class
Gorenje RI5182A1 MasterLine fuldintegreret køleskab - AdaptTech - 178 cm

Varenummer: RI5182A1
Gorenje RI5182A1 MasterLine fuldintegreret køleskab - AdaptTech - 178 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 7.495

DKK 5.595

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gorenje RI5182A1 er et fuldt integrerbart køleskab i et moderne design. Med en volume på 301 liter, 7 hylder og 2 skuffer er der godt med plads til mange madvarer. Køleskabet er energivenligt, støjsvagt og har gode egenskaber, grundet Gorenjes avancerede teknologi:

AdaptTech - intelligent ventilatorsystem, der opretholder køleskabes temperatur, uanset hvor ofte døren åbnes.

IonAir med DynamiCooling - luft beriget med ekstra negative ioner, bevarer smagen og fjerner ubehagelige lugte. Luften bliver fordelt i hele køleskabet, hvilket sikrer, at alle typer mad kan placeres på enhver hylde.

SuperCool - intensiv kølefunktion, der sænker temperaturen til 3 °C til en hurtig afkøling af mad- eller drikkevarer.

Smart SuperCool - når en større mængde madvarer lægges i køleskabet, registrerer de smarte sensorer en pludselig temperaturstigning og aktiverer SuperCool-funktionen for en hurtigere nedkøling.

Smarte flaskeholdere - sikker og pladsbesparende flaskehylde i rustfrit stål samt ekstra dyb hylde i køleskabsdøren.

Multiboks med låg - ideelle opbevaringsforhold til ost, løg og andre madvarer med en skarp lugt.

CrispZoner - opbevar frugter og grøntsager i en optimal opbevaringstemperatur og med en fugtighed, der holder indholdet friskt og sprødt i længere tid.


Få mere eksklusivitet i køkkenet med Gorenje MasterLine

Med MasterLine fra Gorenje kan du skabe en særlig luksuriøs atmosfære i køkkenet. MasterLine overbeviser med et stilrent design i sort og stål samt en innovativ teknologi. I serien finder du højkvalitets indbygningshvidevarer, der blandt andet lokker med automatiske programmer og smarte sensorer, der gør hverdagen lettere. MasterLine kan sammenlignes med andre luksus-serier, som Bosch AccentLine og Siemens StudioLine, hvor der er kræset ekstra for design og funktionalitet.

Den rette kombination af frisk luft og fugt

Køle- og fryseskabe fra Gorenje MasterLine imponerer med et lavt energiforbrug og smarte specifikationer. Med NatureFresh-systemet efterlignes fotosynteseprocessen med frisk, kold luft og et optimalt fugtighedsniveau, hvilket bevarer vitaminer, struktur og smag!Gorenje – brugervenlighed og bæredygtighed i fokus

Gorenje er et slovensk brand med en europæisk tankegang om minimal påvirkning af miljøet. Brandet blev skabt i 1960 og har de seneste år kombineret den nyeste teknologi med bæredygtighed og smart design. Du kan derfor være sikker på, at produkterne fra Gorenje kræser om brugervenlighed, et fornuftigt energiforbrug og rene linje. Under Gorenje Group finder du også andre kendte mærke, som Asko og Atag, som alle har det samme formål; at gøre hverdagen mere funktionel og økonomisk. Gorenje har mange stilfulde modeller at vælge imellem – lige fra tidløse klassiske designs til retro looket – fælles for dem alle er høj kvalitet og et overtruffet design. Hvis du vil have mere værdi for pengene, et lavere energiforbrug og en æstetik løsning, så er sortimentet fra Gorenje et godt bud.


Produktdatablad

Fabrikant Gorenje - MasterLine
EAN 3838782168093
Varenummer RI5182A1
Konstruktion Fuldintegreret
Hængslet Højre (vendbar)
Volumen i liter 301
Lydniveau
37
Farve
hvid
Dørens farve
Leveres uden front
Funktioner Automatisk afrimning, Display, FreshAir-filter, FreshBox, Indvendig LED Belysning, Super Cool, VarioSpace
Dørhængsel Fladhængsel
Signal ved åben dør Hørlig, Visuel
Belysning LED
Antal skuffer 2
Antal hylder 7
Bredde i cm 56
Højde i cm 177cm
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiklasse F
Årligt energiforbrug i kW/h 141