Fastmonterede emhætter (3)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 1.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 950
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.500
  Sammenlign

FATSMONTEREDE EMHÆTTER

På denne side finder du vores udvalg af moderne fastmonterede indbygningsemhætter til dit hjem til ekstra lave priser. Hos Nyvo.dk kan du altid opnå gode basparelser på emhætter fra nogle af de førende brands som Elica og Siemens. Du skal ikke lede længe for at finde lige netop den emhætte, du søger, da vi samler de bedste produkter til gode priser.

BREDT UDVALG AF FASTMONTEREDE INDBYGNINGSEMHÆTTER

En emhætte er i dag en helt nødvendig del af et velfungerende køkken. Med en emhætte får du hurtigt fjernet fugt og mados, når du står midt i madlavningen. Men hvilken emhætte skal du så vælge? Der findes i dag mange forskellige slags emhætter, men nogle af de mest populære, er vores fastmonterede indbygningsemhætter, som du finder her på siden. Denne type emhætte kan monteres over dit komfur i køkkenskabet. Fordelen ved denne type emhætte er, at emhætten er gemt godt væk, og dermed optager den ikke samme synlige plads i køkkenet som eksempelvis en frithængende emhætte. En af vores mest populære produkter er vores Elica Lane emhætte, der passer perfekt ind i køkkenet, hvor pladsen er trang. Denne type emhætte kan monteres under et af dine køkkenskabe, der hænger over din kogeplade. På denne måde passer den perfekt ind i dit køkken, da den vil blive skjult, mens den ikke er i brug. Elica Lane emhætten fås i farverne rustfrit stål, hvid og matsort. Desuden fås den i flere mål, så du kan finde den, der passer perfekt til dit køkken. Et andet meget populært produkt er vores Elica Hidden 2.0 @ Indbygningsemhætte. Denne emhætte er kendetegnet ved, at den er skjult hele tiden. Elica Hidden 2.0 emhætten kan også monteres under en af dine køkkenskabe, hvorfor den kan holdes skjult hele tiden. Derudover kan den kobles til Wifi, så du kan styre den via en APP. Dette er både smart og praktisk og passer perfekt ind i det moderne køkken, hvor stadigt flere af vores hvidevare og køkkenmaskiner kan styres via APP. Elica er altid på forkant med den sidste nye udvikling.

KØB DIN EMHÆTTE AF FØRENDE EKSPERTER

Udover at have de bedste produkter på hylderne, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Hos Nyvo kan du altid finde emhætter med en god besparelse, når du sammenligner os med vores konkurrenter. Vi fjerner de dyre mellemled, så vi kan tilbyde de bedste og mest eksklusive produkter til de skarpeste priser. Udover gode priser tilbyder vi selvfølgelig også lynhurtig levering inden for 1-3 hverdage for alle lagervarer. Vi sørger for, at få din ordre leveret til dig så hurtigt som muligt for at skabe den bedste tilfredsstillelse for alle parter. Har du brug for rådgivning kan vores dygtige kundeservice altid kontaktes på [email protected]