Gaggenau CI483100 Flex-Induktion kogezone - Planlimning - 80 cm

Varenummer: CI483100
Gaggenau CI483100 Flex-Induktion kogezone - Planlimning - 80 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 15.700

DKK 5.888

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Gaggenau CI483100 er en induktionskogeplade, med dens mange funktioner og flotte stil, beriger denne kogeplade ethvert køkken. Madlavningen har aldrig været nemmere.
Denne kogezone råder over boosterfunktion for hver kogezone samt opkogningsautomatik med individuelt indstillige opkogningstider. Samtidig er kogezonen udstyret med Gaggenaus smarte Twist-Pad betjening.
Gaggenau - Hvidevarer i verdensklasse, tysk kvalitet med fokus på innovation
I mere end 300 år har Gaggenau haft et ry som førende producent af innovative og revolutionerende hvidevarer. Således betragtes det længe etablerede firma med base i den nordligste del af Schwarzwald gentagne gange som en pioner for innovative produkter af høj kvalitet med nye funktioner. Gaggenau-produkter er usædvanlig kraftfulde og teknisk sofistikerede, kompromisløse i deres kvalitet og taktile samt visuelt overbevisende. Siden 1683 har Gaggenau leveret varer i fineste håndarbejde. Deres yderst nøjagtige kvalitetskontrol hvor fagmændene tjekker ethvert produkt med deres egne øjne og hænder sikrer at du kun modtager et produkt af den bedste kvalitet. Hvis du står og mangler Gaggenau hvidevarer til et helt køkken eller leder efter et specifikt produkt så kontakt os endeligt. Med et Gaggenau produkt i dit hjem, vil alle gæster fremover have noget at tale om.

specifikationer

Varenummer CI483100
Produktserie Serie 400
Funktioner Booster-funktion til gryder, Børnesikring, Gryderegistrering, Restvarmeindikator
Farve
sort
Fabrikant Gaggenau
EAN 4242006250133
Dybde i cm 51
Bredde i cm 79
Indbygnignshøjde 6cm
Montagevariant Planlimning
Antal kogefelter
5
Ramme Uden ramme
WiFi-Styring Nej
Betjening Magnetisk drejeknap
Trin 17 trin