Skorstenskit (6)

Tabel Liste

1

 • DKK 1.095
  Sammenlign
 • DKK 350
  Sammenlign
 • DKK 1.095
  Sammenlign
 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 1.095
  Sammenlign
 • DKK 1.200
  Sammenlign

SKORSTENSKIT TIL EMHÆTTER

Find dit nye skorstenskit hos NYVO! Vi fører et bredt udvalg af skorstenskit til emhætter i forskellige størrelser, former og farver. Vælg mellem højkvalitetsløsninger fra populære brands som Elica og By Jacobsen.

MATCH DIN SKORSTEN MED EMHÆTTEN

Med et skorstenskit skjules rørføringen til emhætten. Et skorstenskit bidrager til det visuelle resultat og er med til at skabe harmoni og æstetik i dit køkken. Hos NYVO finder du et stort udvalg af skorstenskit i rustfrit stål med forskellige finish, som er både holdbare og modstandsdygtige. En skorsten i stål er lettere at opføre end en traditionel muret skorsten og er ideel i forbindelse med emhætten.

SKORSTENSKIT TIL UDSUGNING OG RECIRKULATION

Hos NYVO finder du både skorstenskit til udsugnings- og recirkulationsemhætter. Et skorstenskit benyttes til udsugningsemhætter for at skjule rørføringen, der fører den beskidte madluft ud af køkkenet. Men der kan også anvendes rørføring til recirkulationsemhætter med det formål, at føre den rensede luft tilbage i køkkenet ovenover overskabene – i disse tilfælde kan du med fordel benytte et skorstenskit til din recirkulationsemhætte. Skorstenskit til recirkulationsemhætter har et udluftningsgitter, som den rensede luft skydes ud af.

HVORNÅR SKAL JEG BRUGE ET SKORSTENSKIT?

Der kan ikke anvendes skorstenskit i udsugningsemhætter, der ikke har synlig rørføring i køkkenet, herunder for eksempel integrerede loftemhætter. Du behøver heller ikke at benytte et skorstenskit til bordemhætter, da rørføringen skjules af køkkenskabene. Til indbygningsemhætter kan du vælge at bruge et skorstenskit over køkkenskabene for at skjule rørføring, der går igennem loftet. Undtagelsen er, hvis du har en af disse typer i recirkulationstilstand og ønsker at føre luften tilbage i køkkenet over skabene – her kan du med fordel benytte et skorstenskit til formålet.

EN VERDEN AF SKORTSTENTKIT

I nogle af vores emhætter, medfølger der et skorstenskit i leveringsfanget – I andre tilfælde skal løsningen tilkøbes. Dette kommer også an på, om du vælger en emhætte til udsugning eller recirkulation. Vores kunder vælger ofte at tilkøbe et skorstenskit, fordi de ønsker en anden farve. Vores skorstenskit kommer primært i sort, stål og hvid, så du kan få matche farven med din emhætte eller stilen i køkkenet. Du kan vælge imellem korte, lange og regulerbare teleskopskorstenskit, der kan tilpasses i størrelse efter behov.

VÆLG DET RETTE SKORSTENSKIT

Det er vigtigt, at du vælger et skorstenskit, der passer til lige netop din emhætte. Du kan læse mere om, hvilke typer vores udvalg af skorstenskit passer til under produktinformation. Vær opmærksom på, at det ikke er alle skorstenskit, der kommer med bagklap, hvilket også er mest optimalt, hvis det skal ophænges på væggen. Derimod skal du sørge for at vælge et skorstenskit med alle sider, hvis det skal hænge midt i rummet, for eksempel over køkkenøen. Du kan både få skorstenskit der skal monteres på væggen eller loftet via beslag.

KONTAKT OS

Udover et ekstraordinært sortiment af emhætter, fører vi også et bredt udvalg af emhættetilbehør. Hos os finder du alt fra rør, fittings og skorstenskit til eksterne motorer, kulfiltre og fjernbetjeninger. Har du brug for hjælp til at finde den rette emhætte eller skorstenskit løsning? Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected] – vi sidder klar til at hjælpe dig videre.