Skråtstillede emhætter (8)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 8.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.300
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.700
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 2.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.895
  Sammenlign

VÆGMONTEREDE SKRÅTSTILLEDE EMHÆTTER

Hos NYVO finder du et bredt sortiment af skråtstillede emhætter fra populære brands, som Elica, by Jacobsen, Siemens, Bosch, Gorenje, Midea m.fl. Kendetegnet for de skråtstillede emhætter er enkle designs med rene linjer, der passer godt ind i de skandinaviske hjem. Skråtstillede emhætter monteres på væggen over kogepladen og er derfor en yderst effektiv løsning, der holder indeklimaet friskt. Vi har et stort udvalg af både skråtstillede recirkulations- og udsugningsemhætter, så du kan finde den, der passer til netop dit køkken.

SKRÅTSTILLEDE EMHÆTTER - ÆSTETISKE OG FUNKTIONELLE

Væghængte emhætter kommer både i traditionelle og skråtstillede design. En skråtstillet emhætte er en minimalistisk løsning, der med sin enkelthed bidrager til den stilrene løsning. Samtidig er det også en utroligt effektiv løsning med sug i fronten og ofte bagerst i modellerne. I en skråtstillet emhætte er motoren og al elektronik gemt væg bag en skråtstillet plade, hvilket giver maksimalt udsyn over kogeplade. En skråtstillet emhætte giver derfor mere plads over kogepladen, end de traditionelle modeller. Denne type emhætte passer godt ind i både små og store køkkener – og til flere forskellige indretningsstile.

SKAL JEG VÆLGE UDSUGNING ELLER RECIRKULATION?

Vi har både skråtstillede emhætter til udsugning og recirkulation. Ved udsugning har vi både modeller, hvor aftrækket kan føres ud foroven eller bagud på emhætten – ved sidstnævnte metode er du fri for at montere en skorsten på væggen og kan i stedet fører luften direkte ud af ydervæggen. Hvad der passer til dig, kommer helt an på dit køkken. Du kan vælge mellem udsugningsemhætter med intern eller ekstern motor. Ved sidstnævnte får du et ekstra kraftigt og lydsvagt resultat, da motoren placeres væk fra køkkenet. Denne løsning kræver ekstra monteringsarbejde – resultatet taler dog for sig selv. Hvis du i stedet vælger en skråtstillet recirkulationsemhætte, behøver dit køkken ikke have rørføring – i stedet renses luften via fedt- og kulfiltre. Det er en fordel for dig, der ikke har mulighed for at have aftræk i dit køkken. Læs mere om de enkelte modeller under hver produktbeskrivelse.

VÆLG DEN RETTE SKRÅTSTILLEDE EMHÆTTE

Når du skal vælge den rette skråtstillede emhætte for dig, kan du beslutte dig ud fra parametre som: Design, størrelse, sugestyrke, lydniveau, energiforbrug og funktioner. Vores udvalg af skråtstillede emhætter er stort – vi har alt fra de klassiske til helt unikke designs. Vi fører mange forskellige størrelser fra 60-120 cm. Du kan vælge mellem forskellige designs og farver som: Sort, hvid og stål i flere forskellige finish. Teknologien inde i emhætten har stor betydning for sugestyrke, lydniveau og indstillingsmulighederne.

EMHÆTTENS FUNKTIONER

Nogle modeller fra Elica har eksempelvis NoDrip-teknologi, der eliminerer madlavningslugte og damp. Imens en af Siemens kendte teknologier er iQDrive, som er en højkvalitets lydsvag motor. Hvis du vælger en skråtstillet emhætte med kantsug, suges luften også ind i yderkanterne gennem fedtfiltre, som er gemt væk bag en dekorativ afdækning. De nyeste skråtstillede emhætter betjenes ofte via touch-betjening, CookConnect (gennem kogepladen) eller HomeConnect (via Smartphonen). Du kan læse meget mere om de enkelte funktioner under hvert produkt.

HAR DU BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING?

Har du brug for vejledning til at vælge model eller har brug for viden omkring rørføring og fittings? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få dit drømmekøkken.