine varer hurtigt og effektivt på plads efter indkøb, hvilket også er praktisk, hvis der er tale om varer, der skal fryses. Hvis du førhen har været vant til at have dit køleskab stående i køkkenet og et fryseskab stående i dit bryggers, vil du på kort tid blive glad for bekvemmeligheden ved et amerikanerkøleskab med en køle- og frysesektion. Når det kommer til størrelsen, så er et amerikanerkøleskab ofte markant større end et almindeligt køleskab. Det giver dig en masse gode opbevaringsmuligheder og giver dig samtidig mulighed for at samle alt din mad et sted, da pladsen i et amerikanerkøleskab tillader dette. Overordnet opdeles amerikanerkøleskabe i to versioner: side-by-side køleskabe og french door køleskabe.

Hvad skal du være opmærksom på med et amerikanerkøleskab?

Hvis du drømmer om et amerikanerkøleskab, er der en række overvejelser som du bør gøre dig inden du slår til og køber et amerikanerkøleskab. Inden du køber et amerikanerkøleskab, anbefaler vi at du kigger på dit nuværende køleskab og fryser og gør dig nogle tanker om, hvor meget plads du har behov for. Et amerikanerkøleskab kan købes i flere forskellige størrelser, hvorfor det er vigtigt at have et overblik over, hvilken størrelse der passer bedst til dit behov. Dertil er det vigtigt at have i mente, at et amerikanerkøleskab der står halvtomt, vil bruge unødigt energi. Af denne årsag anbefaler vi ikke, at du vælger det bedste og største amerikanerkøleskab, hvis du ikke kan fylde det ud. Amerikanerkøleskabe findes i en bred vifte af forskellige designs, farver, dimensioner og mærker. Først og fremmest anbefaler vi, at du undersøger om designet og farven passer til dit køkken og om det stemmer overens med din indretningsstil. De fleste amerikanerkøleskabe sælges i to minimalistiske farver, metalgrå og matsort, som passer ind i de fleste moderne køkkener. Dertil er amerikanerkøleskabe typisk markant større end et almindeligt køleskab, hvorfor det vil optage mere plads i dit køkken. Det er derfor vigtigt at undersøge, om amerikanerkøleskabets dimensioner passer ind i dit køkken. Alle vores amerikanerkøleskabe er fritstående. Det giver dig mere frihed til at indrette dit køkken, efter dine egne ønsker og behov med dit nye amerikanerkøleskab. De fleste amerikanerkøleskabe har et rimeligt lavt støjniveau, hvorfor et amerikanerkøleskab ikke virker generende, hvis det står tæt på en stue eller et børneværelse.

Funktioner i et amerikanerkøleskab

Som tidligere nævnt har et amerikanerkøleskab ofte en indbygget vand- og isterningedispenser, som gør det muligt at få koldt vand og isterninger direkte fra køleskabet. Herudover indeholder de fleste amerikanerkøleskabe en NoFrost funktion, som afrimer fryseren helt automatisk uden du skal gøre noget. Det er en god funktion, der kan spare dig for en masse manuelt arbejde, frustrationer og tid. Dertil har de fleste amerikanerkøleskabe en hurtig frysefunktion, også kendt som superfrys, der kan fryse dine madvarer ekstra hurtigt. Denne funktion er yderst belejlig at have lige efter man har været på indkøb, hvor madvarer hurtigt skal fryses ned efterfølgende. Når det kommer til amerikanerkøleskabe og deres funktioner, er det vigtigt at have i mente, at hvert amerikanerkøleskabsmærke har patent på egne funktioner, hvorfor vi anbefaler at finde en håndfuld amerikanerkøleskabe, der har din interesse, hvorefter du undersøger deres individuelle funktioner for at se om de matcher dine behov. Samsung har i deres seneste amerikanerkøleskabe udmærket sig ved deres Family Hub funktion, som er en touchskærm, der er indbygget i amerikanerkøleskabet. Touchskærmen kan tilkobles dit WiFi-netværk, hvorefter du kan downloade Samsungs Family Hub app til din smartphone eller tablet (iOS og Android). Ved brug af Samsungs app kan du overvåge, hvilke madvarer dit amerikanerkøleskab indeholder. Overvågningen foregår via køleskabets indbyggede kameraer, som viser dig køleskabets indhold i real-time. Det er en rigtig smart funktion, som gør sig meget aktuel ved dagligvareindkøb. Du kan så at sige hurtigt undersøge, om du mangler en liter mælk eller ikke! Med Samsung Family Hub kan du ligeledes nemt lave en indkøbsliste på touchskærmen, som synkroniserer med Samsungs app. Det gør det nemt for dig, når du står i dit lokale supermarked og skal handle madvarer. Endeligt kan du mærke amerikanerkøleskabets indhold med en eventuel udløbsdato og på den måde få en påmindelse igennem Samsung app, inden den enkelte madvare er ved at udløbe. Hos Nyvo har vi Samsung amerikanerkøleskabe, som kommer med Samsung Family Hub.

Strømforbrug ved et amerikanerkøleskab

Amerikanerkøleskabe bruger mere strøm end et traditionelt køleskab, da et amerikanerkøleskab er større, hvorfor de bruger mere energi på nedkøling og belysning. Amerikanerkøleskabe der er opdelt i køle- og fryseskab, bruger endnu mere strøm end dem kun med frys. Dog afhænger forbruget af modellen, og hvilke funktioner enheden er i besiddelse af.

Energiklasserne måles på en skala fra A-G, hvor A er en betegnelse for det bedste energiforbrug. Den nye energimærkning 2021 stiller endnu højere krav til produkterne, hvorfor der ikke er mange produkter i A eller B klassen endnu. På den nye skala er der blevet plads til endnu mere energivenlige produkter, hvorfor de gamle har rykket sig på skalaen. Nyvo har et udvalg af amerikanerkøleskabe i den høje ende af energiskalaen, der kategoriseres som energivenlige amerikanerkøleskabe.