Eksterne motorer (2)

Tabel Liste

1

  • DKK 1.600
    Sammenlign
  • DKK 3.700
    Sammenlign

EKSTERNE MOTORER TIL EMHÆTTER

Hos NYVO finder du et sortiment af eksterne motorer og tilbehør til emhætter. Hvis du er på udkig efter en emhætteløsning med en ekstra kraftig sugeevne og et meget lavt støjniveau, kan du med fordel vælge en emhætte med ekstern motor. Vi har løsninger fra blandt andet Elica og by Jacobsen!

KRAFTIGERE SUGEEVNE OG ET LAVT LYDNIVEAU

Som navnet indikerer, bliver eksterne motorer installeret uden for emhætten – modsat emhætter med interne motor, hvor motoren på simpelt vis er indbygget. De eksterne motorer til emhætter er større end de interne, da der ikke skal tages hensyn til emhættedesignet. Eksterne motorer er ofte meget kraftigere end de interne og har derved en stærkere sugeevne. Når du placerer din emhætte motor ude for køkkenet, bliver resultatet også mere støjsvagt. Løsningen egner sig i særdeleshed til store kogeplader og større køkkener. Hos NYVO finder du emhætter med eksterne motorer til loft, væg og bordpladen!

SÅDAN MONTERER DU EN EKSTERN MOTOR

Emhætter med ekstern motor kræver en mere omfattende installation, men giver også et fantastisk resultat. Typisk skal den eksterne motor altid tilkøbes separat, da der findes forskellige motortyper afhængig af hvor motoren skal placeres.

BY JACOBSEN EMHÆTTER MED EKSTERN MOTOR

By Jacobsen er i Danmark kendt for deres fleksible emhætteløsninger. Hos NYVO fører vi både by Jacobsens loft- og væghængte emhætter. Oslo og Tønsberg er væghængte emhætte med intern motor. Hvorimod Nordkap er en lofthængt emhætte, hvor motoren skal tilkøbes – her kan du vælge imellem en motor til loft/skunkrum, ydermuren, almindeligt tag eller fladt tag. Hvis du er på udkig efter en diskret løsning, er de flade loftemhætter med ekstern motor et godt bud.

HVILKEN EKSTERN MOTOR SKAL JEG VÆLGE TIL MIN EMHÆTTE?

Når du skal vælge den rigtige løsning til dit hus, bør du først og fremmest tage hensyn til afstanden fra emhætten til motoren, som er afgørende for den endelige sugeevne og støjniveauet. Vi anbefaler aldrig mere end maksimum 5 meters rørføring. Du kan vælge mellem tre forskellige løsninger: Ekstern motor til loft/skunkrum: Denne løsning giver ofte en optimal kort afstand mellem emhætte og motor. En fordel er også, at motoren naturligt bliver beskyttet mod vind og vejr. Ekstern motor til ydermuren: Denne løsning giver også ofte en optimal afstand mellem emhætte og motor og er ideel, når emhætten er placeret på indersiden af husets ydermur. Denne type motor kommer i en beskyttet boks, der kan holde til de danske vejrforhold. Ekstern tagmotor: Du kan placere din motor på taget, hvis du ikke har et loft og emhætten ikke er ophængt på ydermuren. Eksterne tagmotorer er fremstillet af vejrbestandige materialer. På shoppen kan du vælge mellem eksterne tagmotorer til almindeligt eller fladt tag.

KONTAKT OS

Eksterne motor kan ikke bruges til recirkulationsemhætter – kun til udsugning. Derfor kræver løsningen også den rette rørføring. Hvis du har spørgsmål til emhætter, eksterne motorer eller rørføring, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected]