Fryseskabe (17)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 8.295
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.795
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 22.099
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 17.199
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.195
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.395
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign

FRYSESKABE

Et fryseskab er en vigtig del af enhver husholdning, uanset dennes størrelse. På denne side finder du vores store udvalg af fryseskabe af højeste kvalitet til lave priser. Længere nede kan du læse om nogle af de ting, du bør være særlig opmærksom på, når du skal købe et fryseskab.

HVILKEN SLAGS FRYSESKAB SKAL DU VÆLGE?

Et fryseskab er ligesom andre hvidevarer en af de vigtigste elementer, der får dit hjem og din hverdag til at fungere. Med et godt fryseskab i hjemmet kan din mad holde sig frisk i længere tid og redde dig de gange, hvor du kommer hjem fra arbejde eller skole uden at have en plan for din aftensmad. Men man skal ikke bare købe et fryseskab for at købe et fryseskab. Et fryseskab skal gerne holde i mange år fremover og opfylde dine behov. Her er der mange variabler, der kan gøre sig gældende. Nogle af de ting som vi vil anbefale du tænker over, inden du køber et fryseskab, er:

• Hvor stort dit køkken er

• Dit behov for frostvarer

• Fryseskabets energiforbrug

• Prisen

STØRRELSEN PÅ DIT KØKKEN ELLER BOLIG

Det første du bør tænke på, er din boligform og dermed også din boligs størrelse. Hvis du bor i en husstand med 2 voksne og 2 børn, så får du med stor sandsynlighed brug for et relativt stort fryseskab. Vores fryseskabe har et rumfang på 95-200+ liter. Vores store fryseskabe passer bedst til store husstande, imens vores mindre fryseskabe er perfekte til enlige eller par, der bor i lejlighed. I lejligheder kan et integreret fryseskab ofte være den bedste løsning. Hvis man bor i et hus, kan man også overveje at have et ekstra fryseskab eller eventuelt en kummefryser, hvor man kan opbevare endnu flere fødevarer. I større boliger, vælger man ofte at stille fryseskabet i et rum for sig eller eventuelt i en garage. I disse tilfælde, er et fritstående fryseskab den bedste løsning.

DIT FØDEVAREBEHOV

Det næste du bør tænke over ligger i naturlig forlængelse af overstående – nemlig hvor stort dit fødevareforbrug er. Selvom et fryseskab har en samlet kapacitet på f.eks. 211 liter, så betyder det ikke, at du nødvendigvis kan fylde fryseskabet til randen med mad, da det kan påvirke fryseskabene negativt. Derfor er det en god huskeregel, at man køber et fryseskab, der har lidt mere fryseplads, end man skal bruge for at sikre, at den kommer til at fungere bedst mulig på den lange bane.

FRYSESKABETS ENERGIFORBRUG

En tredje ting som du bør kigge på, når du skal købe et fryseskab, er fryseskabets energiforbrug. Ligesom dit køleskab, så er det en af de få hvidevarer, som kommer til at køre hele døgnet rundt. Og siden det kræver meget energi at holde madvarer nedkølet, så kommer dit fryseskab til at bruge rigtigt meget strøm over tid. At have et fryseskab med et godt energimærke er derfor både godt for klimaet, men ligeledes for din egen pengepung.

PRISEN

En sidste ting som du selvfølgelig skal tage med i dine overvejelser, er prisen på et fryseskab. Priserne på hvidevarer hænger typisk sammen med kvaliteten af dem. Som nævnt ovenfor så er energimærket typisk en klassisk markør for prisen, men på den lange bane tjener de energivenlige fryseskabe sig selv hjem igen, da de medfører besparelser på elregningen. Dog har de dyrere fryseskabe også nogle særlige funktioner, som de billigere modeller ikke har. Et eksempel på en af disse features er SmartFrost-funktioner. Med Smart-Frost reduceres rimdannelsen i fryseskabet og på frostvarerne kraftigt. Dermed er det ikke nødvendigt at afrime dit fryseskab så tit. Dette er både praktisk og ikke mindst et positivt slag for klimaet.

DU KAN OGSÅ OVERVEJE ET KØLE-/FRYSESKAB

Som en sidst ting kan du også overveje om du i stedet for et fryseskab vil investere i et kombineret køle-fryseskab. Med et køle-fryseskab får du et køleskab med indbygget fryseskab. Dette er særligt at foretrække, hvis dit behov for at have store mængder frostvarer derhjemme er beskedent og din bolig er relativ lille.

VI UDVÆLGER VORES PRODUKTER FRA NOGLE AF DE BEDSTE BRANDS

Hos Nyvo.dk går vi højt op i, at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet – det gælder selvfølgelig også vores fryseskabe. For os er det vigtigt, at vores produkter kan holde mange år fremover, så man som kunde får den bedste oplevelse. Og det gælder særligt for fryseskabe, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores fryseskabe, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch, og Liebherr. Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle, fordi det altid har været garant for kvalitet og innovation fra øverste skuffe.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE FRYSESKAB

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye fryseskab, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt fryseskab, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]