Kummefrysere
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

EN KUMMEFRYSER MED PLADS TIL DET HELE

En kummefryser er en praktisk hvidevare som giver en fantastisk fleksibilitet i hverdagen. Med en kummefryser i hjemmet eller garagen kan man nemt og bekvemt opbevare alle typer frostvarer. Ekstra fryserplads giver mulighed for at planlægge måltider ud i fremtiden og opbevare overskydende madrester, til et senere tidspunkt. En rummelig kummefryser giver masser af plads til alle familiens favoritter, så hverdagen bliver nemmere at manøvrere. Find din kummefryser her på siden, og glæd dig over at kunne arrangere ugens måltider og få mere overskud til de sjov ting.

KVALITET TIL FINGERSPIDSERNE

Liebherr er kendt for at producere kvalitetshvidevarer i mere end 50 år. De arbejder med innovative teknologier og de har specialiseret sig indenfor optimal nedkøling. Deres produktsortiment er kendetegnet ved moderne design, teknisk ydeevne og høj brugervenlighed. Deres gennemtænkte køleløsninger er fremstillet med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Liebherr bestræber sig på at udvikle produkter med lavt strømforbrug, hvilket er skånsomt overfor miljøet. Deres mission er at tilbyde køleløsninger der fungerer som en pålidelig partner og som hjælper dig i hverdagen. Liebherr er en sand pioner i kølebranchen og deres produkter er skabt til at give den bedste brugeroplevelse.

PERFEKT INDRETTET FRYSERPLADS

En kummefryser med et rummeligt indre og udtagelige kurve giver optimal frihed til at opbevare frostvarer efter dine behov. Størrelsen på fryseren og antal kurve er helt op til hvilke behov husstanden har. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af frysere med forskellige rummål og bredder. Til mindre familier kan en kompakt model med 281 liter volumen anbefales. Til store husstande tilbyder vi større kummefrysere, med en volumen på helt op til 497 liter. Til alle behov midtimellem findes en praktiske enhed med en kapacitet på 353 liter. Uanset hvilken model du vælger, vil du kunne glæde dig over perfekt opbevaring af dine frostvarer.

INTELLIGENTE FUNKTIONER

Vores udvalg af kummefrysere er alle udstyret med smarte funktioner som gør det nemt og bekvemt at opbevare frostvarer. Oplev for eksempel StopFrost som forhindrer dannelsen af rim, så besværlig afrimning ikke er nødvendigt. Med det moderne FrostProtect system er kummefryserne beskyttet mod udvendige temperaturer, helt ned til -15 °C. Det er derfor muligt at have fryseren stående i uopvarmede rum eller garagen. Den energibesparende SuperFrost teknologi giver en lynhurtig nedfrysning af friske fødevarer, så vigtige vitaminer og mineraler bliver bevaret under nedfrysningen. Denne smarte funktion beskytter samtidig allerede nedfrosne madvarer mod pludselige temperaturstigninger. Fryseren slår automatisk over til normal drift, efter maksimalt 65 timer.

PERFEKT BRUGERVENLIGHED

De hvide, stilrene kummefrysere er udviklet til at give optimal brugervenlighed og nem betjening. Liebherr har skabt fryserne med henblik på at give komfort i hverdagen, hvilket betyder at de er udstyret med den innovative køleløsning SuperSilent. Systemet er optimeret således at alle kompressorer, ventiler, ventilatorer og fordampere er perfekt afstemt, hvilket gør fryserne meget lydsvage. Det er derfor muligt at have fryseren stående i køkkenet, uden generende støj. Kummefryserne er fremstillet med en klassisk hvid finish, som står diskret og smagfuldt i rummet. Fryserne har desuden SoftSystem hvilket gør at lågen lukker blidt, for maksimal brugervenlighed. Den intuitive betjening er udviklet så fryserne er nemme at betjene og indstille efter individuelle behov. Indvendigt LED-lys tænder automatisk ved åbning, og giver et godt overblik over fryserens indhold. De justerbare håndtag på kurvene giver god fleksibilitet ved indretning af fryseren og en ergonomisk tilgang til frostvarerne.

MONTERING AF KUMMEFRYSER

Fryserne er nemme og sikre at montere i hjemmet eller i garagen. Fryseren skal placeres således at ventilationsgitteret ikke bliver afskærmet. Der bør være en afstand på minimum 20 centimeter mellem ventilation og væg. Fryseren bør ikke stilles i direkte sollys eller tæt ved en radiator. Inden kummefryseren tages i brug bør den rengøres med lunt vand og en smule rengøringsmiddel. Det anbefales ikke at bruge skrappe kemikalier eller skurrende rengøringsmidler i fryseren. Efter fryseren er placeret på det planlagte sted og er korrekt tilsluttet strøm kan den tændes på On/Off knappen. Indstil derefter fryseren til den ønskede temperatur mellem -14°C bis -28°C. Efter fryseren er blevet tændt skal der gå 6 timer inden fødevarer kan nedfryses. Hold fryseren frisk og ren ved at pakke madvarer forsvarligt i fryseposer eller egnede beholdere inden nedfrysning. Fryseren er udstyret med en visuel og akustisk alarm, skulle der forekomme en fejl eller hvis låget har været åbent i længere end 60 sekunder. Alarmen slukkes ved at trykke på knappen ALARM. Ved strømafbrydelse vil fryseren ligeledes signalere alarm. For at beskytte frostvarerne ved strømafbrydelse har fryseren indbygget kuldeelement, som forsinker optøningen. Fryserne er både udstyret med en lås og børnesikring, så du ikke skal bekymre dig om ubudne gæster i fryseren.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE KUMMEFRYSER

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye kummefryser, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt kummefryser, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]