Evoline Powerport - 3 EU kontakter - til bordplader

Varenummer: EVOPP-3EU-BLA
Evoline Powerport - 3 EU kontakter - til bordplader
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 1.995

DKK 1.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Denne smarte stikkontakt løsning giver dig adgang til strøm hvor du har brug for det. Når du ikke har brug for strøm, kan du gemme kontakterne i bordpladen. Så vil kun det sølvfarvede låg være synligt. Denne powerport er nem at betjene. Du trykker blot på låget og powerporten vil komme op. Powerporten kan endda skubbes ned og gemmes væk når der sidder stik i kontakterne.


Powerport kan placeres hvor du ønsker det, i en bordplade i køkkenet, i bunden af et overskab, i væggen eller i et arbejdsbord. Den egner sig specielt som strømkilde på en køkkenø.


Vigtige informationer om powerporten;


Bordpladens tykkelse må maks være 50 mm
Hullet der skal bores skal have en diameter på Ø102 mm
Tilslutningskablet har en længde på 2 meter
De 3 stikkontakter på 220V er med EU stik

EVOline - skaber muligheder
Specialstikkontakter der er skræddersyet efter dit behov. EVOline har vundet flere priser med deres smarte løsninger, der gør hverdagslivet mere overskueligt. Mulighederne er uendelige med EVOline. I vores digitale verden er der behov for rigelig strømkilder. Med en powerport fra EVOline vil du kunne integrere disse i dit køkken uden at skabe et virvar af ledninger. Den smarte køkkenhjælper kan integreres i køkkenet så den er skjult og kun kommer frem når der er behov for den.

Produktdatablad

Fabrikant Evoline
EAN 0752584321117
Varenummer EVOPP-3EU-BLA