Erhvervskunde hos NYVO?

Hos NYVO har vi god erfaring med at lave erhvervssamarbejde til samtlige brancher. Vi tilbyder et bredt produktsortiment til Danmarks skarpeste priser og en professionel rådgivning.

Et bredt sortiment

Vi bestræber os på at være både kvalitets- og prisbevidste i vores samarbejdsaftaler. Vi importerer varer direkte fra distributører over hele EU og sparer det dyre mellemled,
hvorfor vi kan tilbyde markant lavere priser på mærkevarer. Grundet vores nære relationer til producenterne, har vi mulighed for at give en god handel og service.
Udover de produkter der findes på vores webshop, tilbyder vi også et bredt erhvervssortiment. Vi har et enormt netværk af leverandører,
hvilket giver os mulighed for at skaffe et bredt udvalg af markedsledende- og helt nye produkter.
Skulle du have ønsker til specifikke produkter, der ikke i forvejen er at finde i sortimentet, kan vi også hjælpe med at skaffe dem.

Kompetent rådgivning

Som erhvervskunde hos NYVO kommer du i kontakt med vores erhvervsafdeling, hvis fornemmeste opgave er at imødekomme dine ønsker og krav.
Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til netop dit projekt.
Vores erhvervsafdeling har et stort produktkendskab og kan derfor give en grundig og professionel rådgivning samt et personligt og uforpligtende tilbud.

Hør nærmere om dine muligheder

Kontakt os på tlf. 70267028 eller [email protected] med din forespørgsel eller for at høre nærmere om, hvordan du bliver erhvervskunde hos NYVO.
Du er også velkommen til at sende en mail med dit telefonnummer, så tager vi kontakt til dig.