Til låger (3)

Tabel Liste

1

  • DKK 695
    Sammenlign
  • DKK 595
    Sammenlign
  • DKK 595
    Sammenlign

AFFALDSSYSTEMER TIL LÅGER

Gå på opdagelse i NYVO’s sortiment af affaldssystemer til låger fra kvalitetsbrands, som Blanco og Franke. Hos os får du et beskedent sortiment af berøringsfrie affaldssystemer til køkkenlågen – en løsning, der især passer ind i mindre køkkener.

HVAD ER ET AFFALDSSYSTEM TIL LÅGER?

Et affaldssystem til lågen er en traditionel løsning, der er nem at montere i køkkenskabet: Affaldsspanden ophænges på enkeltvis på indersiden af skabslågen. Denne type affaldsløsning giver en håndterbar sortering, der udnytter pladsen i skabet optimalt og giver god plads til opbevaring af for eksempel rengøringsartikler. Den daglige affaldssortering foregår primært ved køkkenvasken og med et affaldssystem på lågen under vasken, får du en praktisk løsning. Montér spanden i højre- eller venstre side, alt efter hvordan dit køkken er indrettet – eller anskaf dig to styks, hvis du er på udkig efter flere sorteringsmuligheder.

DEN BERØRINGSFRIE AFFALDSLØSNING

Blandt vores udvalg finder du berøringsfri affaldssystemer til låger – enten almindelige skabslåger eller hjørneskabet. Et berøringsfrit system er simpelt: Affaldsspanden skrues i køkkenskabet og låget i skabet, en smule højere oppe end spanden. På denne måde åbnes og lukkes affaldsspanden på enkeltvis i takt med, at du åbner/lukker skabet. Det smarte og simple design giver en hygiejnisk og berøringsfri affaldshåndtering, der gør den daglige sortering lettere. Du kan tilmed udnytte pladsen i skabet yderligere ved at bruge det integrerede låg som ekstra opbevaringsplads til eksempelvis poser og skuresvampe.

AFFALDSSYSTEM TIL LÅGER: KOMPAKT OG PLADSBESPARENDE

Affaldssystemer til låger er perfekte til mindre køkkener, sommerhuset eller båden. Mange af os er vokset op med et affaldsstativ, der hang på køkkenlågen. Hvis du vælger en hængende affaldsspand i stedet for det klassiske stativ, får du en mere stabil løsning, hvor posen bliver, hvor den skal. Samtidig får du også en løsning med et praktisk låg, som især er at foretrække til madaffald. Du kan for eksempel supplere med et af vores andre affaldssystemer for at udvide dine sorteringsmuligheder. Vi har løsninger i alle størrelser til nem integration i skabet eller skuffen. På den måde kan du følge din kommunes krav til affaldssortering – uden at få på kompromis med dit køkkendesign!

VÆLG DET RETTE AFFALDSSYSTEM

Vi har mange løsninger til affaldssortering i hjemmet – vælg mellem affaldssystemer til låger, udtræk og til montering i bordpladen. Vores sortiment består af løsninger med 1-4 spande, der kan rumme fra 7 til 19 liter. Du kan med fordel vælge din løsning ud fra hvor meget plads, du har i underskabet. Vælg den højde, bredde og dybde, der er til rådighed i skabet/skuffen. Fordelen ved affaldssystemer til låger er den kompakte størrelse og den berøringsfrie betjening, der øger brugervenligheden.

KONTAKT OS

Hos NYVO tilbyder vi et bredt sortiment af affaldssorteringsløsninger – vælg mellem alt fra klassiske affaldssystemer til lågen og smarte løsninger med udtræk. Vi opdaterer shoppen med nye produkter løbende. Se vores produktnyheder under kategorien af samme navn, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden – så modtager du opdateringer og indretningsinspiration direkte i din indbakke. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller har brug for rådgivning til vores produkter.