Traditionelle emhætter (10)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 5.200
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 2.895
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 6.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 9.700
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 2.800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.695
  Sammenlign

TRADITIONELLE EMHÆTTER

Hos NYVO finder du et stort udvalg af traditionelle emhætter i mange forskellige former og farver fra mange populære brands. Kendetegnet ved traditionelle emhætter er, at de hænger på væggen over kogepladen. Dette er en enkel og elegant løsning, der passer ind i de fleste køkkener. Gå på opdagelse i vores sortiment eller kontakt os, så hjælper vi dig med at finde netop den emhætte, der passer til dig og dit køkken.

FORDELEN OG ULEMPER VED EN TRADITIONEL EMHÆTTE

Traditionelle emhætter har en høj sugekraft, så du altid har et friskt klima under madlavningen. Til gengæld er det også en af de løsninger, der optager mere plads over kogepladen, end eksempelvis skråtstillede emhætter. Mange af de nye traditionelle emhætter er dog fremstillet i ekstra komprimerede designs, hvilket giver et smallere og mere pladsbesparende resultat.

HVILKEN SLAGS TRADITIONEL EMHÆTTE PASSER TIL MIG?

Når du skal vælge den perfekte traditionelle emhætte, kan du med fordel begynde med at tage stilling til, om du har behov for en udsugnings- eller recirkulationsmodel. Nogle traditionelle emhætter kan begge dele ved tilkøb af det rigtige ekstra udstyr. Andre er udelukket lavet til enten udsugning eller recirkulation. Hvis du vælger en traditionel emhætte med udsugning, føres mados og damp effektivt ud af køkkenet gennem en lodret skorsten. Hos os finder du til mange af emhætterne matchende skorstene – eller i nogle tilfælde skorstene i flere forskellige farver, så du kan matche resten af dit køkken. Men du kan også få traditionelle emhætter til recirkulation, hvor luften renses via kulfiltre og den filtrerede luft skydes tilbage i køkkenet. Denne løsning er ideel til køkkener, hvor rørføring ikke er en mulighed.

TRADITIONLLE EMHÆTTER TIL ALLE SLAGS KØKKENER

Der findes traditionelle emhætter til de mindste og allerstørste køkkener. Vores smalleste emhætter er 26 cm og de bredeste er 120 cm, som passer til alt fra kogeplader med 1-6 blus. Vores mest komprimerede løsning stikker kun 21 cm ud fra væggen, hvilket giver godt med arbejdsplads over kogepladen. Skal din nye emhætter skabe blikfang eller blende en med resten af indretningen? Hos NYVO kan du vælge mellem mange traditionelle emhætter i sort, hvid, brun og stål i mange forskellige finish. Vi har emhætter i et alt fra et skarpt og stilrent design, der passer ind i en minimalistisk indretning. Lige som vi har modeller med et blidere udtryk med afrundende kanter, som giver en mere afslappet fremtoning.

HVAD HAR JEG BRUG FOR I MIN KOMMENDE EMHÆTTE?

Udover type og design, kan du med fordel også vurdere din kommende emhætte ud fra funktioner, energiforbrug, sugestyrke og lydniveau. Hvis du vælger en traditionel emhætte med HomeConnect, får du mere frihed og fleksibilitet. Du kan også få emhætter med smarte sensorer, der automatisk regulerer effekten efter behov. Under hvert produkt kan du læse meget mere om funktionerne, der er forskellige alt efter brand og model. Vores udvalg af traditionelle emhætter har en sugestyrke på mellem 368-770 m³/t og et lydniveau mellem 50-69. Det årlige energiforbrug ligger cirka mellem 34-69 kW/h.

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til hjælpe dig med at finde de perfekte hvidevarer og køkkenudstyr, der imødekommer dine krav og passer til din personlige stil. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected], hvis du har brug for vejledning til at vælge model eller har brug for hjælp til rørføring og fittings.