class
Gorenje RI4182E1 fuldintegreret køleskab - MultiAdjust - IonAir DynamoCooling - 178 cm

Varenummer: RI4182E1
Gorenje RI4182E1 fuldintegreret køleskab - MultiAdjust - IonAir DynamoCooling - 178 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 4.595

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gorenje RI4182E1 er et fuldt integrerbart køleskab med friskhedsforlængende egenskaber. Køleskabet har et utroligt fleksibelt interiør, der kan indrettes efter behov. Gorenjes nye enheder har en effektiv varmeisolering, en forbedret dørforsegling og avancerede kølesystemer, der sikrer en jævn fordeling af temperaturen. Dette sikrer, at der ikke er nogen temperaturforskelle i køleskabet, så alle typer af fødevarer kan placeres på enhver hylde.

MultiAdjust hylder - robuste, hærdede glashylder, der kan tages helt ud og justeres efter behov, hvilket giver plads til opbevaring af store fade og gryder

CrispZone-grøntsagsskuffer - rummelige skuffer med lave temperaturer og justerbar luftfugtighed, der forlænger levetiden på frugt og grønt.

Sikker opbevaring af flasker - integreret flaskehylde af metal og dyb flaskehylde i døren, der giver en sikker opbevaring af glas- og plastflasker. 

IonAir med DynamiCooling - udligner temperaturen i hele køleskabet og fordeler jævnt den ioniserede luft. Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima, der holder maden frisk.

EcoMode - energibesparende feriefunktion, der bibeholder den optimale temperatur, når køleskabsdørene åbnes mindre hyppigt.

LED-belysning - optimal belysning, der holder op til 30x længere end almindelig belysning.


Gorenje – brugervenlighed og bæredygtighed i fokus

Gorenje er et slovensk brand med en europæisk tankegang om minimal påvirkning af miljøet. Brandet blev skabt i 1960 og har de seneste år kombineret den nyeste teknologi med bæredygtighed og smart design. Du kan derfor være sikker på, at produkterne fra Gorenje kræser om brugervenlighed, et fornuftigt energiforbrug og rene linje. Under Gorenje Group finder du også andre kendte mærke, som Asko og Atag, som alle har det samme formål; at gøre hverdagen mere funktionel og økonomisk. Gorenje har mange stilfulde modeller at vælge imellem – lige fra tidløse klassiske designs til retro looket – fælles for dem alle er høj kvalitet og et overtruffet design. Hvis du vil have mere værdi for pengene, et lavere energiforbrug og en æstetik løsning, så er sortimentet fra Gorenje et godt bud.


Energimærkning

Produktdatablad

Fabrikant Gorenje
EAN 3838782167898
Varenummer RI4182E1
Konstruktion Fuldintegreret
Hængslet Vendbar
Volumen i liter 301
Lydniveau
37
Farve
hvid
Dørens farve
Leveres uden front
Dørhængsel Glideskinner
Antal skuffer 2
Antal hylder 7
Bredde i cm 54
Højde i cm 177cm
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiklasse E
Årligt energiforbrug i kW/h 141