Integrerbare fryseskabe
1

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

INTEGRERBARE FRYSESKABE

På denne side finder du vores store udvalg af integrerbare fryseskabe til priser alle kan være med på. Hos Nyvo.dk kan du altid opnå en god besparelse på integrerbare fryseskabe fra førende brands som Liebherr, Bosch og Siemens. Vi stræber efter at have det bedste udvalg af integrerbare fryseskabe. I vores sortiment finder du fryseskabe i mange forskellige størrelser og designs. Med et integreret fryseskab får du masser af muligheder for at tilpasse dit fryseskab til resten af dit køkken.

FIND DE BEDSTE FRYSESKABE HOS NYVO

Indretning af et køkken kan være en stor udfordring. Et køkken skal gerne både være visuelt tiltalende, praktisk indrettet og brugervenligt, da der ofte er fart over feltet i netop dette rum. Med et integreret fryseskab kan du nemt tilpasse det til resten af dit køkken ved at montere en låge i samme look som dine andre køkkenfronter, så du både får rene linjer i køkkenet, samt dækket dine behov for opbevaring af frostvarer. Når du skal købe et integrerbart fryseskab, er der flere ting, du bør være opmærksom på, herunder:

Fryseskabets størrelse og frysekapacitet

Fryseskabets energimærke

Funktioner

At du har en matchende køkkenlåge i de rette mål eller mulighed for at skaffe en

FRYSEKAPACITET OG STØRRELSE

Det første du bør være opmærksom på, er dit fryseskabs størrelse og ikke mindst dets frysekapacitet. Størrelsen er særligt vigtig, da fryseskabet både skal kunne passe ind i dit køkken samt opfylde dine daglige behov. Vi har fryseskabe i alle størrelser der måler fra 82-178 cm og frysekapaciteten på vores fryseskabe spænder fra 72-300 liter. En fryser skal som udgangspunkt hverken være overfyldt eller delvis tom, da det påvirker dens ydeevne.

FRYSESKABETS ENERGIVENLIGHED

Et fryseskab er et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og der også bruger mest energi. Fryseskabes energiforbrug måles på en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug. I vores sortiment finder du fryseskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores fryseskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte fryseskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et fryseskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme. Mange af vores fryseskabe er desuden udviklet med en revolutionære BluePerformance teknologi som gør at de er særligt energibesparende og effektive. De højtydende kompressorer og præcist udviklede elektronik giver et miljøvenligt resultat som kan ses på strømregningen. Den høje energieffektivitet har også en positiv betydning for vores alle samens klima, hvilket vi vægter højt.

SMARTFUNKTIONER TIL EN NEMMERE HVERDAG

En sidste ting du med fordel kan undersøge, er hvilke smartfunktioner vores fryseskabe har. Ligesom køleskabe så får fryseskabe flere og flere praktiske funktioner, som gør hverdagen meget nemmere. Vores Liebherr fryseskabe har blandt andet en helt særlig NoFrost teknologi, der sikrer at der ikke dannes rim. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Du behøver derfor ikke sætte tid af til afrimning af dit fryseskab.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.      

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE FRYSESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye fryseskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt fryseskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]