Produkter (15)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 5.995
  class
  DKK 2.795
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.995
  class
  DKK 7.195
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 12.495
  class
  DKK 6.095
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 13.495
  class
  DKK 7.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.995
  class
  DKK 6.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 15.995
  class
  DKK 7.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 14.995
  class
  DKK 6.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 19.995
  class
  DKK 9.895
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 17.995
  class
  DKK 8.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 6.998
  class
  DKK 2.795
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.995
  class
  DKK 2.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 7.998
  class
  DKK 2.995
  Sammenlign
 • eu-datablad
  Vejl. pris DKK 2.295
  class
  DKK 1.495
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 1.595
  Sammenlign
 • eu-datablad
  class
  DKK 2.295
  Sammenlign

Hos Nyvo har vi et rigt sortiment af indbyggede emhætter til køkkenet, heriblandt både fastmonterede emhætter og underbygningsemhætter. Indbyggede emhætter bliver, som navnet antyder, monteret i eller under et af dine overskabe eller et andet køkkenmoduler og blender derfor diskret ind i din køkkenindretning.

Her på siden kan du se vores store, aktuelle udvalg af indbyggede emhætter. Nederst på siden kan du desuden få nogle råd til hvad du skal være opmærksom, i jagten på den perfekte indbyggede emhætte til dig køkken.

Spar på pladsen med en indbygget emhætte

Der er flere fordele ved at vælge en indbygget emhætte. Først og fremmest er det et oplagt valg, hvis du har et lille køkken og gerne vil spare på pladsen. En anden årsag til at vælge en indbygget emhætte er, at indbygningen tillader dig at gemme emhætten helt ad vejen.

Inden for indbyggede emhætter forhandler vi to forskellige løsninger hos Nyvo: Fastmonterede emhætter og underbygningsemhætter. Blandt vores fastmonterede emhætter har vi forskellige modeller fra det anerkendte emhættemærke Gutmann. Alle Gutmanns emhætter er håndlavede og rene og enkle i deres design. Håndarbejdet, der ligger bag produkterne, afspejles i emhætternes sublime kvalitet. I vores sortiment af underbygningsemhætter har vi en del modeller fra det italienske mærke Elica. Elica er verdens største emhætteproducent, og et brand, der er kendetegnet ved sit elegante og innovative design.

Udover indbygningsemhætter forhandler vi også andre typer af emhætter, så du er garanteret at kunne finde en model, der matcher dine specifikke behov. Tag et kig på vores udvalg af loftsemhætter, væghængte emhætter og frithængende emhætter. Hos Nyvo byder vi naturligvis også på mange forskellige slags ovne og kogeplader.

Vælg mellem udsugning og recirkulation

Når en emhætte skal renses luften i dit køkken, findes der forskellige teknikker til at løse opgaven. Der findes nemlig både emhætter med centralventilation, emhætter med recirkulation og emhætter, der kan begge dele.

Emhætter med centralventilation, også kendt som udsugningsemhætter, kobles på boligens udsugningssystem. Via udsugningssystemet transporterer emhættes luften fra køkkenet væk. Hvis di ikke har et udsugningssystem i din bolig, så er det nødvendigt at benytte en emhætte med recirkulation. Recirkulationsemhætter filtrerer luften i køkkenet gennem et kulfilter, der fjerner lugten før luften på ny sendes ud i køkkenet. Kulfiltret skal udskiftet et par gange i løbet af året, for at emhætten kan bevare optimal ydeevne.

Nogle udsugningsemhætter tilbyder mulighed for installation af et kulfilter og kan derfor benyttes som både klassisk udsugningsemhætte og som recirkulationsemhætte.

Find den rigtige emhættekapacitet til rummets størrelse

For at du kan få den optimale ydeevne ud af din nye emhætte, bør du sikre dig at emhættens sugeevne passer til størrelsen på dit køkken. En emhætte skal som udgangspunkt kunne udskifte al luften i dit køkken ti gange i timen.  Du skal altså regne ud hvad rumfanget på dit køkken er og gange dette med ti. Dette gør du ved at gange rummets længde, bredde og højde og herefter gange resultatet med 10.

Måler dit køkken 3 meter x 4 meter x 2,5 meter, så er rumfanget 30. Dette gange du med 10. Dette betyder at du skal anskaffe dig en emhætte med en kapacitet på minimum 300 kubikmeter i timen. Du kan se hvor stor en emhættes kapacitet er under Sugestyrke i m³/time under Specifikationer.

Enkelte forbehold for kapacitetsudregningen

Når du skal bestemme hvilken kapacitet din kommende emhætte skal have er der dog nogle enkelte forbehold for udregningen ovenfor. Nogle udsugningsemhætter kan også benyttes til recirkulation ved installation af et kulfilter. Hvis du anvender en udsugningsemhætte til recirkulation, så falder sugeevnen, og du skal derfor gå efter en emhætte med større kapacitet end den ovenfor udregnede. Det samme gør sig gældende, hvis du benytter en udsugningsemhætte, hvis aftræksslange er særligt lang eller slår knæk.

Benytter du derimod en klassisk recirkulationsemhætte med kulfilter eller en udsugningsemhætte med kort aftræksslange, så kan du blot følge udregningen ovenfor.

Hvis du ofte benytter stærke krydderier eller kraftigt lugtende fødevarer såsom fisk eller bacon i din madlavning, bør du også vælge en større emhættekapacitet end eller anbefalet.

Sæt dig ind i emhættens energiforbrug

Et andet punkt du bør være opmærksom på, når du vælger emhætte, er emhættens energiforbrug. En emhætte med lavt energiforbrug er nemlig gunstigt af både miljømæssige og økonomiske årsager.

Du kan orientere dig i en emhættes energiforbrug ved at tage et kig på energimærkningen. Energimærkningen giver dig et overblik over emhættens energieffektivitet, som defineres ud fra en skala fra A+++ til D, hvor A+++ er bedst. Energimærkningen viser også den givne emhættes energiforbrug i kWh pr. år. Desuden kan du se emhættens effektivitet af ventilator, belysning, fedtfiltrering, ud fra en skala fra A til G. Du kan også se emhættens støjniveau målt i decibel. Støjniveauet ligger normalt mellem 55 og 75 dB. Emhætter med særligt lavt støjniveau ligger mellem 50 og 55 dB.

Vær opmærksom på, at emhætter som udelukkende fungerer via recirkulation, er undtaget fra energimærkningen.

Lad os hjælpe dig på vej

Vil du gerne vide mere om vores produkter eller kunne du godt tænke dig at blive bekræftet i valget af emhætte, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Lad os rådgive dig, så du er sikker på at du investerer i lige netop den emhætte, som opfylder dine behov.

Du kan få fat op os i hverdage mellem 10 og 15 på tlf. 70 26 70 28. Du kan også kontakte os på mail [email protected] eller via vores kontaktside. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 48 timer i hverdagene.