Fjernbetjeninger (3)

Tabel Liste

1

  • DKK 795
    Sammenlign
  • DKK 795
    Sammenlign
  • DKK 695
    Sammenlign

FJERNBETJENINGER TIL EMHÆTTER

Du kan få fjernbetjeninger til emhætter hos NYVO! Med en fjernbetjening er det let at styre emhætten og dens funktioner – og i nogle tilfælde nødvendigt. Vi har fjernbetjeninger fra populære brands som By Jacobsen og Elica i den højeste kvalitet.

FJERNBETJENTE EMHÆTTER

Hos NYVO fører vi et bredt udvalg af emhætter og emhættetilbehør. Hvis du vælger en fjernbetjent emhætte, kan du betjene og regulere effekt og lys fra alle kroge i køkkenet. I nogle af modellerne hører der en fjernbetjening med i leveringsomfanget. Imens det i andre tilfælde er muligt at tilkøbe en fjernbetjening. Det kan du læse mere om under de enkelte produkter. Der findes både fjernbetjeninger til udsugnings- og recirkulationsemhætter. I vores butik finder du udelukkende intuitive fjernbetjeninger, hvor brugervenligheden er i top. De fleste fjernbetjeninger kører på batteri og holder på strømmen længe. Elica, Airforce og by Jacobsen er nogle af de producenter, der fremstiller fjernbetjente emhætter. Vær opmærksom på, at det ikke er alle emhætter, der kan betjenes med fjernbetjening.

INTEGREREDE LOFTEMHÆTTER MED FJERNBETJENING

I nogle tilfælde er det nødvendigt at betjene emhætten med fjernbetjening – imens det i andre tilfælde blot er et praktisk ekstra udstyr, der øger bekvemmeligheden i køkkenet. Mange af vores kunder er glade for integrerede loftemhætter, som er en diskret og moderne løsning, der ofte benyttes over køkkenøen. De lofthængte emhætter er uden for almindelig rækkevidde og betjenes derfor i de fleste tilfælde med en fjernbetjening. Fjernbetjening og app-styring er især en populær styreform til emhætter, der ikke kan nås på almindeligvis. Men løsningen med fjernbetjening ses også til wire- og væghængte emhætter samt til kogezoner med integreret emhætte. Flere moderne emhætter kan også anvendes som en praktisk lampe – her kan lysstyrken nemt reguleres med en fjernbetjening.

ANDET TILBEHØR TIL EMHÆTTER

Hos NYVO finder du alt til din nye emhætte, herunder: Rør og fittings, kulfiltre, skorstenskit og eksterne motorer. For os er det vigtigt at give dig mulighed for at skabe lige præcis den løsning, der imødekommer dine behov og passer til dit køkken. I vores butik finder du ikke kun et stort udvalg af hvidevarer, vi har også smart og praktisk tilbehør til alt fra vaske og armaturer til ovne og kogezoner. Vi er garant for at give dig mulighed for at skabe drømmekøkkenet, uden at gå på kompromis på grund af økonomien. Hvis du har brug for flere nye hvidevarer, er du velkommen til at tage kontakt til os, så ser vi på, om vi kan lavet en skræddersyet pakkeløsning.

FÅ DIT KØKKEN TIL AT GÅ OP I EN HØJERE ENHED

Det er ofte de små detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Dette gælder i den grad også i køkkenindretningen. En emhætte med fjernbetjening skaber mere luksus i hverdagen. Er du ved at skifte enkelte elementer i køkkenet ud? Eller står du over for en større renovering eller nybyg? Lad os hjælpe dig - vi tilbyder en grundig produktrådgivning. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected] – vi ser frem til at hjælpe dig videre!