Produkter (10)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 9.595
  class
  DKK 6.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 11.899
  class
  DKK 7.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 9.595
  class
  DKK 6.295
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 11.499
  class
  DKK 9.295
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 3.799
  class
  DKK 3.395
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.399
  class
  DKK 5.095
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 3.999
  class
  DKK 3.695
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 5.499
  class
  DKK 4.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 15.499
  class
  DKK 15.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 24.499
  class
  DKK 17.895
  Sammenlign

En fryser er en vigtig del af enhver husholdning, anset dets størrelse. På denne side finder du vores store udvalg af frysere af højeste kvalitet til altid lave priser. Længere nede kan du læse om nogle af de ting, du bør være særlig opmærksom på, når du skal købe en fryser.

Hvilken slags fryser skal du vælge?

En fryser er ligesom andre hvidevarer en af de vigtigste elementer, der får dit hjem og din hverdag til at fungere. Med en god fryser i hjemmet kan din mad holde sig frisk i længere tid og redde dig de gange du kommer hjem uden at have en plan for din aftensmad.

Men man skal ikke bare købe en fryser for at købe en fryser. En fryser skal gerne holde i mange år fremover og opfylde dine behov. Her er der mange variabler der kan gøre sig gældende. Nogle af de ting som vi vil anbefale du tænker over, inden du køber en fryser er:

 • Hvor stort dit køkken er
 • Dit behov for frostvarer
 • Fryserens energiforbrug
 • Prisen

Størrelsen på dit køkken eller bolig

Det første du bør tænke på er din boligform og dermed også din boligs størrelse. Hvis du bor i en husstand med 2 voksne og 2 bør så får du med stor sandsynlighed brug for en relativ stor fryser. Vores frysere har 95-200+ liter.

Vores store køleskabe passer bedst til store husstande imens vores mindre frysere er perfekte til enlige eller par der bor i lejlighed uden at have den store plads at gøre brug af. Hvis man bor i et hus, kan man også overveje at have en ekstra fryser eller eventuelt en kummefryser, hvor man kan have endnu flere fødevarer til at lægge i.  

Dit fødevarebehov

Det næste du bør tænke over ligger i naturlige forlængelse af overstående – nemlig hvor stort dit fødevarebehov er. Selvom en fryser har en samlet kapacitet på f.eks. 211 liter, så betyder det ikke at du nødvendigvis kan fylde fryseren til randen med mad, da det påvirker fryseren negativt.

Derfor er det en god huskeregel at man gerne køber en fryser der har lidt mere fryseplads end man skal bruge for at sikre, at den kommer til at fungere bedst på den lange bane.

Fryserens energiforbrug

En tredje ting som du bør kigge på når du skal købe en fryser, er fryseren energiforbrug. Ligesom dit køleskab, så er det en af de få hvidevarer som kommer til at køre hele døgnet rundt.

Og siden det kræver meget energi at holde madvarer nedkølet, så kommer din fryser til at bruge rigtigt meget strøm over tid. At have en fryser med et godt energimærke er derfor både godt for klimaet, men ligeledes for din pengepung.

Prisen

En sidste ting som du selvfølgelig skal tage med i dine overvejelser, er prisen på en fryser. Priserne på hvidevarer hænger typisk sammen med kvaliteten. Som nævnt ovenfor så er energimærket typisk en klassisk markør for prisen, men på den lange bane tjener de energivenlige frysere sig selv hjem igen på den lange bane. Dog har de dyrere frysere også nogle særlige funktioner, som de billigere modeller ikke har. Et eksempel på en af disse features er SmartFrost-funktioner. Med Smart-Frost reduceres rimdannelsen i fryseskabet og på frostvarerne kraftigt. Dermed er det ikke nødvendigt at afrime så tit. Dette er både praktisk og ikke mindst endnu et positivt slag for miljøet.

Du kan også overveje et kølefryseskab

Som en sidst ting kan du også overveje om du i stedet for en fryser vil investere i et kombineret køle-fryseskab. Med et køle-fryseskab får du et køleskab med indbygget fryser.

Dette er særligt at foretrække hvis dit behov for at have store mængder frostvarer derhjemme er beskedent og din bolig er relativ lille. Ligesom det er tilfældet med frysere, så finder du et tilsvarende stort udvalg af køle-fryseskabe på denne side.

Vi udvælger vores produkter fra nogle af de bedste brands

Hos Nyvo.dk går vi højt op i at alle vores varer er af den højest tænkelige kvalitet –det gælder selvfølgelig også vores frysere. For os er det vigtigt at vores produkter kan holde mange år fremover så man som kunde hos os får den bedste oplevelse.

Og det gælder særligt for frysere, som med mange øvrige produkter, at pris og kvalitet selvfølgelig hænger nøje sammen. Derfor har vi nøje udvalgt alle vores produkter fra førende producenter. Når det kommer til vores frysere, finder du særligt varer fra producenter som Siemens, Bosch, og Liebherr

Særligt Liebherr er et brand vi er meget glade for at forhandle fordi det altid har været garant for kvalitet og sikkerhed fra øverste skuffe.

Spar op til 30% når du handler hos os

Selvom vores kvaliteten af vores varer er helt i top, så mener vi stadig godt at man skal kunne gøre en god handel. Når du handler hos os, har du mulighed for at spare helt op til 50% på dine indkøb. Når det kommer til vores køleskabe, så kan du i mange tilfælde spare hele 30%. Vores priser og tilbud skifter løbende i alle kategorier. Men du kan altid være sikker på at finde dine varer til ekstra nedsatte priser her hos os.

Få professionel hjælp til at finde din nye fryser

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at tage kontakt til os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye fryser uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være.

Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt fryser, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice.