Køl & Frys (7)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 4.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 32.000
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.095
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 7.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 11.700
  Sammenlign

KØLE- OG FRYSESKABE

På denne side finder du vores udvalg af lækre køle- og fryseskabe til dit køkken, til ekstra lave priser. Hos Nyvo.dk kan du altid opnå en god besparelse på køle- og fryseskabe fra nogle af de førende brands som Siemens, Bosch, Samsung, Liebherr, Bauknecht og mange flere. Blandt vores brede sortiment kan du være sikker på at finde lige netop det køle- eller fryseskab, du søger. Vi samler de bedste produkter til den bedste pris.

FIND DET PERFEKTE KØLE- ELLER FRYSESKAB TIL DIN BOLIG

Hos Nyvo.dk finder du et stort udvalg af køleskabe og fryseskabe til fordelagtige priser. I vores sortiment er der noget til ethvert hjem. På denne side finder du følgende produkttyper:

Køleskabe

Fryseskabe

Kummefrysere

Køle-fryseskabe

Amerikanerkøleskabe

Vinkøleskabe

KØLESKABE

Vores køleskabe findes i utallige størrelser og mål. Vi har køleskabe til ethvert behov - både til store børnefamilier, men også til mindre husstande. Hos Nyvo.dk finder du både fritstående køleskabe og integrerbare køleskabe, som kan tilpasses dit køkken nemt og elegant. Fælles for vores køleskabe er de er fremstillet i høj kvalitet med fokus på at give en god brugeroplevelse og et lavt energiforbrug.

FRYSESKABE

Vores fryseskabe finder du ligeledes i et stort udvalg med mange størrelser. Vi har både fryseskabe til den store og den lille husstand. Vi har flere kompakte fryseskabe der specielt egner sig til mindre køkkener. Fryseskabene findes både som fritstående og til indbygning, så du kan finde den perfekte løsning til dit hjem.

KUMMEFRYSERE

Her på siden finder du et solidt udvalg af Liebherr kummefrysere. De moderne frysere er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau og god brugervenlighed. En rummelig kummefryser er et fantastisk praktisk produkt at have i hjemmet eller i garagen. Vi tilbyder kummefryser med varierende rummelighed og bredder, til individuelle frysebehov, fra 281 liter helt op til 497 liter. Fryserne byder på smarte funktioner som StopFrost der forhindrer rimdannelse og derved mindsker behov for afrimning. Desuden har fryserne FrostProtect hvilket gør at de er beskyttet mod udvendige temperaturer helt ned til -15 °C, så du trygt kan have fryseren stående i et uopvarmet rum eller i garagen. Kummefryserne er udstyret med moderne teknologier som SuperSilent, der betyder at de har et yderst lavt støjniveau, samt SoftClose som gør at lågen lukker blidt.

KØLE-FRYSESKABE

Du kan også finde et stort udvalg af kombinerede køle- og fryseskabe i vores sortiment. Her får du det bedste fra begge verdener i form af et køleskab med en indbygget fryser. På denne måde har du alting samlet på et sted. Kombinerede køle-fryseskabe bliver stadig mere og mere populære, særligt i private hjem og de er blandt vores mest populære produkter. Vores Liebherr Køle-/Fryseskab 180 cm har alt det, man kan forvente af en fryser og et køleskab. Det er et fritstående køle-fryseskab, så det behøver ikke at blive gemt væk i et køkkenskab. Fryseren indeholder tre skuffer, som tilsammen rummer hele 84 liter. Der er masser af plads til kød, grøntsager, isterninger og lidt is til den søde tand. Derudover er det udstyret med SmartFrost-funktion, som reducerer rimdannelse, så besværlig afrimning minimeres. Køleskabet indeholder to skuffer i bunden, som har de ideelle forhold til opbevaring af grøntsager og pålæg, for ekstra lang holdbarhed.

AMERIKANERKØLESKABE

Vores amerikanerkøleskabe er til dem, der ønsker at have det hele – og så lidt ekstra. Med et amerikanerkøleskab får du ekstra meget plads til alle dine føde- og frostvarer, samt en lang række ekstra funktioner, som f.eks. en indbygget isterningmaskine. Nogle af vores amerikanerkøleskabe har også en indbygget touchskærm, der kan håndtere dine madvarer, kommunikere med familien og underholde dine gæster. Nogle af vores amerikanerkøleskabe er udstyret med et kamera. Kameraet på indersiden af køleskabet tager billeder af maden, så du nemt kan se, hvad du mangler at handle ind på vej hjem. Man kan også nemt lave en indkøbsliste på touchskærmen. Nemmere bliver det ikke at holde styr på indholdet i sit køleskab.

VINKØLESKABE

Sidst men ikke mindst, så finder du også et skønt udvalg af vinkøleskabe hos Nyvo.dk. Vores vinkøleskabe passer både til den lille samler og den helt store vinconnaisseur, der har mange forskellige gode årgangsvine liggende. Med forskellige temperaringszoner kan du opbevare forskellige slags vine i ét køleskab. Med den helt rigtige temperatur vil du kunne nyde den bedste smagsoplevelse af dine favoritvine. Tag et kig på vores mange vinkøleskabe og find den helt rigtige model til dine vinbehov.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE KØLE- FRYSEPRODUKT

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køle eller fryse, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt produkt, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected].