Til bordplader (1)

Tabel Liste

1

  • DKK 2.995
    Sammenlign

AFFALDSSYSTEMER TIL BORDPLADER

Få fingrene i et affaldssystem til bordpladen hos NYVO. Affaldssystemer integreret i bordpladen er en moderne løsning, der især egner sig til bortskaffelse af madaffald. Vi fører et stort udvalg af affaldssystemer fra populære brands, som for eksempel Blanco, Schock og Franke.

DEN IDEELLE LØSNING TIL MADAFFALD

Hvis du er på udkig efter en praktisk og diskret sorteringsløsning, er et affaldssystem i bordpladen et godt bud. En indbygget affaldsspand giver dig en løsning i en praktisk arbejdshøjde, så du undgår belastninger og nemmere kan skille dig af med dit affald. Affaldssystemet bliver plant med køkkenbordpladen, så kun det flade og stilrene låg er synligt. Takket være designet med den brede kant, skal affaldsspanden blot sænkes ned i udskæringen og behøver hverken skruer eller lim for at blive holdt fast. Dette gør den daglige håndtering og rengøring dejlig let.

HVOR SKAL JEG PLACERE MIT AFFALDSYSTEM TIL BORDPLADEN?

Med et affaldssystem i bordpladen får du den perfekte sorteringsløsning til madaffald. Du kan med fordel indbygge affaldsspanden tæt på vasken, så du kan skylle og skære grøntsager – og nemt skille dig af med resterne. På den måde passer integrationen også med dit køkkendesign: Ved at montere løsningen ovenover dobbeltskabet eller skuffen under vasken, er der plads til vask, vandrør og affaldsspanden. Løsningen kræver en mere omfattende installation end almindelige affaldssystemer, da det kræver, at du skærer et hul i bordpladen. Men det flotte og praktiske resultat taler for sig selv!

AFFALDSSPAND I BORDPLADEN: STABIL OG RENGØRINGSVENLIG

En integreret affaldsspand i bordpladen giver et stabilt og holdbart resultat. Posen bliver holdt på plads af en metalramme, så den bliver, hvor den skal. Takket være det tætte låg, holdes eventuelle lugte væk fra køkkenet. Du kan med fordel vælge at supplere med en af vores andre affaldssorteringsløsninger for at leve op til din kommunes krav om affaldssortering. Hos os finder du affaldssystemer i stål og plastic med en glat overflade, der er let at holde ren, så du kan opretholde hygiejneniveauet i køkkenet.

UDVID DINE SORTERINGSMULIGHEDER

Mangler du affaldsspande til at sortere metal, plastic, glas, restaffald mv.? Affaldssortering behøver ikke at være besværligt, rodet og upraktisk. Hos NYVO finder du et kæmpe udvalg af affaldssystemer til bordpladen, skuffen, skabet eller køkkenlågen – så du kan finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Vælg mellem alt fra de mindste 7 liters spande til de største 19 liters spande i forskellige størrelser, alt efter mulighederne i dit køkken. Vi fører et bredt udvalg af højkvalitetsløsninger fra de førende brands!

KONTAKT OS

Hos NYVO er missionen at hjælpe dig med at skabe drømmekøkkenet. Det gør vi, ved at byde på et bredt produktsortiment fra de førende brands i branchen til fair priser. Vi tilbyder også en grundig rådgivning for at klæde dig godt på inden dit køb. Har du brug for hjælp til at vælge den rette løsning til dit hjem? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så ring til os på 70 26 70 28 eller [email protected] – vores dygtige servicemedarbejdere og produktrådgivere gør altid deres ypperste for at hjælpe dig videre og give dig en god oplevelse.