Amerikanerkøleskabe (15)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 16.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 17.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 13.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 26.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 10.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 15.695
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 99.899
  Sammenlign

AMERIKANERKØLESKAB

På denne side finder du vores store udvalg af amerikanerkøleskabe til ekstra lave priser. Se vores store udvalg her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rette amerikanerkøleskab til dine behov.

HVAD ER ET AMERIKANERKØLESKAB?

Et amerikanerkøleskab minder på mange måder om et almindeligt køleskab, der er dog et par egenskaber, der adskiller et amerikanerkøleskab fra et almindeligt køleskab. Et amerikanerkøleskab har ofte en indbygget vand- og isterningedispenser, hvilket er en yderst bekvemmelig funktion, da det giver dig mulighed for at få et koldt glas vand på få sekunder. Du kan også hurtigt få lavet kolde isterninger til at holde dine drikkevarer kolde. Hvis du er typen, der normalt har vand på køl i dit køleskab, vil du elske amerikanerkøleskabets vand- og isterningedispenser. Herudover er et amerikanerkøleskab ofte opdelt i en køle- og frysesektion. Det giver dig et glimrende overblik over, hvilke mad- og drikkevarer, du har på køl og frost. Det er en egenskab, som amerikanerkøleskabsejere ofte bliver meget glade for, da alle mad- og drikkevarer samles på et sted i køkkenet, hvilket er yderst praktisk, da maden befinder sig hvor madlavningen foregår. Det gør det ligeledes nemmere at få sine varer hurtigt og effektivt på plads efter indkøb, hvilket også er praktisk, hvis der er tale om varer, der skal fryses. Hvis du førhen har været vant til at have dit køleskab stående i køkkenet og et fryseskab stående i dit bryggers, vil du hurtigt blive glad for bekvemmeligheden ved et amerikanerkøleskab med en køle- og frysesektion. Når det kommer til størrelsen, så er et amerikanerkøleskab ofte markant større end et almindeligt køleskab. Det giver dig en masse gode opbevaringsmuligheder og giver dig samtidig mulighed for at samle alt din mad et sted, da pladsen i et amerikanerkøleskab tillader dette. Overordnet opdeles amerikanerkøleskabe i to versioner: side-by-side køleskabe og french door køleskabe.

HVAD BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ MED ET AMERIKANERKØLESKAB?

Hvis du drømmer om et amerikanerkøleskab, er der en række overvejelser som du bør gøre dig inden du slår til og køber et amerikanerkøleskab. Inden du køber et amerikanerkøleskab, anbefaler vi at du kigger på dit nuværende køleskab og fryser og gør dig nogle tanker om, hvor meget plads du har behov for. Et amerikanerkøleskab kan købes i flere forskellige størrelser, det er derfor vigtigt at have et overblik over, hvilken størrelse der passer bedst til dit behov. Dertil er det vigtigt at have i mente, at et amerikanerkøleskab der står halvtomt, vil bruge unødigt energi. Af denne årsag anbefaler vi ikke, at du vælger det bedste og største amerikanerkøleskab, hvis du ikke kan fylde det ud. Amerikanerkøleskabe findes i en bred vifte af forskellige designs, farver, dimensioner og mærker. Først og fremmest anbefaler vi, at du undersøger om designet og farven passer til dit køkken og om det stemmer overens med din indretningsstil. De fleste amerikanerkøleskabe sælges i to minimalistiske farver, metalgrå og matsort, som passer ind i de fleste moderne køkkener. Dertil er amerikanerkøleskabe typisk markant større end et almindeligt køleskab, det vil derfor optage mere plads i dit køkken. Det er derfor vigtigt at undersøge, om amerikanerkøleskabets dimensioner passer ind i dit køkken. De fleste amerikanerkøleskabe har et rimeligt lavt støjniveau, hvorfor et amerikanerkøleskab ikke virker generende, hvis det står tæt på en stue eller et børneværelse.

FUNKTIONER I ET AMERIKANERKØLESKAB

Som tidligere nævnt har et amerikanerkøleskab ofte en indbygget vand- og isterningedispenser, som gør det muligt at få koldt vand og isterninger direkte fra køleskabet. Herudover indeholder de fleste amerikanerkøleskabe en NoFrost funktion, som afrimer fryseren helt automatisk uden du skal gøre noget. Det er en god funktion, der kan spare dig for en masse manuelt arbejde, frustrationer og tid. Dertil har de fleste amerikanerkøleskabe en hurtig frysefunktion, også kendt som superfrys, der kan fryse dine madvarer ekstra hurtigt. Denne funktion er yderst belejlig at have lige efter man har været på indkøb, hvor madvarer hurtigt skal fryses ned efterfølgende. Når det kommer til amerikanerkøleskabe og deres funktioner, er det vigtigt at have i mente, at hvert amerikanerkøleskabsmærke har patent på egne funktioner, hvorfor vi anbefaler at finde en håndfuld amerikanerkøleskabe, der har din interesse, hvorefter du undersøger deres individuelle funktioner for at se om de matcher dine behov. Hvis du er særligt interesseret i vin, kunne en Liebherr model med integreret vinopbevaring måske være den rigtige løsning for dig. Denne luksuriøse model tilbyder sofistikeret temperering af dine favoritvine på 4 hylder med teleskopskinner for let betjening. Hvis du ønsker en mere diskret udgave af et amerikanerkøleskab vil vi anbefale det fuldintegrerede Gaggenau Vario. I denne model har du mulighed for at bygge køleskabet komplet ind i køkkenet for et elegant og ensartet look. Takket være push-to-open system kan du beklæde køleskabet med front passende til resten af køkkeninteriøret. Hvis du gerne vil se et spejlblankt køleskab hver dag, så kunne et stilfuldt Bosch produkt være det rigtige. Der er kræset for detaljerne og det særligt udviklede design er skabt med AntiFingerPrint stål, så små pilfingre ikke står i vejen for et rent, pletfrit ydre. Ved denne model kan du også glæde dig over FreshSense teknologi som sikrer konstant temperatur, for optimal friskhed i køleskabet. Hvis din drøm er et gennemorganiseret køleskab, så tag et kig på Mideas model 26 Organization. Dette amerikanerkøleskab er udviklet til perfekt, organiseret opbevaring af køle- og frostvarer. Udstyret med masser af hylder og skuffer så du kan indrette præcis som du ønsker. Dette rummelige køleskab har i alt 12 hylder, 12 dørhylder og 10 skuffer, som giver masser af kølig opbevaring.

STRØMFORBRUG VED ET AMERIKANERKØLESKAB

Amerikanerkøleskabe bruger mere strøm end et traditionelt køleskab, da et amerikanerkøleskab er større, hvorfor de bruger mere energi på nedkøling og belysning. Amerikanerkøleskabe der er opdelt i køle- og fryseskab, bruger endnu mere strøm end dem kun med frys. Dog afhænger forbruget af modellen, og hvilke funktioner enheden er i besiddelse af. Energiklasserne måles på en skala fra A-G, hvor A er en betegnelse for det bedste energiforbrug. Den nye energimærkning 2021 stiller endnu højere krav til produkterne, hvorfor der ikke er mange produkter i A eller B klassen endnu. På den nye skala er der blevet plads til endnu mere energivenlige produkter, hvorfor de gamle har rykket sig på skalaen. Nyvo har et udvalg af amerikanerkøleskabe i den gode ende af energiskalaen, der kategoriseres som energivenlige amerikanerkøleskabe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE AMERIKANERKØLESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køleskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt køleskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]