Fritstående fryseskabe (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 8.495
    Sammenlign

FRITSTÅENDE FRYSESKABE

På denne side finder du vores store udvalg af fritstående fryseskabe til ekstra lave priser. Hos Nyvo.dk kan du altid opnå gode besparelser på fritstående fryseskabe fra førende brands som Liebherr, Bosch og Siemens. Vi stræber efter at have et stort udvalg af fritstående fryseskabe, så vi imødekommer alle behov. Derfor finder du vores sortiment i mange forskellige farver, energiklasser og frysekapaciteter. Med et fritstående fryseskab har du mulighed for selv at vælge, hvordan det skal se ud og hvor det skal være placeret i hjemmet.

FORDELENE VED ET FRITSTÅENDE FRYSESKAB

Modsat et integreret fryseskab er et fritstående fryseskab udstyret med sidebeklædninger, hvilket gør, at det ikke skal placeres i et køkkenskab. Det giver dig stor fleksibilitet, fordi det kan placeres i køkkenet, som det passer dig. Fritstående fryseskabe er oftere også både bredere og højere end integrerede fryseskabe, da de ikke skal tilpasses til andre køkkenelementer. Der er tre vigtige kriterier at gøre sig tanker om, når du kigger på nyt fryseskab. Nogle af de vigtigste ting at have for øje er:

Frysekapaciteten

Energiklassen

Smartfunktioner

FRYSESKABETS KAPACITET

Fryseskabskapaciteten indikerer, hvor mange fødevarer et givent fryseskab kan rumme. Når du køber et nyt fryseskab, skal du altid tage stilling til, hvor mange i er i husstanden, inden du vælger fryseskabets kapacitet. Vores fryseskabe har en frysekapacitet fra 98-268 liter. Det store udvalg gør, at du altid vil finde et fryseskab, der passer til dig og dine behov, uanset om du bor alene, eller har en stor familie.

FRYSESKABETS ENERGIVENLIGHED

Et fryseskab er et af de apparater i hjemmet der kører hele tiden og der også bruger mest energi. Fryseskabes energiforbrug måles på en skala, der går fra A (bedst) til G, hvilket beskriver produktets samlede energiklasse. Efter den nye energimærkning 2021 er der kommet højere krav til produkterne, hvorfor mange produkter er røget ned på skalaen. Det betyder ikke, at deres energiniveau er blevet værre, det betyder blot, at der er blevet plads til produkter med et endnu bedre energiforbrug.

I vores sortiment finder du fryseskabe med et ganske fornuftigt energiforbrug. Kvaliteten af vores fryseskabe er meget høj, men der kan stadig godt være stor forskel på de enkelte fryseskabes energiforbrug på årsbasis. Energiforbruget afhænger af modellen og funktioner. Produkterne med en mere fornuftig energimærkning er ofte dyrere end dem med en lavere. Dog giver de besparelser på længere sigt og er mere skånsomme mod miljøet. For at spare på energiforbruget kan du eksempelvis vælge et fryseskab, hvor det er muligt at sætte enheden på ferie tilstand, når du ikke er hjemme.

Mange af vores fryseskabe er desuden udviklet med en revolutionære BluePerformance teknologi som gør at de er særligt energibesparende og effektive. De højtydende kompressorer og præcist udviklede elektronik giver et miljøvenligt resultat som kan ses på strømregningen. Den høje energieffektivitet har også en positiv betydning for vores alle samens klima, hvilket vi vægter højt.

FÅ EN LETTERE HVERDAG MED SMARTFUNKTIONER

En anden ting du bør undersøge er, om dit fryseskab har en eller flere smartfunktioner, der kan hjælpe med at gøre din hverdag lettere. Et fritstående Liebherr er eksempelvis udstyret med NoFrost-teknologi, der gør, at skabet selv afrimer sig. Det er både praktisk og sparer dig for en masse tid i løbet af dit fryseskabs levetid.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE FRYSESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye fryseskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt fryseskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]