Elica NikolaTesla Prime - Recirkulation - 83 cm

Varenummer: PRF0143159A
Elica NikolaTesla Prime - Recirkulation - 83 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
Få 5 års premium assistance hos Elica. Registrer din NikolaTesla indenfor 12 måneder fra købsdatoen. Læs mere om det i vejledningen i kassen.

Vejl. pris DKK 21.995

DKK 8.695

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Elica NikolaTesla Prime er en kogezone med integreret emhætte, denne 2 i 1 løsning passer perfekt til stort set alle køkkener. Det meget populære koncept af en kogezone med integreret emhætte har overtaget markedet og haft enorm fremgang lige siden lanceringen. Det er specielt fordi den er enorm pladsbesparende, men også fordi du ikke har en emhætte hængende i vejen som man ellers så nemt kan slå hovedet på. Dette produkt kombinerer de bedste ting fra en kogezone og en emhætte.OBS! Denne emhætte er lavet til recirkulation, det vil sige at det medleverede kulfilter sørger for at fjerne lugtpartikler fra madosen. Herefter bliver den rensede luft ført tilbage i køkkenet igen. Vær opmærksom på at selve dampen ikke fjernes ved recirkulation og det derfor er nødvendigt at lufte godt ud.

Kulfilteret sørger for at tage størstedelen af lugten inden luften bliver pustet ud i rummet igen. Det medleverede kulfilter har en levetid på ca. 1 år, afhængigt af hvor meget emhætten bliver brugt.Stop and Go - Denne funktion er perfekt til når du lige hurtig skal ud af køkkenet, i det tilfælde trykker du på stop and go knappen der med det sammen slukker for alle kogesektioner, men når du kommer tilbage og trykker på knappen igen bliver alle tændt på samme trin som før igen.

Gryderegistrering - Induktionskogezoner varmer kun gryden/stegepanden op, det vil sige at der hvor gryden er vil det blive varmt

5 års support hos Elica

Registrer din Nikola Tesla direkte hos Elica og få 3 års ekstra service. Registreringen skal udføres indenfor 12 måneder fra faktureringsdatoen. Du kan registrere dig eller læse mere her


Elica - revolutionær frisk luft

Elica er verdens største producent af emhætter. Deres emhætter findes i utallige design og farver. Du vil helt sikkert finde en emhætte der passer perfekt ind i netop dit køkken. Elicas design der sørger for at udtrykke elegance, innovation, dynamik og unikhed. Elica er kendt for sit store udvalg af kogezoner med integreret emhætte.


Produktdatablad

Produktserie NikolaTesla
Emhætte type Recirkulation
Rørtilslutning
Ingen - Recirkulation
Varenummer PRF0143159A
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Funktioner Gryderegistrering, Stop and Go
Farve
sort
Fabrikant Elica
Lydniveau
46-63
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
72
Sugestyrke i m³/time
550
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
422
Effekt i Watt 310
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
EAN 8020283045514
Dybde i cm 52
Bredde i cm 83
Indbygnignshøjde 21cm
Montagevariant Ilægning
Antal kogefelter
4
Ramme Uden ramme
Betjening Touch
Trin 5 trin