Forsænkbare emhætter (4)

Tabel Liste

1

 • Datablad
  DKK 12.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.595
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 12.595
  Sammenlign

FORSÆNKBARE EMHÆTTER

Hos Nyvo har vi et nøje udvalgt sortiment af forsænkbare emhætter til køkkenet fra stjerneproducenten Elica. En forsænkbar emhætte eller bordemhætte bliver monteret direkte i bordpladen ved kogezonen. Dette er en smart og pladsbesparende løsning til det moderne køkken. De perfekt integrerede emhætter giver maximal fleksibilitet i køkkenet og sørger for et stilrent, elegant look. En bordemhætte er den ideelle løsning til et hjem som påskønner rene linjer og højteknologisk ydeevne.

REN LUFT I KØKKENET MED EN BORDEMHÆTTE

De forsænkbare emhætter fra Elica er suveræne til at suge mados fra kogezonen under madlavningen. Emhætterne er udviklet med den nyeste teknologi og er skabt til at holde køkkenluften frisk og ren. Elica er den førende emhætteproducent på markedet, og deres produkter er skabt med de nyeste metoder og dynamiske løsninger, som giver de bedste resultater i køkkenet. De integrerede emhætter er en diskret løsning, da de synker ned i bordpladen når de ikke skal bruges. Med modellen Naked, er det er desuden muligt at fuldende illusionen ved at montere et stykke bordplade på toppen af emhætten, så den er komplet usynlig når den er forsænket. Bordemhætter er en elegant og stilren måde at opnå ren luft i køkkenet på. Med en forsænkbar emhætte vil du opleve et produkt som både er pladsbesparende, effektivt og pålideligt. Fuldend køkkenindretningen med en moderne emhætte som integrerer sig perfekt i sine omgivelser.

SMARTE FUNKTIONER

Med en bordemhætte fra Elica får du et særligt brugervenligt og effektivt produkt, udviklet med Elica’s innovative teknologier. Emhætterne fungerer som recirkulation og bruger et ekstra langtidsholdbart LongLife Filter. Recirkulation betyder desuden at der ikke skal installeres skorsten eller laves rørføring. Bordemhætterne kan både styres via det intuitive touchdisplay eller via den smarte Elica Connect App. Betjeningen er brugervenlig og enkel, så du nemt kan justere sugestyrke og LED belysningen efter behov mens der laves mad. De gennemtænkte emhætter er desuden meget energivenlige og særligt støjsvage, hvilket giver den bedste brugeroplevelse i hjemmet. Emhætternes specielle finish er udviklet til at være særligt vedligeholdelseslet, for optimal komfort i hverdagen.

FINDE DEN PERFEKTE EMHÆTTE TIL DIT KØKKEN

Vores udvalg af bordemhætter findes i forskellige farver og finishes. Du kan blandt andet vælge en elegant sort model, urbant støbejerns-look eller stilrent rustfrit stål. De forskellige nuancer gør at du nemt kan finde en model som komplementerer netop din køkkenindretning. En bordemhætte fra Elica er et funktionelt produkt der ikke går på kompromis med æstetikken. De forsænkbare emhætter måler 90 cm så de nemt kan integreres i ethvert køkken. Emhætterne er udviklet med perfekt ydeevne og moderne teknologi, så du kan opleve holdbar kvalitet i køkkenet. Elica er verdensførende emhætteproducent, så du er sikker på at få et produkt som er gennemtænkt og innovativt. En bordemhætte fra Elica er en nytænkende løsning, som passer perfekt til et moderne hjem.

EMHÆTTERS ENERGIFORBRUG

For at få et indblik i en emhættes forbrug af energi skal du kigge på emhættens energimærkning. Energimærkningen viser hvor en given emhættes energieffektivt placerer sig på en skala fra A+++ til D, hvor A+++ er bedst. Energimærkningen viser dig også emhættens årlige energiforbrug i kWh. Du kan også se emhættens ventilation, belysning, fedtfiltrering og støjniveau på mærkningen. Både ventilation, belysning og fedtfiltrering måles på en skala fra A til G, men støjniveau måles i decibel. Emhætter med et støjniveau i den lave ende ligger på omkring 50 dB, hvorimod det normale støjniveau ligger på 55 til 75 dB. Elicas bord emhætter ligger på et rigtigt flot energiniveau, hvilket er godt for strømregningen og miljøvenligheden.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos NYVO kan du glæde dig over et bredt udvalg af og mærkevarer til fordelagtige priser. Vores mission er at tilbyde topkvalitet på en budgetvenlig måde, så vi fokuserer på at være konkurrencedygtige på prisen. Det giver tilfredse kunde og en score på 4,3 på Trustpilot, som vi har tænkt os at beholde. Som en ekstra bonus til vores kunder, tilbyder vi gratis levering ved bestillinger på over 500 kr. Vi samler på glade kunder, hele vejen rundt.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE EMHÆTTE

Hvis du stadig har spørgsmål som du ikke har fået svar på, så vær ikke bange for at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye emhætte, uanset hvad dine behov eller dit budget måtte være. Vores kundeservice har masser af erfaring med vores produkter, hvorfor du både kan stille spørgsmål til konkrete produkttyper. Det kan også være, at du har spørgsmål til et helt specifikt produkt i vores sortiment. Hvis du leder efter en bestemt emhætte, som er udgået, kan vi også hurtigt svare dig på, om vi kan få varen hjem igen. Vi vægter service højt og vil gå langt for at sikre os at alle vores kunder får den bedste kundeservice. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected]