Indbygnings emhætter (6)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 1.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 700
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 950
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 800
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.500
  Sammenlign

Indbygningsemhætter

På denne side finder du vores udvalg af indbygningsemhætter til skarpe priser. Hos Nyvo.dk opnår du altid en god besparelse på emhætter sammenlignet med vores konkurrenter. Se vores store udvalg nedenfor og find din nye indbygningsemhætte her.

Køb de bedste indbyggede emhætter til fordelagtige priser

I dag findes der mange forskellige emhætter på det danske marked. Emhætter er for længst blevet en uundværlig del af et moderne og funktionelt køkken, både hos singler, børnefamilier og ikke mindst professionelle kokke. En af de mest populære former for emhætter er ikke overraskende indbygningsemhætter.

En indbygningsemhætte er karakteriseret ved at de kan indbygges i eksempelvis køkkenskabe over dit komfur. Dermed tager den mindre plads i køkkenet, imens at du stadig får alt den sugestyrke, der skal til for effektivt fjernelse af damp og mados fra køkkenet. Indbygningsemhætter kan både fås som fastmonterede emhætter og som underbygningsemhætter.

Alle vores indbygningsemhætter kommer fra førende producenter

Fælles for alle vores produkter er, at de kommer fra nogle af markedets mest velkendte og ikke mindst innovative producenter. Vores indbygningsemhætter kommer primært fra Siemens, Elica, Gutmann og by Jacobsen. En af vores mest populære emhætter er vores Elica Hidden 2.0 emhætte med Elica Connect APP. Elica Hidden 2.0 fås i sort eller rustfrit stål og findes i to størrelser i hhv. 60cm og 90cm.

Udover emhættens stilrene og smukke design, der passer til de fleste moderne køkkener, så kan denne emhætte også som noget helt særligt styres med en APP, hvilket gør dagligdagsbrugen let og effektiv.

Start og sluk din emhætte med din telefon, når det passer dig, juster sugestyrken imens gryderne står og simrer og du slapper af i sofaen med en god bog eller lignende. Stadig flere og flere hvidevarer vil i fremtiden blive koblet til Wifi, herunder særligt vores køleskabe, frysere og ovne. Med en Elica emhætte som denne, er du sikker på at få et design og funktioner, som vil være moderne om 5 og 10 år.

Køb dine hvidevarer af førende eksperter

Udover at have de bedste produkter på hylderne, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Hos Nyvo kan du altid finde indbyggede emhætter med en god besparelse, når du sammenligner os med vores konkurrenter. Vi fjerner de dyre mellemled, så vi kan tilbyde de bedste og mest eksklusive produkter til de skarpeste priser. Udover gode priser tilbyder vi selvfølgelig også lynhurtig levering inden for 1-3 hverdage for alle lagervarer.

Vi sørger for, at få din ordre leveret til dig så hurtigt som muligt for at skabe den bedste tilfredsstillelse for alle parter.  Har du brug for rådgivning kan vores dygtige kundeservice altid kontaktes på [email protected].