Naber Cox affaldssystem til udtræk - 3 rum - 60 cm

Varenummer: 8012462
Naber Cox affaldssystem til udtræk - 3 rum - 60 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 895

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Naber Cox er et miljøvenligt affaldssystem, der gør den daglige sortering nem og overskuelig. Affaldssystemet installeres via et udtræk i køkkenskuffen. Med 1 stort rum samt 2 mindre, bliver den daglige sortering let som en leg. Det medfølgende låg kan monteres bag den øverste front for at spare plads. Produktet har en skridsikker indlægsmåtte, som sikrer, at systemet sidder som det skal.

Af unikke specifikationer kan der fremhæves:
- Affaldskapacitet 30 (1 x 16/2 x 7) liter
- Monteres på skinne  
- Underskabsbredde: 600 mm
- Samlet højde: 275 mm
- Soft-close mekanisme

Naber – smart og moderne køkkenudstyr
Naber er et af Europas førende specialister inden for køkkenudstyr. Virksomheden er familiejet og har base i Nordhorn, Tyskland. De innovative produkter og den høj kvalitet er nogle af de parametre, der har sikret, at virksomheden har vundet mange flotte priser inden for branchen. Hele Nabers sortimentet er udviklet, produceret og distribueret af virksomheden selv, hvilket virksomheden sætter en stor ære i.
Hvis du er på udkig efter moderne køkkenudstyr, som er fremstillet med de nyeste innovative teknologer og smarteste design, er du havnet det rette sted. Hos Nyvo tilbyder vi et eksklusivt udvalg fra de største brands inden for køkkenudstyr. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, inden du klikker dit nye køkkenudstyr hjem.

specifikationer

Fabrikant Naber
EAN 4027801166342
Varenummer 8012462