Emhætter (98)

Tabel Liste

5

 • Datablad
  DKK 8.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.700
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 700
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.100
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 1.600
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 4.300
  Sammenlign
 • DKK 1.095
  Sammenlign
 • DKK 1.295
  Sammenlign
 • DKK 1.495
  Sammenlign
 • DKK 395
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 595
  Sammenlign
 • DKK 495
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 950
  Sammenlign
 • DKK 350
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 2.895
  Sammenlign
 • DKK 895
  Sammenlign
 • DKK 495
  Sammenlign
 • DKK 195
  Sammenlign

Emhætter

Hos Nyvo har vi et stort sortiment af emhætter. Vi fører de nyeste emhætter på markedet og udvælger udelukkende emhætter af højeste kvalitet og i nyeste design. I vores sortiment kan du finde emhætter med mange forskellige monteringsmuligheder, funktioner og specifikationer. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af emhætter. Længere nede på siden kan du blive klogere på vores forskellige emhættetyper og få nogle råd til hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din nye emhætte til dit køkken.

Emhætter til ethvert behov

Vi har inddelt vores store emhættesortiment ud fra de forskellige monteringsmuligheder, som emhætterne tilbyder: Væghængte emhætter, frithængte emhætter, indbyggede emhætter og loftsemhætter. En væghængt emhætte fås både i en skråtstillet og en traditionel variant og monteres på simpel vis på væggen over komfuret. Vores loftsemhætter er en god løsning til kogeøer, da emhætten monteres direkte i loftet over komfuret. Det samme gør sig gældende for vores frithængte emhætter, som også er et oplagt valg over kogeøen. De frithængende emhætter fås som wirehængte emhætter, hvilket tilfører køkkenet et luftigt og dekorativt udtryk. Sidst, men ikke mindst, har vi et stort udvalg af indbyggede emhætter, som er vores mest minimalistiske løsning. En indbygget emhætte bliver, som navnet antyder, bygget direkte ind i et køkkenmodul over komfuret. Vores mange forskellige modeller giver dig rig mulighed for at finde lige netop den variant, som passer til dit køkken og som lever op til dine behov.

Har du brug for en emhætte med udsugning eller til recirkulation?

Når en emhætte skal rense luften i dit køkken, findes der forskellige teknikker til at løse opgaven. Der findes nemlig både emhætter til udsugning, og emhætter med recirkulation, og ikke mindst, så findes der emhætter der kan klare begge dele. Emhætter til udsugning, kobles på boligens udsugningssystem. Via udsugningssystemet transporterer emhættes luften fra køkkenet væk. Hvis du ikke har et udsugningssystem i din bolig, så er det nødvendigt at benytte en emhætte med recirkulation, eller lave et nyt rørføringssystem. Recirkulationsemhætter filtrerer luften i køkkenet gennem et kulfilter, der fjerner lugten før luften på ny sendes ud i køkkenet. Kulfiltret skal udskiftet et par gange i løbet af året, for at emhætten kan bevare optimal ydeevne. På udvalgte kulfiltre, ofte kaldet longlife-kulfiltre, kan man rengøre kulfiltrene og genbenytte dem i op til 5 år. Nogle udsugningsemhætter tilbyder mulighed for installation af et kulfilter og kan derfor benyttes som både klassisk udsugningsemhætte og som recirkulationsemhætte.

Vælg den rigtige emhættekapacitet til køkkenets størrelse

Når man skal investere i en ny emhætte, er det vigtigt at sætte sig ind i hvor mange kubikmeter i timen emhætten skal kunne suge, for at kunne dække køkkenets omfang. Dette er nødvendigt for at du kan sikre dig at emhættens ydeevne lever op til dine behov. For at finde ud af hvor stor sugeevne en din kommende emhætte skal have, skal du derfor finde ud af hvad dit køkkens rumfang er. Dette gør du ved at gange køkkenets længde, bredde og højde. Dette resultat ganger du dernæst med ti, da en emhætte som udgangspunkt skal evne at udskifte al luften i køkkenet 10 gange pr. time. Hvis dit køkken måler 3 meter x 4 meter x 2,5 meter, så er rumfanget 30. Når rumfanget ganges med 10 lander du på et krav om en emhættekapacitet på minimum 300 kubikmeter i timen. Du kan se en given emhættes kapacitet under Sugestyrke i m³/time under Specifikationer.

Forbehold for udregningen af kapacitet

Udregningen af den kapacitet der som minimum kræves, er vejledende og der er nogle enkelte undtagelser. Hvis du investerer i en udsugningsemhætte, der også kan benyttes til recirkulation ved installation af et kulfilter, så vil sugeevnen falde, hvis du benytter den til sidstnævnte. Sugevnen kan også falde, når du benytter en udsugningsemhætte, hvis aftræksslange er særligt lang eller slår et knæk. I så fald bør du også anskaffe dig en emhætte med større kapacitet end den ovenfor udregnede. Benytter du derimod en recirkulationsemhætte med kulfilter eller en udsugningsemhætte med kort aftræksslange, så skal du blot følge vores udregningsvejledning ovenfor. Er du normalvis hyppigt i verdenskøkkenet og benytter mange stærktlugtende krydderier og fødevarer, så bør du tilsvarende anskaffe dig en emhætte med større kapacitet end ellers anbefalet.

Tjek emhættens energiforbrug

Når du skal anskaffe dig en ny emhætte, bør du altid undersøge hvor meget energi emhætten bruger om året. Til at danne sig et overblik over dette kan du kaste et blik på emhættens energimærkning. På energimærkningen kan du se hvor emhættens energieffektivitet ligger på en skala fra A+++ til D, hvor A+++ er det bedst mulige energieffektivitet. På mærkningen kan du også se emhættens årlige energiforbrug i kWh/år. Herudover giver mærkningen dig også et overblik over en emhættes ventilation, belysning og fedtfiltrering ud fra en skala fra A til G. Du kan også se hvad emhættens støjniveau er, når den kører på højeste niveau. Når det kommer til støjniveau, så ligger de mest stille emhætter på omkring 50 til 55 dB, men de normale emhætter ligger mellem 55 og 75 dB. Emhætter som udelukkende fungerer med recirkulation, er ikke registreret under energimærkningen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores emhætter eller har brug for generel vejledning i forbindelse med anskaffelsen af en ny emhætte, så kontakt os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Så kontakt og lad os tage en snak om hvilken emhætte, der møder dine behov. Du kan ringe til os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10 og 15. Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer på hverdage.