Siemens EX977KXX5E studioLine - Induktionskogezone - Facet - Varioinduktion - 90 cm

Varenummer: EX977KXX5E
Siemens EX977KXX5E studioLine - Induktionskogezone - Facet - Varioinduktion - 90 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 23.799

DKK 23.799

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Siemens EX977KXX5E er en induktionskogeplade, med dens mange funktioner og flotte stil, beriger denne kogeplade ethvert køkken. Madlavningen har aldrig været nemmere.

HomeConnect i Kogezoner: Lad kogezonen give dig mere frihed og fleksibilitet. Takket være Home Connect kan emæhtten og kogezonen arbejde sammen, forudsat de er fra samme mærke.

cookConnect System: Med cookConnect System kan du betjene dit emfang fra din kogesektion. (med kombatible emfang)

reStart funktion: Skulle kogezonen gå hen og slukke automatisk pga. spildt væske, muliggør reStart funktion at kogezonen starter op med de samme indstillinger. Denne funktion aktiveres ved opstart af kogezonen indenfor 4 sekunder.

TFT-Touchdisplay Plus: Med det nye TFT-Touchdisplay Plus er det endnu lettere for dig at holde øje med flere gryder og pander på én gang. Betjeningen af kogepladens funktioner er intuitiv, helt uden at dreje på knapper.

powerBoost-funktion: Med powerBoost-funktionen øges effekten med op til 50 %. Når du giver store mængder et opkog, sparer du 35 % af tiden.

Timer: Nem madlavning takket være timer-funktion. For hver zone er der en timer, der automatisk slukker for zonen, når den valgte tid er ovre.

varioMotion

powerMove Pro

fryingSensor Plus
: Sensorerne registrerer og måler temperaturen under hele tilberedningen, så maden ikke brænder på. Du kan trygt overlade stegningen til Siemens fryingSensor Plus. Det er faste temperaturindstillinger til alle typer retter.


Siemens – Innovation der fascinerer, design der begejstrer
Siemens blev grundlagt 1847 i Berlin, Tyskland. Siemens er en af de førende hvidevare producenter i verdenen, med deres miljøvenlige innovationer fortsætter Siemens med det deres grundlægger, Werner von Siemens, ville – Fremskridt i tjeneste for mennesket.Siemens sætter standarder med innovativ teknologi og design på markedet. Og leder vejen ind i fremtiden for moderne husholdningsapparater med intelligente, visionære ideer. Siemens Studioline er den eksklusive serie til alle der stiller høje krav til sine hvidevarer. Vil du ikke nøjes med gode hvidevarer men går efter det ekstraordinære, så er Studioline serien helt klart noget for dig. Studioline serien råder over en masse ekstra features og funktioner til dig der ikke vil gå ned på teknologi. Serien har ligeledes et skarpt design i bl.a. Black Steel og deepBlack edition. Studioline serien sætter prikke over i'et i dit køkken med et minimalistisk og ædelt design.

specifikationer

Varenummer EX977KXX5E
Produktserie iQ700
Funktioner HomeConnect
Farve
Black Steel
Fabrikant Siemens - studioLine
EAN 4242003838167
Dybde i cm 52
Bredde i cm 91
Effekt i Watt 11100
Indbygnignshøjde 5cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
8
Ramme Facet
WiFi-Styring Ja
Betjening TFT-Touchdisplay Plus
Trin 17 trin