Madlavning (8)

Tabel Liste

1

 • DKK 20.599
  Sammenlign
 • DKK 17.899
  Sammenlign
 • DKK 1.595
  Sammenlign
 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 2.595
  Sammenlign
 • DKK 2.299
  Sammenlign
 • DKK 3.399
  Sammenlign
 • DKK 1.295
  Sammenlign

MADLAVNING - KØKKENUDSTYR OG TILBEHØR

I denne kategori finder du køkkenudstyr og tilbehør til madlavning! Hos NYVO er vi eksperter i hvidevarer og tilbehør til køkkenet. Vi tilbyder et væld af løsninger fra de mest populære brands, som Siemens, Liebherr, Elica, by Jacobsen, Blanco, Gaggenau, Franke, Evoline og mange andre!

MADLAVNING HOS NYVO

Hos NYVO bestræber vi os på at have et stort udvalg, så du kan sammensætte dine favoritløsninger og skabe drømmekøkkenet. Det er ingen hemmelighed at vores fokus ligger på hvidevarer, som ovne, kogeplader, emhætter, køleskabe og opvaskemaskiner samt vaske, armaturer og affaldssystemer. Vi tilbyder dog også et beskedent udvalg af køkkentilbehør og udstyr til madlavning. Denne kategori bliver udskiftet og opdateret løbende og kan byde på alt fra stavblendere til gryder, pander og specielle grillpander til induktionskogeplader. Hvis du ønsker at holde dig ajour med vores produktnyheder, kan du udforske kategorien af samme navn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

MADLAVNING OG MODERNE TEKNOLOGI

Når vi tilbereder mad, har vores hvidevarer og køkkenudstyr en stor betydning for både processen og resultatet. I dag er der meget fokus på, hvordan avanceret teknologi kan gøre arbejdet i køkkenet nemmere. Moderne hvidevarer bliver en hjælpende hånd i køkkenet, der bidrager til madlavningen. Teknologien har givet os ovne med automatiske madlavningsprogrammer og stegetermometer, køleskabe med indvendige kameraer og kogeplader med timer og sensorer, så gryden ikke koger over. Denne udvikling giver mere hverdagsluksus og gør visse køkkenapparater overflødige, herunder for eksempel æggeuret og stegetermometeret.

INTELLIGENTE HVIDEVARER

Noget af det den moderne teknologi hjælper med er timingen i madlavning. Hvis du tilbereder dine retter via et automatisk program, hvor ovnen selv regulerer tid og temperatur efter vægt, ved du på forhånd hvornår retten er færdig, så du kan time sovs og tilbehør til at stå klart samtidig. Teknologien giver os også mulighed for at overvåge og betjene vores hvidevarer, uanset hvor vi er. Hvis du har et køleskab med Wifi og indvendigt kamera, kan du få et overblik over indholdet, imens du er nede og handle. Lige som du kan starte kaffemaskinen, sætte dit køleskab på NightMode og tænde for opvaskemaskinen fra sengen, hvis du har hvidevarer med WiFi.

MADLAVNING I DET MODERNE KØKKEN

Det moderne køkken kendetegnes ved, at det funktionelle og æstetiske smelter sammen. Mange af vores hvidevarer er til indbygning og gemmes væg bag køkkenlågerne. Her er omdrejningspunktet især det indvendige design og funktionaliteten. I vores sortiment af synlige hvidevarer som ovne, kogeplader, kaffemaskiner og i nogle tilfælde emhætten, er en stor del af fokusset på lækre designs. Vores sortiment af køkkenudstyr og tilbehør til madlavning er ligeledes valgt ud fra kvalitets- og designmæssige faktorer!

VÆLG DEN LØSNING DER PASSER DIG

Hos NYVO finder du alt fra enkle til avancerede løsninger, så du kan få det præcis, som du vil have det! Vi har hvidevarer og tilbehør til dig der går op i kvalitet og design – med så mange eller få funktioner, som du ønsker dig. Hvis du har spørgsmål, forespørger eller ønsker at undersøge muligheden for at få et samlet pakketilbud, kan du fange os på 70 26 70 28 eller [email protected] Vi stræber efter at besvare alle telefoniske henvendelser i åbningstiden og alle skriftlige henvendelser inden for 48 hverdagstimer.