class
Gorenje GV671C60XXL Fuldtintegreret Opvaskemaskine - Total Dry - SmartLock - 85,7 cm

Varenummer: GV671C60XXL
Gorenje GV671C60XXL Fuldtintegreret Opvaskemaskine - Total Dry - SmartLock - 85,7 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 4.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gorenje GV671C60XXL er en opvaskemaskine til store mængder service. Op til 16 kuverter kan rengøres i én vask fordelt på to kurve og en bestikskuffe. Takket være det fleksible interiør er det nemt at få plads til alt fra vinglas til store gryder. Opvaskemaskinen har en kraftfuld, børsteløs motor, der sikrer en høj ydeevne, et mindre energiforbrug og en lav støjdrift.

Total Dry - opvaskemaskinen åbner automatisk efter endt program, hvilket tillader overskydende damp at slippe ud. Dette giver endnu bedre tørreresultater til et lavt energiforbrug.

Smart sensorteknologi - måler graden af tilsmudsning og regulerer programmet derefter. Du behøver ingen specielle programmer - det automatiske program tilpasser sig til hver vask.

En ekstra sprøjtearm - takket være en tredje sprøjtearm sikres en bedre vandækning, hvilket forbedrer skylningen med op til 30 %.

Ekstra Hygiejne - program der giver en ekstra skylning, først med koldt vand og efterfølgende med vand ved 70°C, så næsten alle bakterier elimineres.

Nem vedligeholdelse - opvaskemaskinen har et selvrensende filter, hvilket forhindrer filtertilstopning.

Maksimal installationsfleksibilitet - den specielle SmartLock dørmekanisme gør, at frontpanelet kan glide, så den indbyggede opvaskemaskine kan installeres i de fleste køkkener. Det er også muligt at installere opvaskemaskinen i en ergonomisk højde - uden mellemrum under frontpanelet.


Gorenje – brugervenlighed og bæredygtighed i fokus

Gorenje er et slovensk brand med en europæisk tankegang om minimal påvirkning af miljøet. Brandet blev skabt i 1960 og har de seneste år kombineret den nyeste teknologi med bæredygtighed og smart design. Du kan derfor være sikker på, at produkterne fra Gorenje kræser om brugervenlighed, et fornuftigt energiforbrug og rene linje. Under Gorenje Group finder du også andre kendte mærke, som Asko og Atag, som alle har det samme formål; at gøre hverdagen mere funktionel og økonomisk. Gorenje har mange stilfulde modeller at vælge imellem – lige fra tidløse klassiske designs til retro looket – fælles for dem alle er høj kvalitet og et overtruffet design. Hvis du vil have mere værdi for pengene, et lavere energiforbrug og en æstetik løsning, så er sortimentet fra Gorenje et godt bud.


Produktdatablad

Varenummer GV671C60XXL
Fabrikant Gorenje
EAN 3838782496325
Energiklasse C
Dybde i cm 56
Bredde i cm 60
Betjening Knap
Dørens farve
Leveres uden front
Højde i cm 86cm
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiforbrug per 100 vask
76
Vandforbrug per vask
9,6
Lydniveau
42
Funktioner AquaStop, autoOpen dry
Antal standardkuverter
16
Bestiksortering Skuffe
Programmer Intensivt program, Automatiske programmer, Krystalglas, ECO økonomiprogram, 1t program
Konstruktion Fuldintegreret