Køkken (88)

Tabel Liste

5

 • DKK 2.395
  Sammenlign
 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 3.399
  Sammenlign
 • DKK 2.299
  Sammenlign
 • DKK 1.395
  Sammenlign
 • DKK 1.395
  Sammenlign
 • DKK 1.095
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 1.595
  Sammenlign
 • DKK 1.195
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 695
  Sammenlign
 • DKK 2.395
  Sammenlign
 • DKK 2.295
  Sammenlign
 • DKK 2.395
  Sammenlign
 • DKK 2.195
  Sammenlign
 • DKK 2.395
  Sammenlign
 • DKK 2.195
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign

KØKKEN

På denne side finder du vores store udvalg af køkkenudstyr til knivskarpe priser. Hos os kan du altid opnå en god besparelse sammenlignet med vores konkurrenter. Vi har et nøje udvalg af produkter fra markedets førende producenter blandt andet Siemens, Bosch, Gaggenau, Kitchenaid og BergHOFF. På NYVO’s køkkenside kan du finde et bredt udvalg af affaldssorterings systemer, bordgrill og smarte PowerPorts. Se vores store udvalg her på siden og gør en god handel hos Nyvo.dk

KVALITET TIL KØKKENET

Køkkenudstyr er en stor og vigtig del af madlavningsprocessen. Med det rigtige udstyr bliver det en fornøjelig oplevelse at lave mad hver eneste dag. Hos os finder du et bredt udvalg af produkter til dit køkken i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi ved hvor vigtigt det er at have solidt og brugervenligt udstyr når man skal kokkerere, derfor finder du på vores side kun de bedste produkter til dit hjem. Få det bedste ud af dit køkken med kvalitetsprodukter skabt til gastronomi der begejstrer.

GØR AFFALDSORTERING NEMT OG PRAKTISK MED ET MODERNE AFFALDSSYSTEM

Her på siden kan du finde gennemtænkte løsninger til praktisk, overskuelig affaldssortering. Med de nye sorteringsregler er det blevet endnu vigtigere at have styr på sorteringen derhjemme. Vi har et stort udvalg af smarte affaldssystemer fra Naber, BLANCO og Franke. Systemerne findes i mange forskellige størrelser og modeller med varierende indvendig opdeling og rummelighed. De praktiske beholdere gør det legende let at følge de nye affaldssorteringsregler og være med på den grønne bølge. Systemerne findes med manuelt og automatisk udtræk, så du kan få let og hygiejnisk tilgang. Affaldssystemerne er lette at montere og et behændigt bio-låg sørger for at der ikke opstår lugtgener i køkkenet. Glæd dig over brugervenlig og enkel sortering i hverdagen, med et nyt affaldssystem.

BERGHOFF GRILL

På Nyv har vi et lækkert udvalg af grill fra BergHOFF som er perfekte til en lun sommeraften. Vi har både bordgrill og stående grill, til individuelle madlavningsbehov. Med den lille transportable grill kan du nemt nyde velsmagende grillmad på farten. Bordgrillen er kompakt, let og med praktisk bærestrop, perfekt til en picnic med vennerne på stranden. Det justerbare korklåg hjælper til at give varme kul på kort tid. BergHOFF’s RON grill kan tændes op med kul eller træ, alt efter præference. Den store støbejernsgrill har masser af plads til alle familiens grillfavoritter og en praktisk temperaturmåler så du kan overvåge varmen. Desuden er grillen skabt med ventilationshætte som sørger for ensartet varmecirkulation. Nyd lækker grillmad hele sommeren med den perfekte grill.

PRAKTISKE POWERPORTS

Med de praktiske powerports fra Evoline er det nemt at have strøm tilgang lige ved hånden. De smarte ports findes i forskellige udgaver fra 2 stik op til 3 stik, nogle også med USB ladestik. Portene er konstrueret således af de kan gemmes komplet i bordpladen, selv når der sidder stik i kontakterne. Blot ved at trykke på låget vil du kunne skjule porten perfekt i bordpladen. Portene kan placeres efter behov for eksempel i et arbejdsbord, i et skab eller på en køkkenø. Opnå fleksibel og praktisk strømtilgang, når du har brug for det.

KITCHENAID KVALITET

Med de skønne stavblendere fra KitchenAid har det aldrig været nemmere at tilberede supper, smoothies og saucer. Blenderne er fremstillet i KitchenAids signatur design med et nostalgisk twist og findes i farverne sort og creme. De smarte stavblendere er ikke kun en fryd for øjet men også særligt praktiske i madlavningen. Det medfølgende piskeris-tilbehør gør det muligt at forvandle blenderne til piskere som kan bruges til at lave flødeskum eller blande en kagedej sammen med. En stavblender er en fantastisk lille hjælper i køkkenet, som gør madlavningen nemmere og hurtigere.

STEGEPLADE MED MANGE TALENTER

En stegeplade er et suverænt redskab som kan bruges til at tilberede mad uden gryder og pander. Maden kan, som på japansk vis, steges direkte på stegepladen. Stegepladen kan kombineres med kogeplader fra Vario serien for et fuldendt køkken inventar. En stegeplade er et sikkert hit i et hjem hvor der bliver kræset for menuen og leget med nye ingredienser. Oplev madglæde på en helt ny måde med din egen stegeplade.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE NYE PRODUKTER TIL DIT KØKKEN

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye køkkenudstyr, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter et bestemt produkt, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]