Naber Cox affaldssystem til udtræk - 2 rum - 60 cm

Varenummer: 8012464
Naber Cox affaldssystem til udtræk - 2 rum - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 795

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Naber Cox er er smart affaldssystem, som skal installeres på udtrækket i en køkkenskuffe på 60 cm. Du får 2 store rum, som gør din affaldssortering mere overskueligt. Produktet kommer med et låg, som kan monteres bag den øverste front for at spare plads. Yderligere kommer produktet med en skridsikker indlægsmåtte, der sikrer at systemet sidder som det skal.

Af unikke specifikationer kan der fremhæves:
- Affaldskapacitet 32 (2 x 16) liter
- Monteres på udtræk
- Underskabsbredde: 600 mm
- Samlet højde: 275 mm
- Soft-close mekanisme
Naber – smart og moderne køkkenudstyr
Naber er et af Europas førende specialister inden for køkkenudstyr. Virksomheden er familiejet og har base i Nordhorn, Tyskland. De innovative produkter og den høj kvalitet er nogle af de parametre, der har sikret, at virksomheden har vundet mange flotte priser inden for branchen. Hele Nabers sortimentet er udviklet, produceret og distribueret af virksomheden selv, hvilket virksomheden sætter en stor ære i.
Hvis du er på udkig efter moderne køkkenudstyr, som er fremstillet med de nyeste innovative teknologer og smarteste design, er du havnet det rette sted. Hos Nyvo tilbyder vi et eksklusivt udvalg fra de største brands inden for køkkenudstyr. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, inden du klikker dit nye køkkenudstyr hjem.

specifikationer

Fabrikant Naber
EAN 4027801166366
Varenummer 8012464